Om Qicraft / Technogym

Om Qicraft / Technogym

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester.

Qicrafts visjon og lederstjerne i alt vi gjør er å “aktivere mennesker”. Vår ambisjon er å hjelpe kundene våre til å investere i lønnsom virksomhet og levere de beste resultatene innen helse og velvære. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi jobber i og ambisjonene vi har: Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Helhetssyn
Vi streber etter en helhet i alt vi gjør. Vi ønsker å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og partnere, med fokus på kompetanse, kundeverdi, kvalitet og fremtidige behov.
Vi tilbyr treningsutstyr og service av høyeste kvalitet, innovative digitale løsninger og bred kompetanse. Våre segmenter er treningsfasiliteter, private selskaper, helse- og rehabiliteringssentere, offentlige institusjoner, hotell-, spa- og hjemmesegmentet. Med lang erfaring og bred kunnskap innen trening og velvære er målet vårt å få flere mennesker til å leve sunt, balansert og aktivt.

Kvalitetspolitikk og ISO-sertifikat
Qicraft Norways kvalitetspolicy sikrer at tilbudet våre tilfredsstiller kundenes behov og støtter våre kunders virksomhet gjennom høykvalitetsløsninger. Siden oktober 2017 er Qicraft Norway ISO9001-sertifisert.

Misjon, mindset og verdier
Vår misjon og verdier gjenspeiles i alt vi står for, både internt og utadvendt.

MISSION – “Activating people”

Vårt mindset:
One step ahead is the key
Responsibility is initiative and ownership
A masterpiece is made of details
Change is necessary
Execution is vital

Våre verdier:
PERFORMANCE
ATTITUDE
RESPONSIBILITY
TEAM SPIRIT

Sammen skaper de kjernen – TAKE PART

Selskapet leverer treningsutstyr som er sertifisert og av høyeste kvalitet. Qicraft er eksklusiv forhandler av det italienske Technogym, som er eksklusiv leverandør til OL i Tokyo 2021, i likhet med OL i Pyeongchang 2018, Rio de Janeiro 2016, OL i Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012.

Qicraft ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig og er drevet av CEO Farhad Jabbari siden 2017. Qicraft Norway er en del av Qicraft Group som består av Qicraft Norway, Qicraft Sweden, Qicraft Finland, Qicraft Estland og Qicraft Finance.

Team qicraft

Et knippe av Team Qicraft Norway i våre lokaler i Drammensveien 211, Oslo

Se våre ansatte:

Ansatte

Ta kontakt med oss i dag:

 

 

 

om-qicraft-technogym-qicraft