Kundeservice – kontakt oss

Kundeservice – kontakt oss

Kontakt oss
Atle Wathne

Atle Wathne

Aftersales Manager

+47 992 91 758

Nyheter i forbindelse med Coronoavirus (10.03.20)

Technogym er en italiensk merkevare, og vi følger Coronavirus-situasjone nøye. For øyeblikket har det ingen innvirkning på leveransen av produkter eller tjenester. Fabrikken fungerer som normalt, og forsendelser er i henhold til informasjonen vi har mottatt fra DHL. Vi oppdaterer ved eventuelle  endringer.

Kontakt vår kundeserviceavdeling:

Alle henvendelser vedrørende teknisk support, innmelding av feil, og bestilling av  service eller reservedeler til dine Technogym treningsapparater:

E-post: support@qicraft.no

Telefon: +47 22 96 10 50

Du kan også klikke deg inn under, og kontakte oss direkte via kontaktskjema.

Technogym serviceteam

Vårt dyktige service-, teknologi- og supportteam sitter på hovedkontoret i Oslo. Her har vi også et stort  reservedelslager. Vårt dyktige fagteam av serviceteknikere hjelper våre kunder over hele vårt langstrakte land. I tillegg benytter vi oss av langvarige samarbeidspartnere, slik at vi alltid kan stille opp for våre kunder. Vi har også en mindre serviceavdeling i Bergen, som tar seg av dette distriktet.

Vårt serviceteam utfører levering, montering, service, reparasjoner og vedlikehold av treningsutstyr for våre kunder. Både privatkunder og bedrift. Vi tilbyr serviceavtale til våre kunder. 

Vi hjelper deg. Kontakt oss i dag.

kundeservice-kontakt-oss-qicraft