Ledig stilling

Ledig stilling som Reservedelansvarlig

Vi søker en ny stjerne til vårt Customer Care-team

Kontakt oss
Andreas Hed

Andreas Hed

NORDIC CUSTOMER CARE+ MANAGER

+46(0)70-856 12 41

Kan det være deg?

Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og er Nordens ledende partner innen treningsløsninger og velværetjenester. Vi tilstreber å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere, med hovedfokus på å bygge kompetanse, verdi, kvalitet og dekke fremtidige kundebehov.

Vi tilbyr treningsutstyr og service av høyeste kvalitet, innovative digitale løsninger og sterk faglig kompetanse. Vårt marked består av treningsanlegg, private bedrifter, helse- og rehabiliteringssentre, offentlige institusjoner, hoteller, spa og privatmarkedet. Med lang erfaring og bred kunnskap innen velvære, er vårt mål å få flere mennesker til å leve sunne og balanserte liv.

Qicraft’s visjon og ledestjerne i alt vi gjør er “Activating People”. Vårt mål er å styrke relasjoner til profesjonelle og private kunder gjennom suksessfulle investeringer i helse- og velværetjenester. Navnet Qicraft gjenspeiler markedet vi opererer i, og ambisjonene vi har for veien videre. Qi står for energi og bevegelse, Craft står for kvalitet og kompetanse.

Stillingen er basert i Norge, men vil inngå som del av den nordiske organisasjonen med kontorer i både Sverige og Finland.

 

Om tjenesten

Qicraft ekspanderer og behøver derfor å styrke vårt Customer Care- team. Som reservedelansvarlig vil oppgaven din være å bistå kunder med service i form av kundebehandling per e-post og telefon. Rollen vil ha ansvar for reservedellageret, og være ansvarlig for leveranse av tilbud og reservedeler til kunder i Sverige og Norge. Vi søker en kandidat med god systemforståelse innen ERP- og CRM-systemer, og som er strukturert utover sin tekniske kompetanse. Dette vil gjøre de daglige arbeidsoppgavene lettere.

 

Vi tilbyr

Å jobbe med verdensomspennende treningsløsninger, og en bransje som er i stadig vekst og utvikling. Vi tilbyr kontinuerlig produktopplæring på tvers av Norden, og personlig utvikling sammen med et vinnerteam. Vi har også et godt arbeidsmiljø, og kolleger med lang erfaring som støtter og bistår deg i din utvikling.

 

Om deg

Vi tror at du har noen års erfaring fra arbeid med ulike lagersystemer, og er ganske handy av natur. Fremfor alt er det viktig at du har høy ansvarsfølelse, og mye pågangsmot. Du er positivt innstilt til utvikling og mottakelig for nye arbeidsoppgaver, med et åpent sinn om å lære deg nye ting.  Du er en lagspiller som liker å jobbe i gruppe, men kan også jobbe selvstendig. Du kan snakke engelsk, er glad i fysisk arbeid, og har positiv utstråling og et høyt energinivå. Dette er en sosial jobb, og du liker godt å møte- og kommunisere med forskjellige mennesker. Du er også tilpasningsdyktig, og ser muligheter snarere enn begrensninger.

Omfang, ansattelsesform og lønn
Heltid, 100%.
Fast ansettelse (vi bruker 6 måneders prøvetid).
Fast månedslønn.

 

Søknad
Rekrutteringen starter umiddelbart, og fortsetter løpende. Vi legger stor vekt på at personlige egenskaper er i tråd med selskapets kjerneverdier «Take PART». Dette er utvilsomt det neste steget i karrieren din dersom du ønsker å jobbe i en spennende og positiv bransje som er full av energiske mennesker. Vi tar i mot søknader via e-post til: andreas.hed@qicraft.se legg gjerne ved CV og søknadsprev. Skriv gjerne «Spare parts Customer Care” i emnefeltet.

 

Er du den vi er på jakt etter? Søk via annonsen på finn.no. Eller kjenner du noen du tenker er perfekt for stillingen? Del gjerne stillingen videre.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!