trimsykkel technogym

Trimsykkel

Trimsykkel fra Technogym kommer i mange ulike varianter. Ergometersykler, spinningsykler, sykler med ekte girskiftesystem, tilbakelente sykler, og eksklusive, design, treningssykler som passer i hjemmet.

Technogym treningssykkel

Treningssykkelen er en meget populær treningsmaskin på treningssenterene og i andre opptreningsfasiliteter. Det er en morsom og effektiv måte for å vedlikeholde og komme i form. Treningssykler er perfekte for å utvikle aerobic utholdenhet for ulike brukere, slik at det kan brukes effektivt i treningssentere.

 

Bredt spekter av utvalg og pris

Technogym treningssykler finnes i et bredt spekter for ulike budsjettnivåer. Prisen på treningssykkelen vil avhenge av hvor mye Technogym har investert i teknologien og designet av sykkelmodellen. Uansett hvilken modell du velger vil en treningssykkel fra Technogym gi deg topp kvalitet for investeringen.

 

Adaptive treningssykler

Treningssykler fra Technogym har en unik design for å enkelt kunne tilpasses dine prefererte sykkelinnstillinger. Du kan enkelt bytte mellom ulike sykkelposisjoner og veksle  mellom landeveissykling, bysykling og konkurransesykling. Treningssykler med recline har ryggstøtte for komfortabel sittestilling, mens på de andre sykkelmodellene kan man sitte oppreist eller med krummet rygg.

 

Treningsprogrammer og underholding på tredemøllens skjerm

Ulike skjerm alternativer gir en ekstra funksjoner til treningsøkten din.

Tredemøller med touchscreen skjerm  knytter deg opp mot et helt nytt løpeunivers. Via skjermen får du tilgang til løpeøkter med eller uten trenere, løpsruter gjennom storbyer eller eksotiske destinasjoner eller ren underholding via apper som Netflix, Eurosport m.fler. Du bli motivert til å trene oftere, hardere og til å forbedre deg som løper med tredemøller fra Technogym.

UNITY ™ 3.0.: Denne skjermen gir brukeren ubegrenset tilgang til Android kompatible apper. Brukeren knytter seg opp mot enheten via WiFi eller Bluetooth og lagrer løpsøkten med en personlig mywellnesss Cloud account.

kjp-eller-lease-trimsykkel-fra-technogym-qicraft