Kjøpsvilkår for privatpersoner

Kjøpsvilkår for privatpersoner

GENERELLE BETINGELSER
Følgende vilkår og betingelser (“Vilkår”) gjelder for kontrakter inngått mellom Qicraft Norge AS, organisasjonsnummer Org nr 983 521 053 Drammensveien 211, 0182 Oslo (“Qicraft”) og deg som kunde (“Kunden” eller “du “).

OMFANG

1.1 Ved å bestille varer fra Qicraft, godtar du disse vilkårene.
1.2 Alle produkter som er bestilt og sendt fra Qicraft i henhold til disse Vilkårene, er i det følgende kalt “Produkter”.
1.3 Disse Vilkårene går foran andre, eventuelt motstridende bestemmelser som kan vises fra dokumentene eller standard vilkår og betingelser som gjelder for tilsvarende kjøp.

AVTALE INNGÅELSE

2.1 For å beskytte kundens interesser gjelder bl.a. de ufravikelige bestemmelsene i forbrukerkjøpsloven og angrerettloven på de til enhver tids oppdaterte Vilkår.

2.2 Produktene bestilles via Qicrafts www.qicraft.no Web ( “nettside”) eller via Qicrafts kundeservice tilgjengelig på +47 22 96 10 50, info@qicraft.no.

2.3 En bekreftet kundeordre er et bindende avtale. Avtalen mellom partene er gjeldene når Kunden bekrefter sin bestilling og Qicraft skriftlig bekrefter bestilling til den e-post som er oppgitt i bestillingen («Ordrebekreftelsen«). En avtale mellom Qicraft og Kunden om kjøp av produkter vil fortsatt bli kalt “Avtale”.

2.4 Qicraft inngår ikke avtaler med mindreårige (under 18 år) uten foresattes godkjenning. Avtaler kan kun inngå med Kunder med fraktadresser i Norge.

2,5 Qicraft forbeholder seg retten til å avvise bestillinger uten å gi grunn. Falske ordrer rapporteres til politiet.

2.6 Ved feil levering, eller når bestillingen er sendt ved en feil, må kunden straks kontakte Qicrafts kundeservice på telefonnummer +47 22 96 10 50. Hvis Qicraft ikke mottar varsel om en slik feilbestilling innen en (1) dag, blir ordren bindende.

PRIS OG BETALINGSVILKÅR

3.1.1 Alle oppgitte priser inkluderer moms og andre avgifter. Gebyrer for frakt, faktura, porto eller usolgte varer vil bli lagt til.
3.1.2 Dersom partene ikke har avtalt noe annet vil Qicraft forbeholder seg retten til å justere prisen i lys av endringer i valutakurser, nye offisielle oppgaver, som for eksempel skatt eller lignende, eller andre uforutsette utgifter.

3.2 Betalingsmåte

Qicraft tilbyr følgende betalingsmåte:
• Forhåndsbetaling ved bankoverføring.
• Betaling via Klarna.
• Kortbetaling ved Qicraft kortautomat.

LEVERINGSVILKÅR

4.1 Leveringstid
4.1.1 Normal leveringstid av Produktet finner sted innen 10 virkedager etter at kunden har mottatt ordrebekreftelse. Noen produkter er bestillingsvarer og kan være gjenstand for lengre leveringstid. Nåværende leveringsinformasjon vises i Ordrebekreftelsen.
4.1.2 Dersom det er fare for forsinkelser i leveringen, og forsinkelsen i sin helhet skyldes forhold fra Qicrafts side, forplikter Qicraft å informere Kunden så snart Qicraft blir oppmerksom på forholdet. Qicraft skal også oppgi Kunden årsaken til forsinkelsen og den nye estimerte leveringsdagen.
4.1.3 Hvis det er forsinket betaling, knyttet til de forhold til Kunden, eier Qicraft rett til å først holde produktet og for det andre, dersom forsinkelsen utgjør et vesentlig kontraktsbrudd, heve avtalen og kreve erstatning for eventuelle ekstra kostnader forsinkelsen/kontraktsbruddet har kostet Qicraft eller Qicrafts autoriserte underleverandør. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, Qicrafts kostnader for transport og lagring av produkter i perioden fra avtalt levering og selve leveringsdato.

4.2 Frakt

4.2.1 Qicraft bruker følgende forsendelsesmetoder:

4.2.1.1 Håndpakket / paller: Levering foregår om dagen til den første port- eller tomtgrensen, så langt mann kommer frem med transportbil. Innbæring og montering kan tilbys mot ekstra kostnad.

4.2.1.2 Produktet kan hentes hos Qicraft, uten fraktkostnader.

4.2.2 Fraktkostnader legges til og varierer avhengig av størrelsen på bestillingen. Nåværende fraktkostnad er vist i ordrebekreftelsen.

4.2.3 Kunden er ansvarlig for å gi de riktige adresseopplysningene.

TRANSPORT SKADER

5.1 Qicraft er ansvarlig for Produktene under levering. Klager på transportskader skal gjøres innen rimelig tid direkte til utleveringsagenten. Kunden bør derfor sjekke om Produktet er skadet i transporten på mottakstidspunktet. Skjulte feil må meldes til Qicraft innen rimelig tid fra kunden oppdaget mangelen eller burde ha oppdaget feilen.

5.2 Kunden skal beholde all emballasje og originalemballasje av produktet ved transportskader.

PRODUKTEGENSKAPER OG REKLAMASJON

6.1 Qicraft er bare ansvarlig for at produktet leveres med den kvalitet og med de funksjonene som er angitt i produktspesifikasjonen. Hvis en produktspesifikasjon ikke er vedlagt, skal Avtalen overleveres til Kunden ved skriftlig forespørsel.

6.2 Reklamasjonsretten gjelder ved originale feil. Feil som skyldes normal slitasje, feilaktig eller uaktsom bruk eller uvanlige påkjenninger, er ikke dekket av garantien. Reklamasjonsretten er også tapt hvis produktet har blitt brukt med andre uautoriserte tilbehør.

6.3 I tillegg til det som er angitt i produktspesifikasjonen, så aksepterer Qicraft ingen tilleggsansvar for Produktets kvalitet, egnethet, brudd, bruk eller funksjon.

6.4 Klager vedrørende produktavvik fra gjeldende produktspesifikasjon skal sendes til Qicraft innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget, forbrukerkjøpslovens retningslinjer er gjeldene.

6.5 Dersom klagen gjelder hjemme treningsutstyr som tredemøller, crosstrainers eller lignende, skal Kunden kontakte Qicraft serviceavdelingen via nettstedet. Ved klage betaler Kunden frakt for Produktet til Qicrafts servicesenter, og Qicraft betaler returfrakten tilbake til Kunden.

6.6 Når Qicraft har mottatt det annonserte produktet, undersøkes feilen. Hvis det senere vises at kvaliteten på produktene ikke overholder gjeldende produktspesifikasjon, skal Qicraft korrigerer feilen, evt. erstatte med et alternativt produkt. Hvis det i lys av omstendighetene i det enkelte tilfelle viser seg at tilbakelevering bare kan utføres til en urimelig pris av Qicraft, forbeholder Qicraft seg retten til å reversere kjøpet. For spørsmål vedrørende klager og returer i tillegg til det som er nevnt i punkt 6.5 ovenfor, kan Kunden kontakte Qicrafts kundeservice på tlf. 22 96 10 50.

6.7 Qicraft skal holdes fri fra ethvert tap Kunde måtte pådra seg som følge av kjøp- og eller bruk av produktet.

MISLIGHOLD VED UTSTYR SOM ER FINANSIERT VIA OSS ELLER VÅRE PARTNERE

I forbindelse med mislighold ved utstyr som er finansiert via oss eller våre partnere går saken til inkasso og tilbake henting av utsyr. All håndtering av forsinket betaling, mislighold og evt. inkasso skjer i henhold til gjeldende betingelser, og i tråd med god forretnings- og inkassoskikk (Inkassoloven § 8).

  • ANGRERETT

Når du kjøper varer i vår nettbutikk, www.qicraft.no og https://shop.qicraft.no/, gjelder reglene om angrerett i henhold til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven) . Du som forbruker har alltid rett til å kansellere bestillingen din innen 14 dager (uttaksperioden) uten å måtte oppgi noen grunn. Uttaket begynner å gjelde den dagen da du, eller en annen person du har spesifisert for oss, mottok varen. Hvis bestillingen din inneholder flere varer, eller hvis varen består av flere deler, begynner uttaksperioden å gjelde den dagen da du, eller en annen person du har spesifisert for oss, mottok den siste varen eller den siste delen av bestillingen.

  • UNNTAK FRA ANGRERETTEN

Når du kjøper varer som er produsert i henhold til instruksjonene dine eller som ellers har fått et tydelig personlig preg, gjelder ikke angreretten. Dette kan typisk gjelde for spesialbestilte varer i for eksempel en uvanlig farge, som dermed er varer vi ikke har på lageret vårt og derfor må bestilles. I forbindelse med at du bestiller en vare på nettstedet vårt som ikke dekkes av angreretten, vil du motta tydelig og entydig informasjon om den før du fullfører bestillingen. Angreretten gjelder bare for forbrukerkjøp. Hvis du handler som bedrift i vår nettbutikk, www.qicraft.no og https://shop.qicraft.no, gjelder heller ikke angreretten eller annen forbrukerbeskyttelseslovgivning. Bedrift refererer til en fysisk eller juridisk person som handler for formål som er relatert til hans eller hennes egen virksomhet.

 

Les våre kjøps og leveringsvilkår for Qicraft webshop her.

Les alle våre avtalevilkår her.

 

 

 

kjpsvilkr-for-privatpersoner-qicraft