tredemølle technogym

Tredemøller

Stort utvalg av tredemøller fra Technogym. Med og uten lameller. Med og uten motor.

Technogym Tredemølle

Tredemøller fra Technogym kombinerer brukervennlighet og komfort med innovativ teknologi. Du blir motivert til å trene lengre og hardere på en tredemølle med høy kvalitet. Tredemøller er den mest populære treningsmaskinen for cardiovaskulær trening, brenne kalorier og oppvarming før styrketrening.

 

Bredt spekter av utvalg og pris

Technogym tredemøller finnes i et bredt spekter for ulike budsjettnivåer. Prisen på tredemøllene påvirkes av hvor mye Technogym har investert i teknologien og designet av tredemøllen. Hver detalj er nøye gjennomtenkt for å gi deg den mest komfortable, effektive og motiverende løpsopplevelsen.

 

Bedre cardiovaskulær trening med Technogym tredemøller

Technogym tredemøller anvender det siste innen teknologi for å gjøre brukeropplevelsen enkel, intuitiv og smidig. Et eksempel er Fast Track Control funksjonen som gjør det enkelt for deg å justere farten og hellingen på tredemøllen uten at du behøver å endre løpestilling.

 

All informasjon du trenger for å bli en bedre løper

Technogym tredemøller gir deg informasjon om løpeøkten din for å hjelpe deg å nå dine treningsmål uansett om du er nybegynner, liker generell trening eller er en erfaren løpsentusiast.

Tredemøller fra Technogym har en lang levetid, spesielt hvis den får jevnlig vedlikehold eller service.

 

Treningsprogrammer og underholding på tredemøllens skjerm

Ulike skjerm alternativer gir en ekstra funksjoner til treningsøkten din.

Tredemøller med touchscreen skjerm  knytter deg opp mot et helt nytt løpeunivers. Via skjermen får du tilgang til løpeøkter med eller uten trenere, løpsruter gjennom storbyer eller eksotiske destinasjoner eller ren underholding via apper som Netflix, Eurosport m.fler. Du bli motivert til å trene oftere, hardere og til å forbedre deg som løper med tredemøller fra Technogym.

UNITY ™ 3.0.: Denne skjermen gir brukeren ubegrenset tilgang til Android kompatible apper. Brukeren knytter seg opp mot enheten via WiFi eller Bluetooth og lagrer løpsøkten med en personlig mywellnesss Cloud account.

tredemller-fra-technogym-se-vrt-store-utvalg-av-treningsutstyr