Service og support

Service og support

Kontakt oss
Support

Kontakt vår kundeserviceavdeling:

Er du privatkunde og har spørsmål i forbindelse med hvordan du enklest kommer i gang med ditt nye Technogymutstyr?

Her finner du nyttig informasjon og ressurser for å komme i gang med våre bestselgende produkter fra Technogym til hjemmet.

Alle henvendelser som gjelder support, feilmeldinger, bestilling av reservedeler, tegning av serviceavtale eller bestilling av service sendes til service@qicraft.no eller via sidene nederst. Vi tilbyr også teknikeres ekspertise, software-oppdateringer, veiledning og direktekontakt via Support-Remote Service.  På denne måten vil du få raskere og mer kostnadseffektiv hjelp.

Fjernsupport faktureres per påbegynte halvtime, og du kan enkelt bestille Support Remote ved å fylle ut feilmeldingsskjema. Etter å ha sendt inn skjema vil du motta en lenke til Support Remote via sms. OBS! sørg for at telefonnummeret du oppgir er korrekt.

Technogym serviceteam

Vårt dyktige service-, teknologi- og support team sitter på hovedkontoret i Oslo. Her har vi også et stort  reservedelslager. Vårt fagteam av serviceteknikere hjelper kunder over hele vårt langstrakte land. I tillegg benytter vi oss av langvarige samarbeidspartnere, slik at vi alltid kan stille opp for våre kunder. Vi har også en mindre serviceavdeling i Bergen, som tar seg av dette distriktet.

Teknisk service, installasjon og reparasjoner utføres av teknisk kvalifisert personell, og i samsvar med Technogyms spesifikasjoner.

 

Vi måler TTR (Time to Repair) 

For oss er det viktig at vi holder et høyt servicenivå for at du som kunde skal føle deg trygg på valget av oss som leverandør, derfor følger vi Time To Repair (TTR) som et nøkkeltall. TTR er tiden fra det kommer inn en feilmelding til oss, og frem til  henvendelsen er håndtert. TTR måles over alle dager i uken, og alle døgnets timer.

Vår TTR mål er 5 dager, og vi arbeider alltid så hardt vi kan for å opprettholde dette målet.

Qicraft anbefaler sterkt at vårt utstyr monteres og serveres av autoriserte serviceteknikere for å kvalitetssikre utstyret før bruk.

service-og-support-qicraft