Referanse - Helseforetak

Sunn og frisk aldringsprosess

TekstFredrik Rustad

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Seniorboliger med fokus på helse

I august 2019 åpnet Silver Life sin første bolig for eldre i Nacka – Graninge, i Sverige. Totalt er det planlagt 54 omsorgsleiligheter og 136 seniorleiligheter. Graninge ligger med en fantastisk utsikt over Baggensfjorden på grensen til Värmdö.

Silver Life sunn og frisk aldringsprosess

Profesjonell og bred partner

Vi er glade for at Silver Life valgte oss som leverandør av treningsutstyr. Viktig og avgjørende for valget var at Silver Life ønsker en profesjonell og bred partner, i tillegg til brukervennlig utstyr, attraktivt design og relevant utstyr for sin målgruppe. Ikke minst er det også viktig at det digitale grensesnittet er brukervennlig og kan brukes til å systematisk teste, evaluere og overvåke statusen til den enkelte, og sikre at målene blir oppfylt.
 

Cross Personal Technogym sunn og frisk aldringsprosess
Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer
Hele ideen bak Silver Life i Graninge er at du i løpet av de aktive årene som senior skal ha rett til å velge en attraktiv innkvartering, som samtidig blir et valg i en fremtidig helsetjenesterkjede den dagen du trenger mer støtte. Silver Life tilbyr et behagelig, helsefremmende, aktivt, stimulerende og trygt liv for eldre. Som beboer skal du aldri måtte forlate Silver Life fordi du blir eldre eller lider av sykdom.

 

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Silver life

Fysisk, aktiv, sosial kultur

Silver Life sitt mest populære treningsapparat. Excite Top armsykkel.

“Silver Life jobber for å skape en sosial kultur rundt fysisk aktivitet. Studier viser at en god muskeleffekt er nøkkelen til en god alderdom. I tillegg har det gjennom forskning blitt funnet at eldre er mer redd for å miste førerkortet enn døden. Enkelt sagt er konklusjonen at det vi er mest redd for å miste uavhengigheten når vi blir eldre. Derfor er fysisk aktivitet ekstremt viktig", sier Daniel Hansson, helseutvikler i Silver Life.  
Det er vitenskapelig bevist at et fysisk aktivt liv reduserer risikoen for demens. En studie fra Sahlgrenska akademiet viser at eldre kvinner som er i god fysisk form har nesten 90 prosent lavere risiko for å utvikle demens i høy alder sammenlignet med kvinner med lavere aktivitetsnivå.


Andre studier viser at demens avtar så mye som 30% gjennom strukturert trening, godt kosthold, kognitiv trening og kontinuerlig overvåking av hjertet og blodkar. I Silver Life vil vi bruke resultatene som forskningen har kommet frem til for å implementere forebyggende aktiviteter og arbeidsmetoder som hjelper oss å nå våre mål.

Daniel Hansson, helseutvikler hos Silver Life

Kinesis station silver life
Relaterte produkter

Technogym

Les mer
Relaterte produkter

Technogym

Les mer