Technogym Visio

Med Technogym Visio får du en sømløs og personalisert treningsopplevelse som kan  forbedre din effektivitet og evne til måloppnåelse. Alt er skreddersydd til dine behov, preferanser og livsstil. 

Trykk og tren

Opplev sømløs trening med Technogym Visio. Via et trykk på  på skjermen kommer du  inn til et stort bibliotek med engasjerende treningsøkter med veiledning. 

1. Velg din ønskede treningsform via Technogym Visio’s filtere.

2. Logg inn på Technogym Visio for å lagre og følge din utvikling i  Technogyms ekosystem med Technogym App.

3. Koble til din pulsmåler og høretelefoner med Bluetooth for å få en enda bedre treningsoppevelse.

Passer alle steder

Technogym Visio er en løsning som fungerer ved alle type fasiliteter uavhengig av forretningsmodell. Enten det er på treningssenter, i helseklinikk, på treningsrom på hotell eller i en bedrift. Den kan gjøre hvilket som helst treningssted til en engasjerende  opplevelse med premium en-til-en trening. 

Previous
Next

Enormot utvalg av øvelser

SESSIONS

Tren 1-tll-1 med førsteklasses veiledere. Få tilgang til instruktør-ledede videoer for å utforske ulike treningsformer: HIIT, styrke, yoga, Pilates med mer.

EXERCISES

Utforsk nye øvelser og bevegelser og perfeksjoner din gjennomføring av disse med enkle videobeskrivelser. .

ROUTINES

Tren i ditt eget tempo med Routines. Følg videoinstruksjoner for hjelp til å nå dine mål. 

TIMERS

Gjennomfør ditt eget program og bruk den innebygde klokkefunksjonen for å sette ulike tidsgrenser hvis du trener Tabata, EMOM, AMRAP eller liknende.

Spill inn og last opp ditt eget treningsinnhold

Technogym Visio er en fleksibel plattform som tilpasser bibliotetekt til det treningsutstyret som er tilgjengelig. Med Stream professional lisens kan egenskapt innhold enkelt bli lagt til.

Spill inn din film

Last opp i Mywellness CRM

Stream

En treners beste allierte

Utforsk hvordan Technogym Visio kan bistå de personlige trenerne. Mens man får løpende assistanse ved hjelp av visuell veiledning på skjermen kan treneren fokusere på å gi tilbakemeldinger og motivasjon. 

Vil du vite mer? Kontakt oss

technogym-visio-qicraft-technogym