Skillrun Bootcamp og løpetimer

Kjenn adrenalinet pumpe i våre høy intensitets gruppetimer som leverer resultater raskt.

Bootcamp på neste nivå

Akkurat da du trodde at løping på tredemølle og løfting av vekter var den beste kombinasjonen, tar Technogym det enda lengre. Skillrun Bootcamp leverer en treningsopplevelse på neste nivå. Skillrun tilbyr funksjoner som fallskjerm – og sledetrening, som lar deg jobbe med å løpe med motstand eller pushe en slede foran deg. 

skillrun bootcamp
Skillrun løpetimer

En løpetime ulikt noe annet

Når prestasjonsløp og gruppetrening møtes på den ultimate tredemøllen, er det ingen målstrek. Det er en ny begynnelse hver gang. 

La oss omdefinere hva du trodde du var kapabel til å gjennomføre.

Løpetimer på tredemøllen Skillrun fra Technogym er morsommere, enklere og mer effektivt enn noe annet du har opplevd. Med en maks hastighet på 30 km/t  sørger sørger Skillrun for at du alltid kan yte maksimalt i hver løpetime.

Hvordan fungerer det

Steg 1

Ferdig innhold til timen

Technogym gir deg ferdig produserte gruppetimer, med ferdig innhold musikk og tilhørende video av øvelsene. Bruk timene slik de er, eller rediger de slik du ønker.

Steg 2

Enkelt å booke time

Medlemmet kan booke plass på timen direkte fra sin mobil. De kan også booke sin favoritt plass eller mølle. Instruktøren velger treningsøkten fra biblioteket på Unity Self kiosken.

Steg 3

Effektiv treningsøkt

I Bootcamp-timer vises hver øvelse på storskjerm, i tillegg vises timer og puls. På løpetimer kan instruktøren enkelt følge deltakerne, og deltakerne ser all info direkte fra møllen.

Steg 4

Juster underveis

Swiftpad konsollen lar deg enkelt bytte mellom løping eller power modus på møllen. Instruktøren kan i løpetimer, hvis ønskelig sørge for at møllene justerer seg automatisk.

Steg 5

Track din treningsøkt

Deltakere får umiddelbart opp sine resultater og kan følge sin progresjon i mywellness app. Instruktør har tilgang på samme data og kan hjelpe deltakerne til å pushe seg enda mer.

Skillrun

Designet for å gjøre veksling mellom hastigheter, incline og ulike funksjoner raskt og enkel, tilbyr Skillrun den ultimate løpsopplevelsen for alle nivåer. Med presis tilbakemelding i sanntid og konstant veiledning gjennom hele timen, er Skillrun det eneste treningsutstyret i verden som tilbyr en fullstendig guidet opplevelse direkte fra skjermen.

innholdsrik variasjon

Treningen er alltid variert og morsom, takket være et stort innholdsbibliotek med ferdig produserte timer. Som du også kan endre som du vil.

Premium opplevelse

Videoguide av øvelser forbereder og forenkler medlemmets treningsøkt. I løpetimene kan møllen justere hastighet og incline selv. Og deltakere kan koble seg på lyd med bluetooth.

Full power

Fallskjerm og sledefunksjoner gjør treningen mer utfordrende, varierende og innholdsrik for medlemmet

Full oversikt

All treningsdata lagres automatisk i mywellness. deltakere og instruktør kan følge progresjon. Deltakere kan også synke deres favoritt enhet og få puls og treningsdata i sanntid

Se noen av våre referansekunder

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne

Sigve Christoffersen

Sales manager

Sigve har jobbet med salg og salgsledelse i treningsbransjen i over 10 år og har vært en del av Qicraft siden starten av 2017. Han er løsningsorientert, engasjert og strukturert i sitt arbeid. Sammen med salgsteamet og ledelsen finner Sigve gode totalløsninger som er tilpasset enhver kunde. Sigve er også sertifisert trener og instruktør innenfor ulike treningskonsepter.

sigve.christoffersen@qicraft.no

+ 47 419 34 040

Ronny Pettersen

senior account manager

Ronny har vært med helt fra starten av og har nå over 20 års erfaring fra bransjen og med Technogym treningsløsninger. De fleste vet hvem han er og det er ikke for ingen ting at han kjennetegnes som en «løsningsorientert gladgutt» Ronny vet å sette kundens behov i fokus og har vært med på å utarbeide totalløsninger for mange store treningssentre rundt i Norges land.

ronny.pettersen@qicraft.no

+47 918 83 276

STILL SPØRSMÅL.
VI SVARER.

Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
technogym-skillrun-bootcamp-lpetimer-gruppetime