For privatkunder: Book tid på ett av våre showroom

For privatkunder: Book tid på ett av våre showroom

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Hos oss kan du prøve treningsutstyret før du kjøper det til ditt hjem

Vår hjemmegym konsulent har lang erfaring med å designe og innrede hjemmegym. Vi veileder deg gjerne med å finne riktig treningsutstyr for dine behov. Du er velkommen til å booke tid i ett av våre showroom for å oppleve  treningsutstyret før du kjøper det til ditt eget hjem.

Eksklusivt showroom med Personal Line sentralt i Oslo

Sentralt i Oslo, lokasjon Ullern, Silruveien 2 er det mulig å se vår mest eksklusive treningsserie Personal Line. Book tid med vår hjemmegym konsulent, og du kan se og prøve de ulike løsningene. I Silurveien finner du: Run Personal, Cross Personal, Bike Personal, Power Personal, Unica, Kinesis Heritage Black, Technogym Bike, samt Artis Line, og utvalgte racks og manualer.

Multifunksjonelle Unica er en av hjemmefavorittene du finner i vårt showroom på Ullern i Oslo. Her finner du våre mest eksklusive produkter i Personal Line.

Showroom med alle våre bestselgende profesjonelle produkter

Vi har også et eget visningsrom på Lilleakerveien 2A, book tid med vår konsulent for å sikre at du får sett og prøvd produktene du er interessert i.
I Drammensveien finner du: MyRun, Technogym Bike, Technogym Ride, Technogym Elliptical, Technogym Bench, Hantler, Rack, Justerbar Bank Kettlebells med mer.

Showroom qicraft

I vårt showroom i Lilleakerveien kan du teste ut flere av våre profesjonelle produkter som tredemøllene fra Excite Live og Skillrun. Du kan også teste ut hjemmefavorittene MyRun og Technogym Bench.

Eksklusive favoritter i vårt showroom i  i Bergen

Hos det profesjonelle helsehuset Paradis Helse i Bergen kan du booke tid til å teste våre Personal Line produkter. I tillegg finner du også flere av våre Skill produkter her. Les mer om Showroomet hos Paradise Helse her. Vi designer ditt hjemmegym, og du kan teste våre produkter før kjøp.

Ingen av våre showroom er bemannet og for å få tilgang må det alltid forhåndbookes tid hos vår hjemmegym konsulent. Dette gjør du via skjema under.

Møt din Wellness Designer!

Hæge har jobbet i Qicraft i over 10 år og har bakgrunn som helse og treningsterapeut, PT og drifter av treningssenter. Hun har vært i treningsbransjen siden 2000 og kjenner produkter og muligheter godt.

Hun er genuint opptatt av å hjelpe og motivere til en mer aktiv livsstil. Noe som gjenspeiler seg i hennes interesse for deg som individ, men også i hvilke muligheter du har med antall kvadratmeter til rådighet og hvilken trening som er viktig for deg i ditt hjem. Bli kjent med din hjemmegym spesialist, og book tid til å designe ditt treningsrom hjemme her.

 

Drømmer du om et treningsrom hjemme?

  • Hvor mye plass trenger du til et hjemmegym?
  • Synes du det til tider er vanskelig å komme seg på trening?
  • Er det vanskelig å vite hva du skal gjøre når du trener alene?
  • Hvordan få til effektive treningsøkter med hjemmetrening?
  • Hvilket treningsutstyr trenger du hjemme?
  • Hva koster et hjemmegym?

Les våre beste tips og en egen guide for hvordan du innreder et hjemmegym her.

 

For mer inspirasjon til ditt treningsrom klikk her

Klikk her for å besøke vår webshop.

 

Utvalgte produkter

Bli en bedre løper
TECHNOGYM BENCH 1
Technogym Bike

 

 

book-tid-i-vrt-showroom-opplev-technogym-treningsutstyr-til-hjemmet