Referanseprosjekter - Hotell

Hotellgym – Nordic Choice Hotels

FotoTechnogym

Hotellgym fra Qicraft er mer enn bare et treningsstudio. Det er en helhetsopplevelse.

Vi er stolte og eksklusiv leverandører av treningsutstyr til Nordic Choice Hotels Group, som består av tre kjeder og 16 uavhengige hoteller. Selskapet er forpliktet til mangfoldighet slik at gjestene får en hotellopplevelse nøyaktig etter deres behov, ønske og lommebok. Under Nordic Choice Hotels Group er det totalt 187 hoteller som er spredd som fem land.

Nordic Choice Hotels Portfolio:

De uavhengige hotellene:

Nordic Light Hotel, Yasuragi Hasseludden (Stockholm, Avalon (Gøteborg), Copperhill (ER) og the Thief (Oslo).

At Six er et hotell som ligger en av et av Stockholms hotteste steder, med sine 343 eksklusive rom, storslagne evnet- og møtelokaler, et eksklusivt treningssenter utstyrt med Technogym utstyr, samt restauranter og bare hvor du kan nyte god mat og drikke.

Hobo, et helt nytt hotell og konsept, midt i byen. Foruten hotellets geniale interiør på rommene har det også restaurant, treningssenter, bar og kafé, med bærekraftig mat i fokus.

 

The Thief, Oslo. En liten øy, et hav av opplevelser. På Oslos kuleste sted, Tjuvholmen, like ved Astrup Fearnley Museet, stjal The Thief sine gjester fra den gråe hverdagen. Hotellet har 116 hotellrom og suiter, alle med skreddersydde løsninger og unike detaljer.

Nordic Light Hotel, Stockholm. Hotellet defineres som  sentralt, voksent, alternativt og kult. Som medlem av Design Hotels tilbyr de førsteklasses design og spesiell belysning i alle rom.

 

Clarion Hotel

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign er med sine 558 rom, Stockholms største. Den spektakulære bygningen er designet av svenske Gert Windgårdh. Hotellets interiør er består av møbelklassikere fra blant annet Arne Jacobsen, Bruno Mathsson og Alvar Aalto. I 8. Etg finner du Selma CitySpa, som tilbyr behandliger, oppvarmet utebasseng, avslapningsområdet, badstue og ferske retter.

Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda er Skandinavias nærmeste møteplass. Et levende førsteklasses hotell i sentrum av Arlanda flyplass – for møter, konferanser, arrangementer og opplevelser. Med en utrolig utsikt, 414 hotellrom, 44 møterom, to restauranter og et utendørsbasseng. Hotellet tilbyr et velutstyrt treningsstudio med 20 maskiner for for fitness, styrke og bevegelse. På tredemøller og sykler er det TV, internett og docking til iPod/iPhone.

 

Quality Hotel

Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka ligger 10 minutter fra Slussen og ca 20 minutter fra Stockholm by. Treningssenteret er utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke, slik som tredemøller, vekter og kombinasjonsmaskiner. Sentret ligger vegg i vegg med relaxen, som har et svømmebasseng og badstue. Hvis du forestrekker å trene ute er det uendelige muligheter i Nacka. Løpebane rundt Sickla, opplevelseskurs, klatring og Hammarbybacken, som er Stockholms beste bakke til bakkeløp.

Quality Fösö Park

I mai 2015 åpnet Östersunds nye hotell og møtested ved havnen på Frösö. Et hotell med møter og arrangementer i fokus, kombinert med opplæring, nordisk spa og unike mat- og naturopplevelser. Deres 300 kvadratsmester treningsstudio har lat utstyret du trenger for å svette, strekke og bygge muskler. Senteret tilbyr også personlig trening og avslapping.

 

Comfort Hotel

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockestjerne vibe, og det ligger bare 150 meter fra Malmö sentrum. I tillegg til et senter som gir muligheten for stryke- og kondisjonstrening, frivekter og boksering.

Comfort Hotel Gøteborg

Hvis du lyst til å bo godt til en deilig pris i hjertet av Gøteborg er dette hotellet for deg! Det tilbyr et moderne treningssenter som inkluderer to tredemøller, en crosstrainer, styrkeapparater, frivekter og yogamatter. I tillegg til treningsstudioet er det også kjønnsdelt badstue.

Nettsted: www.nordicchoicehotel.no