Digitale løsninger

Digitale løsninger

Hold deg oppdatert med Technogym´s digitale løsninger

Mywellness – Connected Wellness Experience

Technogym er verdensledende innen digitale tjenester for trening, helse og treningsteknologi. Med digitale tjenester fra Technogym kan treningssentere og andre helsevirksomheter tilby usammenlignbare brukeropplevelser, hvor som helst – når som helst.

Technogyms digitale tjenester opererer på en plattform, som heter Mywellness. Det er et verktøy for treningsentere og selvstendige trenere for å veilede og følge med på kundenes trening, lage inspirerende gruppetimekonsepter og byr på et stort utvalg av treningsapper for å støtte sluttbrukeren.

 

Teknologi og innovasjon er godt forankret i Technogym´s DNA. Technogym lanserte første treningssenter software i 1996 , i 2003 kom de første treningsmaskinene med integrert TV-skjerm, i 2007 ble online treningsenheter lansert og i 2012 den første skybaserte løsningen for trening.

Technogym fortsetter å forbedre sine digitale tjenester i takt med markedets økende behov. I 2020 kommer Mywellness for Professionals spekket med funksjoner for forretnings- og arbeidsstøtte til treningsvirksomheter uavhengig av hvor de befinner seg eller når de behøver den.