Artikkel

Jeg hjelper deg med ditt hjemmegym

FotoHæge Fagerhus Asak

Møt Hæge Fagerhus Asak, din konsulent på design og innredning av ditt treningsrom.

hæge fagerhus hjemmegymkonsulten

Hæge er spesialist innen treningsløsninger for hjemmet og boligprosjekter. Jeg hjelper deg med å lage et inspirerende, funksjonelt og lekkert treningsrom eller treningsområdet i ditt hjem, renoveringsprosjekt eller kommende boligprosjekt.

Design og innredning kan harmonere og være med på å skape et aktivitetsrom man ønsker å være mer i. Jeg hjelper deg med alle fasene på veien mot ditt drømmegym. Ingen hus eller områder er for små eller for store når det kommer til å innrede et treningsrom som motiverer til trening.

Hæge har jobbet i Qicraft i over 9 år, og har bakgrunn som Helse og treningsterapeut, personlig trener og drifter av treningssenter. Hun har vært i treningsbransjen siden 2000, og kjenner både treningsprodukter o.  hvilke muligheter man har svært godt-. Som tidligere toppidrettsutøver og håndballspiller på internasjonalt nivå tar hun med seg erfaringer, kvalitet og et detaljfokus som hjelper deg å finne det beste og riktige utstyret for deg. Hun er genuint opptatt av å hjelpe og motivere til en mer aktiv livsstil. Noe som gjenspeiler seg i hennes interesse for deg som individ. Men også i hvilke muligheter du har med antall kvadratmeter til rådighet, og hvilken trening som er viktig for deg å få til i eget hjem.  sier Hæge. Service, oppfølging og hjelp med hva det måtte være er det hun lever og ånder for.

Master Trainer og PT

Som Master Trainer for Technogym gjennom 7 år har Hæge dybdekunnskap i bruken og anvendeligheten i alle våre produkter. Søker du en ekspert når du skal finne treningsutstyr til ditt hjem, er Hæge den du skal spørre. Vi har mange spennende produkter, og flere nyheter på trappene i året 2020. Er du nysgjerrig på hvordan ditt fremtidige treningsrom skal se ut, kan du ta kontakt i skjema under, eller følg våre nyhetsbrev for oppdateringer.

Design og innredning kan harmonere og være med på å skape et aktivitetsrom man ønsker å være mer i.

3 kjappe om Hæge:

Hva gjør du helst når du har fri?

Da er jeg på hytte på Sjusjøen med familien. Med ski og hyttekos lader jeg batteriene

 

Har du noe nyttårsforsett?

Nei det har jeg ikke, men jeg liker å ha et par målsetninger inn i det nye året. Så for 2020 må det være å fortsette å bidra til gode hverdager for alle de jeg er glad i. Også ønsker jeg å bli mer teknisk god på ski. Fikk skøyteski i fjor, så har mye å jobbe med her, det gleder jeg meg til.

 

Hva liker du best med jobben din?

Jeg elsker å jobbe med mennesker, så alle de nye menneskene jeg møter hver dag syntes jeg er spennende, og når de er interessert og nysgjerrig på trening i tillegg er det jo veldig gøy.

En av våre fornøyde kunder med et nytt og fresht Technogym hjemmegym.

 

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer
Relaterte produkter
UNICA

TechnogymUNICA

Les mer
Relaterte produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Les mer
Relaterte produkter
Free weights & Benches – MULTIPOWER

TechnogymFree weights & Benches – MULTIPOWER

Les mer