Personvernerklæring

Personvernerklæring

Qicraft Norge er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre kunder og samarbeidspartnere på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjonen om våre kunder, samarbeidspartnere og andre brukere av qicraft.no og tilhørende nettsteder, samt Qicraft Norges øvrige digitale kanaler.

Informasjonskapsler og analyseverktøy
Qicraft Norge bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på Qicraft.no og tilhørende nettsteder. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsiden vår. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Ved å besøke våre nettsider samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

Vi bruker følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

  • Google analytics
  • Facebook Analytics
  • LinkedIn Insight
  • Hotjar – benytte for å analysere bruksmønstre på våre nettsteder.

Google Tag Manager benyttes til å organisere og styre script som kjører på våre nettsteder.

Bruk og videreformidling av personopplysninger
Når du kjøper utstyr og tjenester av oss i Qicraft Norge ber vi om personopplysninger fra deg. Qicraft Norge er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre kunder og samarbeidspartnere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven.

Qicraft Norge kan bruke dine personopplysninger for å kommunisere med deg vedrørende ditt kundeforhold til oss. Qicraft Norge forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre.

E-postlister
Qicraft Norge bruker e-postlister til å kommunisere med våre kunder via nyhetsbrevsløsningen E-marketeer. Når du melder deg på en e-postliste lagres typisk følgende data: navn, e-postadresse, IP-adresse, tid og sted for påmelding, tidssone, i tillegg til andre data du blir bedt om å opplyse ved påmelding.

Sletting av data
Du kan melde deg av e-postlisten til Qicraft Norge når som helst, og i tillegg be om at alle opplysninger om deg slettes. Det kan du gjøre ved å klikke på «unsubscribe» nederst i en hvilken som helst nyhetsbrev fra Qicraft Norge.

Skru av eller slette informasjonskapsler
Du kan selv skru av bruk av informasjonskapsler i nettleseren din, og/eller slette de. Fremgangsmåte varierer etter nettleser, men dette kan du finne ut av ved å skrive inn «slette informasjonskapsler» + navnet på nettleseren din, i Google. Der finner du også ut hvordan du skrur av bruk av informasjonskapsler.


Les mer om

Våre produkter

SKILLRUN
Effektiv sirkeltrening
SKILLROW
personvernerklring-qicraft