Artikkel

Jeg hjelper deg med ditt hjemmegym

FotoHæge Fagerhus Asak

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Møt Hæge Fagerhus Asak, din hjemmegym konsulent og designer. 

hæge fagerhus hjemmegymkonsulten

Hæge er spesialist på funksjonelle, praktiske og lekre treningsrom til ditt hjem eller din hytte og har erfaring med alle typer boligprosjekter. Hun hjelper med å lage et inspirerende, funksjonelt og lekkert treningsrom eller treningsområdet i ditt hjem. Sammen med arkitekter og interiør arkitekter skaper vi den atmosfæren og finner plass til de funksjoner som er viktig for deg i din hverdagsaktivitet.

Design og innredning kan harmonere og være med på å skape et aktivitetsrom man ønsker å være mer i. Jeg hjelper deg med alle fasene på veien mot ditt drømmegym. Ingen hus eller områder er for små eller for store når det kommer til å innrede et treningsrom som motiverer til trening.

Hæge har jobbet i Qicraft i over 10 år, og har bakgrunn som Helse og treningsterapeut og personlig trener. Hun har over 20 års erfaring fra treningsbransjen, og kjenner både treningsprodukter og hvilke muligheter man har svært godt.
Som tidligere toppidrettsutøver og håndballspiller på internasjonalt nivå jobber hun ambisiøst videre med å levere et topp produkt til deg som sluttbruker. Service, oppfølging og hjelp med hva det måtte være er det hun lever og ånder for.

Master Trainer og PT

Med sin lange og brede erfaring innen treningsbransjen kan Hæge med sin dybdekunnskap hjelpe deg å innrede ditt drømmegym. Med treningsutstyr som passer deg og dine treningsbehov får du et treningsrom som motiverer til trening.

Trenger du hjelp med veiledning, opplæring av treningsutstyr eller skreddersydde treningsprogram tilbyr vi en egen PT-tjeneste med profesjonelle personlige trenere som kommer hjem til deg etter installasjon. Se noe av våre mest solgte treningsapparater for hjemmet her.

hæge fagerhus master trainer

Hæge hjelper deg å finne de riktige treningsproduktene for deg og dine målsetninger. Og å innrede slik at det passer med resten av hjemmet.

Se noen av treningsrommene Hæge har jobbet med det siste året

Klikk deg inn for å lese utvalgte referansecaser

Mulighet til å teste ut våre treningsprodukter

Vi har to ulike showroom i Oslo hvor det er mulig å teste treningsutstyret før du kjøper. Vi har også flere samarbeidspartnere over hele landet hvor det også kan være mulig å teste ut flere av våre produkter. Kontakt oss for mer info.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Relaterte produkter
UNICA

TechnogymUNICA

Les mer
Relaterte produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Les mer
Relaterte produkter
Free weights & Benches – MULTIPOWER

TechnogymFree weights & Benches – MULTIPOWER

Les mer