Utvidet treningstilbudet for å tiltrekke nye medlemmer

Kockum Fritid valgte det automatiserte sirkeltreningskonseptet «Biocircuit» for å kunne tilby en moderne og tilgjengelig treningsmetode til nye medlemmer. Gjennom investeringen har de tiltrukket nye medlemmer, og skapt et motiverende treningsmiljø som hjelper medlemmer å oppnå sine treningsmål.

Automatisert sirkeltrening for å treffe en bredere målgruppe

 

Kockum Fritid investerte i sin første Biocircuit i 2022, og oppdaget tidlig at sirkelen ble populær blant nykommere. For å imøtekomme etterspørselen investerte de i 2023 i nok en sirkel, som i dag fungerer som et separat produkt. Dette er et eget medlemskap som kalles  for «Kockum Express» og siden oppstart har nærmere 1 000 medlemmer prøvd ut Biocircuit. Dette utgjør omtrent 20 % av Kockum Fritid sine medlemmer.

  •  
  • Vår Biocircuit består i dag av to sirkler for å imøtekomme etterspørselen etter produktet. Vi har en kombinert sirkel som består av styrke og kondisjon, og en egen dedikert styrkesirkel. For øyeblikket har vi rundt 600 betalende medlemmer på Kockum Express. Biocircuit er et produkt vi selger separat, men det kan også kombineres med medlemskap på treningsstudio og gruppetreningen, forteller Billy Olsson, som er treningsansvarlig på Kockum Fritid.

En mulighet for vekst

 

Kockum Fritid tilstreber alltid å tilpasse sitt treningstilbud for å dekke behov hos nye- og eksisterende treningsmedlemmer. Tanken bak sirkeltreningskonseptet var i utgangspunktet å tiltrekke en bredere målgruppe, skulle senere vise seg å bli en stor suksess.

 

– Vi valgte å investere i Biocircuit fra Technogym primært på grunn av vår tidligere positive erfaring med Technogym-produkter. Vi setter pris på design, kvalitet og pålitelighet. Faktumet at Biocircuit også har et eget køsystem som sikrer jevn flyt for medlemmene som trener i sirkelen var også en viktig faktor, sier Billy Olsson.

Tilpasser atmosfære etter tidspunkt og målgruppe

 

Investeringen i Biocircuit har vist seg å være en suksess, og uansett tid på døgnet er det medlemmer som trener i sirkelen. For å skape en enda bedre totalopplevelse har Kockum Fritid tilpasset musikk til de ulike målgruppene basert på tidspunktene de pleier å trene. Om morgenen spilles energigivende musikk, som deretter går over til litt roligere musikk til den eldre målgruppen på formiddagen. Under lunsj-rushet spilles musikken igjen med noe høyere intensitet, og tilpasningene fortsetter gjennom døgnet avhengig av hvilken målgruppe som trener.

  • -Den første Biocircuit-sirkelen har nådd et break-even punkt, og den andre er på godt på vei. Tilbakemeldingene fra medlemmer har vært overveldende positive. Mange setter pris på den lave terskelen, den raske bruken, og muligheten til å komme raskt i gang igjen etter en periode med fravær fra aktivitet. Vurderingssystemet på hver enkelt maskin har hjulpet medlemmer med å fortsette å utfordre seg selv selv når det føles tungt.
  • Billy Olsson, Treningsansvarlig på Kockum Fritid

Kockum Fritid – et bredt utvalg av aktivitet og trening

 

Kockum Fritid er en moderne multisportarena lokalisert i Malmö, og ble grunnlagt i 1975 som en personalfordel for ansatte ved Kockums skipsverft. I 1982 ble virksomheten omgjort til en stiftelse, med et formål om å fremme helse blant innbyggere i Malmö. I dag er Kockum Fritid en fremtredende anlegg som tilbyr et mangfold av aktivitetsmuligheter for både medlemmer og allmennheten.

 

Foto: Johan Wilen

Biostrength REV
Biocircuit
Tredemøller

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

biocircuit-kockum-qicraft