Komplette løsninger for hoteller

Komplette løsninger for hoteller

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Qicraft og Technogym har lang erfaring med å levere tilpassede løsninger for treningsrom på hoteller i alle forskjellige størrelser, nivåer og budsjetter.

Vi hjelper våre kunder med alt fra rådgivning, 3D-skisser, og samarbeider med arkitekter, hjelper til med finansiering av treningsutstyr, levering, regelmessig vedlikehold av utstyr og mye mer. Ta kontakt med oss ​​for et første møte – vi tar alltid utgangspunkt i dine behov og skaper en tilpasset løsning for deg.

Trender

Helse og trening har aldri vært mer relevant enn i dag. For mange er det en naturlig del av deres hverdag og noe de ikke ønsker å ofre. Dette betyr også at det er en forventning om å kunne ta meg seg sin aktive livsstil på forretnings- og fritidsreiser, og tilgangen til treningsstudio kan ofte være avgjørende for valg av hotell.

  • Mer enn 53% av internasjonalt reisende trener på farten (Advisor Survey 2012).
  • Wellness-reisende (personer med en fysisk aktiv livsstil) har generelt sett dobbel kjøpekraft enn ikke-aktive reisende (Hotel Nyheter Survey 2015).
  • 8,4 på en 10-punkts skala gir målgruppen Millenials vekter treningsmuligheten når de velger hotell (SPA Finder Survey, 2015).
  • 79% av bookingagenter rapporterer at etterspørselen etter sunnere forretningsmøter/konferanser (sunn mat / snacks, treningsfasiliteter, spa) er en klart økende trend (SPA Finder Survey, 2015).

Wellness Training STUDIO – løsninger for alle behov

Wellness Training STUDIO – drevet av Technogym er et konsept laget spesielt for hotellet og spa-fasiliteter. Målet er å hjelpe hotellet for å lage et treningsområde av høy kvalitet, flott design og med treningsutstyr av høyeste kvalitet. I dag etterspør mange hotellgjester dette, da det legges stor vekt på trening og velvære i løpet av reisen, og treningsmulighetene kan derfor spille en viktig rolle i valg av hotell.

Med Wellness Training Studios skapes et eksklusivt treningsområde, skreddersydd og designet for hvert enkelt hotell. Spesielt designet for å passe perfekt med følelsen og utseendet på hotellområdet. Hotellgjestene får en treningsopplevelse av høyeste kvalitet i et godt utformet og komfortabelt miljø. Konseptet er tilpasset til et gulvareal på omtrent 20 til 100 kvadratmeter, og i samarbeid med kunden lages 3D-tegninger for å finne den optimale løsningen for hvert anlegg.

Aktivt møte- og konferanserom

Ved å tilby Technogym Wellness Ball™ Active Sitting, kan de ansatte aktivere kjernemuskulatur når de sitter, samt har en bedre ergonomisk sittestilling. Active Sitting-ball eliminerer problemet med ryggsmerter, som ofte er forårsaket av å sitte i en statisk positur for lenge. Sitteballene gir enda en wow-effekt når de ansatte innser at de er et spennende alternativ til stoler.

TALK & WALK

Ta en pause og strekk på bena. Oksygentilførsel til hjernen og aktivisering av kroppen er viktig for å holde fokus hele arbeidsdagen. Å være fysisk aktiv (for eksempel ved å gå) mens du prøver å løse et problem manifesterer seg i moderne forskning (A. Hansen – «Brain Strong») til å være langt mer effektivt enn å sitte stille på for eksempel et møterom eller i en kontorstol . Oksygen til hjernen øker betraktelig, og det er lettere å tenke klart, øke kreativiteten, selvlæring og hukommelsen. Ved å investere i Talk & Walk-soner, kan din bedrift være fremtidsrettet og bli mer konkurransedyktig.

Talk & Walk-zone med MYRUN-tredemølle på Sector Alarms hovedkontor i Oslo. 

Miljø og bærekraft i fokus

Bærekraft og miljø er en viktig del av alt vi gjør. Når ansatte trener på våre maskiner reduseres strømforbruket til bedriften. Dette er mulig takket være Technogym ARTIS RENEW – våre treningsmaskiner som reduserer, resirkulerer og skaper fornybar energi.

 Service

Qicraft har sitt eget serviceteam som dekker hele landet. Våre teknikere utfører installasjon, reparasjon og forebyggende vedlikehold av våre kunders treningsutstyr. Serviceteamet er utdannet og sertifisert til å utføre alt fra service og reparasjoner for programvareoppdateringer, regelmessig vedlikehold og garantireparasjoner. Vi anbefaler alle våre kunder til å signere en serviceavtale, som garanterer en høy operasjonell sikkerhet og pålitelighet rundt budsjettering servicekostnader. En serviceavtale garanterer at utstyrets driftsverdi, sikkerhet og estetiske verdi er beholdt til tross for daglig bruk.Du kan lese mer om våre tjenester her.

Finansiering 

Mange bedrifter ønsker ikke å belaste sin egen kapital med investeringer i treningsutstyr. Gjennom finansiering, i stedet for operasjonelle leasingkostnader føres som driftskostnad. Med vår finansiering, gir vi deg som kunde muligheten til et skreddersydd opplegg.Du kan lese mer om vår finansiering her.

komplette-lsninger-for-hoteller-qicraft