Om Qicraft / Technogym

Om Qicraft / Technogym

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester.

Qicrafts oppdrag og ledestjernen i alt vi gjør er «Activating People». Vårt mål er å sikre at våre kunder oppnår suksess med investeringene de gjør i helse og velvære.

 

Qicraft ble grunnlagt i 2001 av Håkon Bakkevig og har vært drevet siden 2017 av administrerende direktør Farhad Jabbari. Qicraft Norway er en del av Qicraft Group, som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia og Qicraft Finance.


Qicrafts visjon og lederstjerne i alt vi gjør er å «aktivere mennesker». Vårt mål er å sikre at våre private og profesjonelle kunder oppnår suksess med investeringer de gjør i helse og velvære.  Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi jobber i og ambisjonene vi har: Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

 

Technogym er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og relaterte digitale løsninger. Technogym tilbyr alt innen treningsapparater og treningsutstyr til privatpersoner, bedrifter, helsesektoren og treningssentre. Technogym tilbyr et komplett økosystem av tilkoblet utstyr, digitale tjenester, on-demand trening og apper som muliggjør en personlig treningsopplevelse for hver bruker når som helst, hvor som helst: hjemme, på treningsstudioet eller på farten. Selskapet leverer treningsutstyr som er sertifisert og av høyeste kvalitet. Over 55 millioner mennesker trener i dag med Technogym-utstyr i over 85 000 treningssentre og 500 000 private hjem over hele verden.

Technogym har vært offisiell leverandør av treningsutstyr til flere olympiske leker og vil også være offisiell leverandør for OL i Paris 2024. Tidligere OL: Tokyo 2021, Pyeongchang 2018, Rio de Janeiro 2016, Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012.

Qicraft er eksklusiv forhandler av det italienske Technogym.

 

Se våre ansatte:

Ansatte

Ta kontakt med oss i dag:

Se hva noen av våre gode kunder sier om oss:

about qicraft spenst førde c&c

“Qicraft har hjulpet oss med hele prosessen, alt fra ideer og utforming av lokalene til ferdige løsninger. I tillegg fikk vi hjelp med finansieringsløsning og opplevde høy kvalitet i alle ledd. Med Qicraft og Technogym kan vi tilby våre kunder digitale løsninger og unike formater, noe som har resultert i flere kunder og mer fornøyde kunder. Vi opplever Qicraft som svært profesjonelle, vår kontaktperson er meget serviceinnstilt og de leverer alltid over våre forventninger. ”

Kent Roger Engdal
Daglig leder / Eier Spenst Førde
Les mer

 

about qicraft sprek treningssenter c&C

“Qicraft har gitt oss meget god hjelp med ideer og utforming av lokaler. De tilbyr spennende formater og konsepter og tør å tenke litt utenfor boksen. Av Qicraft har vi fått hjelp til å ta de riktige valgene for oss, hvor de har bistått med tyngde og troverdighet. Qicraft og Technogym leverer det beste utstyret og opplevelsesbasert trening til våre medlemmer. Vi har tilgang på daglig support med de digitale løsningene og en finansieringsløsning på treningsutstyret som passer oss. ”

Anne Sigird Christoffersen
Daglig leder / Eier Sprek Treningssenter
Les mer
om-qicraft-technogym-qicraft