Referanseprosjekter - Hotell

Clarion Hotel setter ny standard for hotellgym- Clarion Hotel Sign er første ute!

FotoCharlie Malmqvist, Technogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Clarion hotel Sign forsterker sitt grønne fokus. Nå implementerer de en ny miljøvennlig gymstandard hvor energien som produseres under trening skal gjenbrukes i strømnettet. 

Clarion Hotel Sign er først ute med denne nye satsningen. Når gjestene trener kondisjon reduseres resirkuleres og fornyes energien, takket være det nye utstyret. Satsningen er et resultat av Clarions holdbarhetsarbeid som basert på gjestene tilbakemeldinger.

–Treningssenteret en ekstremt viktig plass for våre gjester, spesielt for våre forretningsreisende som trenger et sted å lade opp, slappe av eller utfordre seg selv. Investering i kraftforsynsingsmaskiner er i tråd med vår viktige miljø- og bærekraftig innsats

Henrik Berghult, Senior Vice President ved Clarion Hotel.

De nye ARTIS RENEW-treningsmaskinen fra Technogym som finnes på hotellet sparer energien som produseres og sender den til rutenettet. Blandingen av utstyr er det siste innen gymteknologi med Athletic Performance-utstyr som for eksempel SKILLMILL. I tillegg er det nye gruppetreningskonseptet OMNIA (Move Train Play) introdusert.

Clarion Hotel Sign treningsfasiliteter er designet av den berømte hus arkitekt Windgårdh . Helse, velvære og en aktiv livsstil er kjennetegn på hotellet, der, i tillegg til satsningen om å bli mer miljøvennlige tilbyr de også gratis løpe og sirkel trening to ganger i uken. Både hotellets gjester, kollegaer og Stockholders er velkommen til å delta. Det er også mulighet for å trene sammen med personlig trener.

– Tenk å trene mens du vet at du bidrar til en bedre verden, sier Jessica Nordgren, administrerende direktør i Clarion Sign. Hun sier at på Clarion Sign tror de på at trening skal skaper motivasjon og energi.

Hotellets treningsstudio er åpent hver dag, hele døgnet. Studioet er også tilgjengelig for spa-gjester på Selma City Spa og publikum. Ta kontakt med Clarion Hotel Sign for mer informasjon om dette.

Om hotellet: Clarion Hotel Sign er med sine 558 rom, Stockholms største hotell. Den spektakulære bygningen er designet av Gert Windgårdh. Hotellets interiør baserer seg på klassisk skandinavisk og husker Arne Jacobsen, Bruno Mathsson og Alvar Aalto. I 8. Etasje finner du Selma CitySpa, som tilbyr behandlinger, oppvarmet utendørsbasseng, avslapningsområde, badstue og ferske retter.