Treningsrommet er det nye rommet i norske hjem.

Vi gjør din visjon til virkelighet

Vi  lager treningsutstyr og digitale løsninger som oppmuntrer folk til å holde seg aktive. Vi designer og innreder stilrene treningsfasiliteter til hjem, arbeidplasser, hoteller og offentlige rom. Løsningene gjør treningshverdagen enklere, og gir preg av luksus kombinert med fitness. Designet er laget for å være harmonisk, og komplimentere interiørdesign i det norske hjem. Treningsutstyr som har vunnet priser i motebilde egner seg godt som del av interiøret.

Involverer du oss i startfasen vil vi planlegge layout,  og sikre funksjonalitet på hvert enkelt apparat i treningsrommet. Vi tilbyr også 2D og 3D objekter av utvalgt utstyr, samt tillegg til konsulentarbeid på innredningen. Installasjon og vedlikehold gjøres av vår egen vedlikeholdstjeneste. Les mer om våre løsninger nedenfor.

Vi hjelper deg å lage et treningsstudio som møter kundens behov, uten å gå på kompromiss med stilen.

Hjem

Et stilig og elegant treningsrom inspirerer til bevegelse. Hjemmets treningsrom kan være et eget separat rom, eller inngå som en naturlig del av interiøret. Treningsutstyret representerer italiensk design, og kan plasseres på et synlig sted i hjemmet som verdsettes av interiørdesignere. Vi har også forskjellige stiler til aktive og profesjonelle idrettsutøvere. Ved hjelp av enhetssettene kan du bygge en spektakulær helhet som representerer et bredt spekter av stilarter.

Referanser

Kontakt en ekspert

Hæge er spesialist innen treningsløsninger for hjemmet og boligprosjekter. Hun hjelper deg med å lage inspirerende, funksjonelle og lekre treningsrom i dine boligprosjekter.

 

Hæge Fagerhus Asak har over 20 års erfaring innen treningsbransjen og har jobbet med Technogym sine treningsløsninger de siste 10 årene. Hæge er lidenskapelig opptatt av faget, og å finne løsninger som motiverer til aktivitet.

Hos oss får du hjelp med hele prosessen, fra idé til ferdig treningsrom. Vi hjelper deg med befaring, visualisering, 3d tegninger, riktig utstyr for din kundes behov samt installering, opplæring og vedlikehold.

 

Ønsker du en profesjonell samarbeidspartner, som hjelper deg skape kundens drømmebolig?

 

Hæge Fagerhus Asak
Home wellness specialist

Kontor

Treningsfasiliteter av høy kvalitet gjør kontoret til en mer attraktiv arbeidsplass.

 

Design et stilig treningsstudio for din klient med bistand av vår Corporate Wellness-ekspert. Vi hjelper deg å innrede en elegant og plasseffektiv treningsløsning som møter kundens behov.

Referanser

Kontakt en ekspert

Henrik er ansvarlig for treningsløsninger til bedrifts- og hotellmarkedet. Henrik har stått bak flere av våre større samarbeid innen bransjen, og er en god støttespiller for kunden. Henrik er utdannet innen business administration, og er strukturert, analytisk, effektiv og omgjengelig. 

 

 

Henrik Geelmuyden
Corporate wellness specialist

Boligsameie

Treningsutstyr av høy kvalitet varer lenge, og gir merverdi til beboere.

Trening kan bidra til å øke fellesskapsfølelsen i ulike former og livsfaser. Et felles treningsanlegg som er utstyrt med høy kvalitet- og brukervennlig treningsutstyr gir verdi både til fasilitetene og aktiviteten.  Det er også mer behagelig å trene med utstyr av høy klasse, og spiller positivt inn i utnyttelsesgraden av treningsrommet.

Referanser

HOTELL

Treningsløsninger for hotell  

Hotellets treningsløsning kan være utstyrt med separat rom, eller være integrert i rommene. Digitale treningsapplikasjoner gir merverdi for kunder, og virtuelle treningsøkter er kun få klikk unna. Hvis du vil kan du se underholdningsinnhold samtidig som du gjør cardio. Det er også enkelt å plassere kondisjonsutstyr i møterom for å tilby gjester aktive pauser. 

Referanser

Ta kontakt med oss

Hvorfor jobbe med oss?

Gratis konsultasjon

Vi tilbyr gratis konsultasjon, hvor vår ekspert kartlegger og hjelper til med å finne løsninger etter dine behov.

Visualisering

Vi tilbyr 3D-bilder og visualiseringer av kundens hjemmetreningsrom, som forenkler innredning og plassutnyttelse.

Enhetsløsninger

Mer enn 35 års erfaring med å designe treningsutstyrløsninger for bedrifter og private hjem

Showroom

Mulighet til å bli kjent med treningsutstyret før du tar en kjøpsbeslutning i Qicraft utstillingslokale på Skøyen i Oslo.

Miljøvennlige produkter

Resirkulerte materialer utgjør i gjennomsnitt mer enn 95% av vekten per produserte Technogym-produkt.

Technogym velger fornybare, sunne og trygge materialer i vår produksjon, og produktene er bygget etter sterke miljøprinsipper. I tillegg blir all emballasje gjenbrukt flere ganger for å redusere avfall. Materialene vi bruker inneholder ikke giftige komponenter, og de overholder EU-standard for bruk av farlige stoffer i elektronisk utstyr. Ved å bruke kvalitetsmaterialer varer produktene våre lengre, og produktene blir mindre utsatt for slitasje. Dette betyr færre reservedeler, mindre avfall og mindre forbruk av råvarer.  

Interiørdesign x TECHNOGYM

Interiørdesign

Vi tilbyr en omfattende interiørdesigntjeneste for å skape et stilig og elegant velværeområde.

Topp kvalitet

Technogym-utstyr er profesjonelt treningsutstyr, hvor komforten er i en klasse for seg selv.

Finansiering

Spør oss også om finansieringsløsninger for treningsutstyr

Pålitelig forhandler

Technogym har en lang historie med samarbeid med toppidrettsutøvere. Technogym er også offisiell partner for de olympiske leker.

Jevne leveranser

Vi leverer utstyret til kunden, og tar oss av installasjon og vedlikehold.

Kundeservice

Vi sørger for at treningsutstyret alltid er oppdatert med den nyeste teknologien. Hjelp og veiledning får du også når du trenger det.

Hva skjer hos oss nå?

Pressemelding

Technogym blir partner med Nordea Open

Technogym er stolte av å kunngjøre et partnerskap med Nordea Open, en av Sveriges mest prestisjefylte tennisturneringer. Partnerskapet understreker Technogyms ledende posisjon innen prestasjonsfremmende trening

Lue lisää »
Artikkel

Technogym Lanserer Checkup

Technogym Checkup: Skreddersydde treningsprogrammer basert på fysiske parametere og AI-intelligens Et mangfold av studier bekrefter at regelmessig trening og kosthold kan være avgjørende for å

Lue lisää »
Artikkel

Spenst Trysil

Lavterskeltilbud skaper medlemsvekst I juni 2023 ble Biocircuit fra Technogym en sentral del av introduksjonsprogrammet ved Spenst Trysil. Siden oppstart har sirkelen skapt raskere progresjon

Lue lisää »
Artikkel

Lia Terapi

Fra pasienttilbud til medlemsvekst I juni 2023 ble Biocircuit fra Technogym en sentral del av Lia Terapis rehabiliteringsprogram. Siden oppstart har sirkelen skapt raskere progresjon

Lue lisää »

Våre kunder mener

arkitekter-og-designere-qicraft