Referanseprosjekter - Hotell

Hotellgym – Nordic Choice Hotels

FotoTechnogym

Vi er stolte og eksklusiv leverandører av treningsutstyr til Nordic Choice Hotels Group, som består av tre kjeder og 16 uavhengige hoteller. Selskapet er forpliktet til mangfoldighet slik at gjestene får en hotellopplevelse nøyaktig etter deres behov, ønske og lommebok. Under Nordic Choice Hotels Group er det totalt 187 hoteller som er spredd som fem land.

 

Nordic Choice Hotels Portfolio:

De uavhengige hotellene:

Nordic Light Hotel, Yasuragi Hasseludden (Stockholm, Avalon (Gøteborg), Copperhill (ER), The Hub, Amerika linjen og The Thief (Oslo).

At Six er et hotell som ligger en av et av Stockholms hotteste steder, med sine 343 eksklusive rom, storslagne evnet- og møtelokaler, et eksklusivt treningssenter utstyrt med Technogym utstyr, samt restauranter og bare hvor du kan nyte god mat og drikke.

Hobo, et helt nytt hotell og konsept, midt i byen. Foruten hotellets geniale interiør på rommene har det også restaurant, treningssenter, bar og kafé, med bærekraftig mat i fokus.

The Thief, Oslo.

The Thief, Oslo. En liten øy, et hav av opplevelser. På Oslos kuleste sted, Tjuvholmen, like ved Astrup Fearnley Museet, stjal The Thief sine gjester fra den gråe hverdagen. Hotellet har 116 hotellrom og suiter, alle med skreddersydde løsninger og unike detaljer.

Amerikalinjen, Oslo.

Amerikalinjen, Oslo.

Amerikalinjen et prestisje, botique-hotell midt i den pulserende gryten i Norges hovedstad Oslo. Treningsrommet oser av røffhet og har det aller nyeste treningsutstyret fra Technogym. Stort og lutig med plass til mange. Tilknyttet et delikat spa.

Fullspekket med prestasjonutstyr fra Technogym er The Hub

Fullspekket med prestasjonutstyr fra Technogym er The Hub

The Hub – The Hub er et nytt og spektakulært hotell i hovedstaden. Og treningsrommet innredet med treningsutstyr fra Technogym står i stil med resten av interiøret på det lekre og moderne hotellet. Da Insider var på besøk og testet The Hub uttalte skribenten:

I kjelleren på Clarion The Hub ligger et av de beste treningsrommene jeg har sett på et norsk hotell. Treningsutstyret er moderne og av høy standard, og jeg mangler egentlig ikke noe av det jeg vanligvis finner på mitt faste treningssenter.

Insider flyer

Clarion Hotel Sign, Stockholm.

Clarion Hotel Sign, Stockholm.

Clarion Hotel Sign er med sine 558 rom, Stockholms største. Den spektakulære bygningen er designet av svenske Gert Windgårdh. Hotellets interiør er består av møbelklassikere fra blant annet Arne Jacobsen, Bruno Mathsson og Alvar Aalto. I 8. Etg finner du Selma CitySpa, som tilbyr behandliger, oppvarmet utebasseng, avslapningsområdet, badstue og ferske retter.

Clarion Arlanda

Clarion Arlanda

Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda er Skandinavias nærmeste møteplass. Et levende førsteklasses hotell i sentrum av Arlanda flyplass – for møter, konferanser, arrangementer og opplevelser. Med en utrolig utsikt, 414 hotellrom, 44 møterom, to restauranter og et utendørsbasseng. Hotellet tilbyr et velutstyrt treningsstudio med 20 maskiner for for fitness, styrke og bevegelse. På tredemøller og sykler er det TV, internett og docking til iPod/iPhone.

Luftig treningsrom hos Quality Hotel Nacka Sverige

Alternativ tekst Luftig treningsrom hos Quality Hotel Nacka Sverige Beskriv hensikten med bildet(åpnes i en ny fane). La stå tom om

At Six

I løpet av århundreskiftet 1800 var Brunkebergstorg en gang et møtested for Stockholms kulturelite. Med Hotel At Six har torget fått tilbake denne posisjonen. Hotel At Six er et reisemål hvor samtidskunst, god mat og deilig innredning møtes for å skape et moderne luksushotell sentralt i Stockholm.

At Six ,Stockholm.

Quality Fösö Park

I mai 2015 åpnet Östersunds nye hotell og møtested ved havnen på Frösö. Et hotell med møter og arrangementer i fokus, kombinert med opplæring, nordisk spa og unike mat- og naturopplevelser. Deres 300 kvadratsmester treningsstudio har lat utstyret du trenger for å svette, strekke og bygge muskler. Senteret tilbyr også personlig trening og avslapping.

Comfort hotel Gøteborg

Comfort Hotel Gøteborg er et trendy hotell med ekte rockestjerne vibe, og det ligger bare 150 meter fra Malmö sentrum. I tillegg til et senter som gir muligheten for stryke- og kondisjonstrening, frivekter og boksering.

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmø

Hvis du lyst til å bo godt til en deilig pris i hjertet av Malmø er dette hotellet for deg! Det tilbyr et moderne treningssenter som inkluderer to tredemøller, en crosstrainer, styrkeapparater, frivekter og yogamatter. I tillegg til treningsstudioet er det også kjønnsdelt badstue.

Nettsted: www.nordicchoicehotel.no