trimsykkel technogym

Trimsykkel

Trimsykkel fra Technogym kommer i mange ulike varianter. Ergometersykler, spinningsykler, sykler med ekte girskiftesystem, tilbakelente sykler, og eksklusive, design, treningssykler som passer i hjemmet.

Trimsykkel fra Technogym finner du i flere ulike varianter. Alt fra ergometersykler, til mer tilbakelente sykler for maks brukerkomfort, gruppesykler for spinning, til sykler med ekte girskiftesystem som virkelig gir deg følelsen av å sykle ute på en ekte sykkel. Våre trimsykler har god sittekomfort, enkle innstillinger, og er stillegående.

En treningssykkel gir deg en god kondisjonsøkt og kan være med å forbedre kondsisjon, samt styrke i sete-, legger og lårmuskulatur. En trimsykkel er også et godt kondisjonsapparat for deg som av ulike årsaker ikke kan løpe, , fordi du unngår støtbelastning på hofteledd, kne og ankel.

Vi har et stort utvalg av treningssykkler, hvor noen passer perfekt å ha i et hjemmegym eller foran tven i stuen, mens andre er bygget for mer hard og intens bruk og passer best på et treningssenter eller andre typer av treningsgym.

kjp-eller-lease-trimsykkel-fra-technogym-qicraft