Innlegg

Hvorfor Technogym?

TekstTonje Lien Wold

5 grunner til å velge Technogym

Drømmen om treningsutstyr i verdensklasse startet for 35 år siden i Italia, og den oppfylles nå i de tusen hjem, bedrifter, treningssenter, og hele veien til toppidrettsutøvere og de Olympiske leker.

I sentrum står velvære, og visjonen er «The Wellness Lifestyle». Fra brukervennlighet og funksjon, til design og teknologi, så vil disse aspektene tar deg litt nærmere treningsmålene, uavhengig om det er ditt hjemmegym, på arbeidsplassen eller et treningssenter. De som verdsetter en aktiv livsstil og kvalitet i både trening og utstyr finner en match i Technogym.

Utstyret er tilpasset brukeren og dens behov, og det er grunnen til at det passer i alle type treningsrom. Brukeropplevelsen er hjørnesteinen i Technogyms visjon og verdier. Trening kan være tungt, men å være en som trener kan være lett.

Technogym sitt utstyr er utviklet for både funksjon og design, og gir elegante treningsrom med høy kvalitet som følger deg i årevis mens du utvikler deg. Målet er å hjelpe mennesker å leve sunnere, bli sterkere og føle seg bedre.

5 grunner som gjør at Technogym skiller seg ut på verdensbasis.

 

1. Bærekraft

Miljø er en av kjerneverdiene til Technogym. Fra hovedkvarteret Technogym Village til utstyret som leveres til tusenvis av bedrifter og mosjonister – bærekraft er forankret i alle produksjonsledd. Technogym Village sin grunnmur er grønn effektivitet, og bygget i seg selv er utviklet for gjenbruk av energi og med et naturlig kjølesystem. Verdiene videreføres i produksjonen av utstyret hvor i snitt 95 % av vekten til produktene er gjenvinnbare materialer.

Les om Technogyms arbeid for bærekraft her

2. Kvalitet

Kvalitet verdsettes høyt av de som velger Technogym. Den høye kvaliteten på materialene og designet gjør at utstyret tåler tidens tann bedre, og krever færre reservedeler og sjeldnere utskiftning. Kvaliteten har vært avgjørende for at Technogym er valgt som offisiell leverandør til de siste 8 Olympiske leker fra Sydney i år 2000 til Bejing 2022.

Opplevelsen av Technogym sitt utstyr preges av den særs høye kvaliteten. En utstyrspark er en stor investering og skal innfri de høye forventningene du har.

Kvaliteten til Technogym sitt treningsutstyr er så høy at de Olympiske leker, eliteutøvere og profflag i flere idretter stoler på den italienske produsenten. De trenger en spesialdesignet utstyrspark basert på idrettens mål, på samme måte som små bedrifter og private hjem trenger tilpasset utstyr.

Treningsutstyr har som mål å bli brukt mest mulig, og kvalitet er nøkkelen for at det skal tåle alle øktene. Utstyr er verktøyet som gjør dine gode treningsopplevelser mulig.

3. Teknologi

Fra toppidrettsutøvere til mosjonisten. Det er den brukervennlige allsidigheten til Technogym som gjør at folk på alle nivå velger dette utstyret. Drømmer du om å sykle fjellpass i Alpene eller elsker å følge med på statistikken på løpingen din? Kanskje du trenger underholdning til treningen, eller en gruppetime eller økt å følge? Alle disse funksjonene er tilgjengelig på skjermene til kondisjonsapparatene, eller medfølgende app.

Den unike teknologien til Technogym trekker de store opplevelsene inn i ditt treningsrom, og forvandler din oppfatning av trening. Det er blant annet disse funksjonene som gjør at proffe sykkellag, tennisspillere og Formel 1-sjåfører stoler på at Technogym hjelper dem til å oppnå deres mål.

I hjemmegymmet eller på treningssenteret vil funksjonene legge opp til at du kan følge utviklingen din.

4. Design

Et treningsrom er en suksess basert på hvor mye det blir brukt. Som totalleverandør av utstyr så bygger Technogym treningsrom som utnytter plassen og behovet du har maksimalt. Dyktige ansatte hjelper deg med å designe treningsrommet basert på plassen tilgjengelig og behovene du har. Utstyret designes for optimalisering, av både trening, plassutnyttelse og opplevelse. Resultatet er en elegant og fokusert atmosfære bygget for prestasjon.

Vi vet hvor viktig det er at utstyrsparken oppfyller dine krav for at du skal nå målene om å bli sterkere. I tillegg har du designaspektet for privatkundene som er viktig. Her får du bl.a egne linjer for prestasjonsutvikling (Performance)

5. Brukervennlighet

Vi har alle høye forventninger til treningsutstyr. Treningen i seg skal kan være tung, men å bruke utstyret skal ikke være tungvint. Årevis med erfaring og utvikling viser seg tydelig når stadig flere privatpersoner, bedrifter, hotell, behandlingssteder og treningssenter velger Technogym.

Den profesjonelle håndteringen starter med god planlegging til rask levering, og hjelpen du får fra ansatte som har jobbet med utstyret i årevis. De vil også gi deg innføring i teknologien og funksjonen til utstyret som gjør det tydelig i hvor stor grad utstyret hjelper deg med å lykkes.

Helhetlig

Det som gjør Technogym unikt er ikke kvaliteten, teknologien, designet, de bærekraftige verdiene eller brukervennligheten. Det er det faktum at utstyret er særklasse på alle fem områder samtidig. Med Technogym så trenger du ikke inngå kompromiss på kvalitet mot hvordan treningsrommet skal se ut, og profesjonelle tilbydere av trening kan stole på at kunder får gode opplevelser år ut og år inn.

Treningsutstyr er i et stillesittende samfunn kanskje en av de viktigste investeringene vi gjør, og da må vi velge utstyr vi vet vil oppfylle våre ønsker og krav. Utstyr som inviterer til masse bruk, gir utvikling og tåler at du vokser i treningen.

Er du interessert i å vite mer om Technogym sine produkter?
Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under, så hjelper vi deg!