Våre kunder forteller

Våre kunder forteller

Kontakt oss
Salg

Les hvilke erfaringer våre kunder har med å jobbe med oss

Helt siden 2001 har vi levert treningsløsninger fra Technogym for private- og bedriftskunder. Våre løsninger kan tilpasses og skreddersys for hjem og bedrifter i alle størrelser. I likhet med våre kunder tror vi på å aktivere mennesker og opprettholde deres velvære gjennom bærekraftige løsninger av høy kvalitet.

Våre kunder velger oss, når de ønsker driftssikkert utstyr med lang levetid for å slippe uforutsette hyppige servicekostnader. Vi tilbyr også finansiering av treningsutstyr og vi står for levering og regelmessig vedlikehold av utstyr.

Ønsker du komme i kontakt med oss for å se hvordan vi sammen kan få til de beste treningsløsningene for nettopp deg? Klikk her for å kontakte oss.
Se flere av våre største kunder her.

Utvalgte kunde testimonials

Kjetil Borch

“Skillrow har en fantastisk følelse gjennom taket, og med Aquafeel så får man en gradvis belastning lik den man får i båt på vannet. Skillrow har en godt tilpasset sittestilling, med et mer ergonomisk sete enn konkurrentene, som legger til rette for at de kreftene man legger ned blir til fart. Displayet er også en drøm, med alle nødvendige data og enkel pulstilkobling, og et feste for mobilen der en kan se kraftkurver og mer raffinert sanntidsdata. ”

Kjetil Borch
OLYMPIC ROER NORWAY
Les mer

      
Casper Ruud why Skillrun

“Skillrun er ledda og har mye bedre demping enn mange andre møller der ute. Den lugger ikke når jeg løper, båndet blir ikke varmt. Dessuten er det ingen andre møller som går like fort, den er jo «top of the line», og har samtidig mulighet for høy stigning. Det er enkelt å få trent det jeg skal. Det kan være vanskelig for en toppidrettsutøver å finne en tredemølle som kommer opp på sitt nivå, men i Skillrun har du svært mange muligheter og funksjoner som gjør treningen enkel og variert.”

Casper Ruud
Proffesjonell tennisspiller
Les mer

      
Health Fysio 3 supporter

“For oss har det vært kjempeviktig å ha en samarbeidspartner som Qicraft som innehar kompetansen, både på fysioterapi og trening. De har vært en viktig støttespiller, både før vi åpnet senteret og de har vært der hele veien med gode råd, i forhold til bruken av utstyr og hvordan drive virksomheten på best mulig måte.”

Thomas Johansen
Fysioterapeut og eier Fysio 3
Les mer

      
Predictable overall qicraft C&C SIT

“Forutsigbarhet både før, under og etter levering - spesielt når det skal leveres utstyr i større kvantum er veldig viktig for oss. God kommunikasjon er avgjørende i denne fasen, og det opplever vi alltid hos Qicraft.”

Thomas Simonsen
Avdelingsleder trenings- og idrettsanlegg
Les mer

      
qicraft collaboration c&C Mudo

“Samarbeidet med Qicraft har vært ryddig og godt hele veien. Utfordringen med covid og leveranse av treningsutstyr var smidig og de strakk seg langt for å levere i tide.”

Jarle Eltervåg
Eier og daglig leder Mudo Gym Kilden
Les mer

      
about qicraft spenst førde c&c

“Qicraft har hjulpet oss med hele prosessen, alt fra ideer og utforming av lokalene til ferdige løsninger. I tillegg fikk vi hjelp med finansieringsløsning og opplevde høy kvalitet i alle ledd. Med Qicraft og Technogym kan vi tilby våre kunder digitale løsninger og unike formater, noe som har resultert i flere kunder og mer fornøyde kunder. Vi opplever Qicraft som svært profesjonelle, vår kontaktperson er meget serviceinnstilt og de leverer alltid over våre forventninger. ”

Kent Roger Engdal
Daglig leder / Eier Spenst Førde
Les mer

      
about qicraft sprek trening c&C

“Alt Qicraft leverer er veldig profesjonelt, og vi er en veldig fornøyd kunde. Qicraft tar utfordringer fra oss på strak arm. De er dyktige mennesker med høy troverdighet og de beste produktene. Ingen andre leverandører er i nærheten av det Qicraft og Technogym leverer. Via Qicraft får vi også mulighet til nettverksbygging og nye bekjentskaper i bransjen. Som frittstående senter, med fire ulike sentre, er det viktig for oss med samlingene som Qicraft har medvirket til.”

Anne Sigird Christoffersen
Daglig leder / Eier Sprek Treningssenter
Les mer

      
about qicraft partner c&c akropolis

“Det avgjørende å ha et slik team som Qicraft som partner for å kunne levere det beste produktet som er mulig. Qicraft er et selskap som er fremme i skoene og som tar ansvar. Har produkter som ingen andre kan matche. Trygge og gode folk som betyr mye for oss som kunde. Å ha tryggheten om at vi har det beste produktet på markedet, beste digitale løsningene for sluttbruker, bra finansieringsløsninger tilpasset oss. ”

Tom Erik Oxholm
Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
Les mer

      

“Qicraft / Technogym er en av de mest solide og veldrevne utstyrsleverandørene i Norge. De er fantastiske mennesker og de har en imponerende profesjonalitet gjennom hele organisasjonen. Qicraft er framme i skoa, og jobber likt som SKY. Technogym er dessuten et av verdens beste merker.”

Helge Hundrei
Eier Sky Fitness
Les mer
 
vre-kunder-forteller-qicraft