Referanse - Bedrift

Unikt samarbeid skapte suksess for bedriftens treningsrom

FotoTonje Lien Wold

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Stadig flere bedrifter forstår viktigheten av fysisk aktivitet og ansattes helse, og undersøker derfor ulike løsninger for å aktivisere deres ansatte.
Flere er likevel usikre på hvordan de skal engasjere ansatte til å faktisk bruke treningsutstyret. 

En som har opplevd suksess med trenings- og helseinvestering sin er det urbane kontorfellesskapet Spaces. I de moderne lokalene sitter flere av landets mest innovative og bærekraftige bedrifter. Spaces på Tullinløkka i Oslo, er Norges mest ambisiøse ombruksprosjekt. Lokalene har en industriell, men delikat fremtoning som inspirerer til kreativt arbeid for alle leietakere. Som en servicetjeneste får alle leietakere tilgang på helse- og treningstjenester fra profesjonelle instruktører som motiverer en når det trengs.

I følge Nada Saie, Global operation project manager IWG plc, og drifter av Spaces Works Oslo ser de en økende, positiv trend i hvor mange som benytter seg av helsetilbudet.  Men det har ikke alltid vært slik.

Spaces har utstyr fra Technogym i deres lokaler på Tullinløkka og Apotekergata. Her demonstrerer Nora Serres en typisk løpeøkt på Myrun i Spaces sine lokaler i Apotekergata.

Et treningsrom som motiverer til trening

I en av Spaces lokasjoner i Oslo var trimrommet på plass, men det ble ikke brukt slik de først hadde sett for seg. Neda Saie forklarer at det manglet en dedikert person som tok eierskap til treningsrommet, og sørget for det inneholdt det utstyret folk ønsket å bruke.

Et areal som ellers ville stått  ubenyttet er i dag omgjort til et funksjonelt treningsrom med det samme industrielle preget som resten av Spaces.

Hvem skal treningsrommet passe for? 

Den mest engasjerte treningsentusiasten vil nesten alltid benytte seg av eksisterende treningssenter og aktivitetstilbud. Men det er ikke hans eller hennes helse vi er bekymret for. Det er den ansatte som stadig er sykemeldt eller klager over vondter som ofte skyldes en dårlig- eller usunn livsstil. Å nå ut til de som trenger veiledning for å få en bedre helse kan ofte være en utfordring en bedrift står ovenfor. – Kjell Olav – Sales Manager, Qicraft Norden.

I dag er treningsrommet og helsetilbudet hos Spaces en av de mest populære tjenestene de tilbyr. Suksessen kom etter et unikt samarbeid mellom Spaces, House of Health og Qicraft – Technogym. House of Health er et kompetansehus som består av dedikerte fysioterapeuter, og personlig trenere som er lidenskapelig opptatt av mennesker.

Neda Saie Spaces Technogym

“Sammen med Qicraft og House of Health har vi klart å skape verdi av tjenesten vi leverer til våre kunder. Nå ser vi at tilbudet treffer og etterspørselen etter trenings- og helsetjenestene våre stadig øker. Sammen har vi klart å skape et attraktivt tilbud som folk faktisk ønsker å benytte seg av.”

Neda Saie
Global operation project manager IWG plc

Maksimer plassutnyttelse – Invester i løsninger som gir lønnsom drift

Som de fleste andre bedrifter må Spaces drive mest mulig lønnsomt uten unødvendige driftskostnader. I tillegg er de forpliktet til å maksimere plassutnyttelse, og tilby servicetjenester som gir utbytte for både seg selv og leietakerne.

De nye lokalene på Tullinløkka hadde i utgangspunktet ikke et egnet område for et treningsrom, men i følge Greg finnes det alltid plass til aktivitetsløsninger for ansatte. Et tidligere bomberom i kjelleren med sin industrielle sjarm ble med litt maling og kreative løsninger omgjort til et funksjonelt trimrom hvor Greg og hans medarbeidere kjører PT-timer gjennom hele dagen. I tilknytning til treningsrommet er det også en egen fysioterapiklinikk. Dette er også et rom som trolig ville stått ubenyttet, og både Spaces og House og Health er svært fornøyde med sluttresultatet.

Et areal som ellers ville stått  ubenyttet er i dag omgjort til et funksjonelt treningsrom

Det handler om å tenke fleksibilitet og finne løsninger som sikrer at det dekker flest mulig behov, uavhengig av alder og nivå.

Qicraft har lang erfaring med å tilby trenings- og aktivitetsløsninger til bedrifter. Ønsker du å se på mulige aktivitetsløsninger for dine ansatte, ta gjerne kontakt med oss ved å fylle inn skjema under.

 

Dine ansatte er bedriftens mest verdifulle ressurser

Dine ansatte er den meste verdifulle ressursen du har. Derfor må du også behandle dem riktig, og sette deres helse og velvære i fokus. House of Health tilbyr helse- og velværeløsninger som bidrar positivt inn på den enkeltes helse, men og på arbeidsmiljøet og arbeidskulturen i selskapet. En av suksessfaktorene bak House of Health, er uten tvil menneskene som jobber der, deres lidenskap og dedikasjon til andre menneskers velbehag og helse.

t.v. Gregory Litsos, House of Health, Henrik Geelmuyden, Qicraft Norway AS, Nada Saie, Spaces Works

Eier og fysioterapeut Gregory Litsos, (Greg) har en holistisk tilnærming til at trening, kosthold og helse er tett linket opp mot menneskers suksess og velbehag. Greg hadde en forutsetning for å ta over ansvaret og forbedre trenings- og helseløsningene hos Spaces, han var kun interesser i å jobbe med Technogym treningsutstyr.

Greg

“Technogym er uten tvil markedets beste leverandør av treningsutstyr. Både når det kommer til funksjonalitet og løsninger. Investerer du i Technogym produkter er du sikret at du har slitesterke produkter som varer evig. I tillegg til at du setter en standard som kvalitetsleverandør når du har kvalitetsprodukter.”

Gregory Litsos
Founder & CEO House of Health

Spaces Works ønsker å tiltrekke seg de beste bedriftene og skape et mangfold i kompetanse som kan gi positive synergieffekter på både mennesker og selskaper. Alt i Spaces er nøye gjennomtenkt og gjennomført. Både de og vi i House of Health står for kvalitet, så det er klart at treningsløsningene må være på samme toppnivå. – Gregory Litsos, Eier og fysioterapeut

Dine ansatte tilbringer allerede mer enn halve dagen i dine lokaler, hvorfor skal de måtte dra ut for å trene eller oppsøke helsehjelp når du kan gjøre det mer tilgjengelig for de ved å tilby det de trenger «in house»? – Gregory Litsos – Eier og fysioterapeut House of Health.

Nå er treningsfasilitetene i bruk gjennom hele dagen, og vi får tilbakemeldinger på at det også har blitt en lavterskel møteplass for å diskutere forretninger på tvers av avdelinger og bedrifter. Nå er tilbudet et positivt tilskudd og er med på å skape de gode synergiene vi er på jakt etter i et slik kontorfellesskap. Neda Saie, Global operation project manager IWG plc, og drifter av Spaces Works Oslo

Hos Spaces kan du leie møblerte kontorlokaler. Enten som enkelt person eller som en hel bedrift.