Digitale løsninger

Digitale løsninger

Hold deg oppdatert med Technogym´s digitale løsninger

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Mywellness – Connected Wellness Experience

Technogym er verdensledende innen digitale tjenester for trening, helse og treningsteknologi. Med digitale tjenester fra Technogym kan treningssentere og andre helsevirksomheter tilby usammenlignbare brukeropplevelser, hvor som helst – når som helst.

Technogyms digitale tjenester opererer på en plattform, som heter Mywellness. Det er et verktøy for treningsenter og selvstendige trenere for å veilede og følge med på kundenes trening, lage inspirerende gruppetimekonsepter og byr på et stort utvalg av treningsapper for å støtte sluttbrukeren.

 

Teknologi og innovasjon er godt forankret i Technogym´s DNA. Technogym lanserte første treningssenter software i 1996 , i 2003 kom de første treningsmaskinene med integrert TV-skjerm, i 2007 ble online treningsenheter lansert og i 2012 den første skybaserte løsningen for trening.

Technogym fortsetter å forbedre sine digitale tjenester i takt med markedets økende behov. I 2020 kommer Mywellness for Professionals spekket med funksjoner for forretnings- og arbeidsstøtte til treningsvirksomheter uavhengig av hvor de befinner seg eller når de behøver den.

 

Se mer om Technogyms digitale apper

Se mer om My Wellness Pro systemet

Se Technogyms gruppetreningsløsninger

Gå til
digitale-lsninger-qicraft