Referanse - Hjemme

Stilrent hjemmegym med magisk utsikt

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Et stilig hjemmegym som garantert vil motivere deg til trening.

I Tammerfors, Finland, ligger et fantastisk townhus hvor eieren har investert i et treningsrom som er en ekte drøm. Kunden ønsket å ha treningsutstyr hjemme for å tilrettelegge for regelmessig trening i hverdagen. Resultatet skapt sammen med vår Home Sales Specialist er et stilrent og funksjonelt treningsrom hvor du kan nyte utsikten fra byen gjennom hele treningsøkten. 

Et hjemmegym senker terskelen for trening

Eieren av huset var på jakt etter en løsning som ville hjelpe de å få til flere treningsøkter i en hektisk hverdag. Ideen om å flytte treningen til hjemmet fikk paret da de ble introdusert for Kines Personal på en feriereise til Spania. Hva om du hadde treningsmuligheter hjemme, ville du trent mer da? Hvis du kunne fått en effektiv treningsøkt uten å måtte pakke sekken og gå på treningssenteret, ville det vært enklere?

hjemmegym

Hvilke behov du har er avgjørende i utformingen av treningsrommet

For ekteparet i Tammerfors var et av ønskene treningsutstyr som kunne forbedre mobilitet. Begge er aktive løpere og syklister og valget falt på en Ellipsemaskin Cross Personal slik at de også hadde mulighet til å kjøre oppvarming og cardioøkter innendørs. I tillegg til sitt eksklusive utseende som passet godt inn med interiørstilen i hjemmet, er en Ellipsemaskin et kondisjonsapparat som er evigvarende og gir lite belastning på ledd. For styrketrening falt valget på Power Personal Rack, et solid treningsrack med mulighet for stor variasjon av styrketreningsøvelser. 

trene hjemme

De store vindusflatene gir herlig dagslys i treningsrommet som har blitt hjemmets hjerte. Til kveldsøkten får paret både solnedgang og den magiske blåtimen.

Relaterte produkter
POWER Personal

TechnogymPersonal Line - POWER Personal

Les mer

Å kunne trene hjemme, gjør deg mer aktiv

Ved å redusere dørstokkmilen og slippe å gå ut av huset når det er mørkt, kaldt og regnvær er en av tingene paret setter veldig høyt. Etter mange år med faste treningsbesøk på treningssentre har parets barn også blitt interessert i styrketrening. Nå er trening en naturlig del av hverdagen for hele familien, og de trener ofte sammen i treningsrommet med en personlig trener.

«Betydningen av styrketrening blir enda viktigere med årene. Muskelveksten stopper over tid og å opprettholde muskelstyrken og holde seg i god form generelt er enda viktigere etter hvert som du blir eldre. Hjemmegym sørger for at jeg holder meg aktiv. Det er veldig mye lettere å komme i gang med en treningsøkt når treningsstudioet er hjemme. I dag trener jeg også med en personlig trener hjemme.»

Selv avslappende yogaøkter kan utføres hjemme ved hjelp av TV-en som er plassert på veggen i treningsstudioet.

hjemmegym

Når kunde ikke trener med personlig trener bruker de ofte å benytte seg av veiledning fra en av Technogyms trenere på den store tv-skjermen i treningsrommmet.

Det er verdt å investere i skikkelig treningsutstyr av god kvalitet

Vurderer du å investere i et hjemmegym eller treningsutstyr til hjemmet, er det viktig at du tenker over hvilken trening du liker best og hva du ønsker å oppnå med treningen. Hvis du vet at du ikke liker å sykle, så er nok ikke en treningssykkel det beste utstyret for deg.

«Velg treningsutstyr for hjemmetreningsstudioet ditt basert på hva du liker å trene. Det er da treningen blir gøy» Kunden valgte treningsutstyr etter egne personlige behov og begrensninger og legger vekt på at nedsatt bevegelighet eller stivhet i kroppen kan for eksempel være en av tingene du bør tenke over før du velger treningsutstyr. Sammen med Qicraft fikk vi også tips til hvilket utstyr som kunne fungere på plassen vi hadde til rådighet, og hvilket utstyr som vi også kunne bruke i mange år fremover, selv når vi blir eldre.  Videre påpeker de  viktigheten av at leverandøren kan tilby service som tilrettelegger også etter at utstyret er levert, som f.eks. service og opplæring av treningsproduktene. Vi i Qicraft tilbyr også mulighet for PT-timer for opplæring, treningsprogram og veiledning når du handler treningsutstyr. 

hjemmegym

En ellipsemaskin er et supert kondisjonsapparat, også for deg som av ulike årsaker ikke kan, eller vil løpe. Cross personal er vår mest eksklusive Ellipsemaskin. Og dens unike og stilrene design gjør at den kan plasseres hvor som helst i hjemmet.

Technogyms treningsløsninger var allerede kjent for eierne av det nye, lekre hjemmegymmet, både fra treningssenteret og fra utenlandsreiser. At Technogym kunne levere både treningsutstyr og digitale plattformer som legger til rette for trening gjorde valget enda enklere.


“Technogym kombinerer kvalitet og design perfekt. Ærlig talt var det ganske enkelt for oss å velge en leverandør, det var ingen andre som kunne tilby det vi lette etter.”