Referanse - Bedrift

K89 – Treningsrommet gjør at kontorbygget skiller seg ut fra konkurrentene

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Karihaugveien 89 er et kontor fullspekket av fasiliteter. Exercise as a service gjør det enkelt å opprettholde et brukervennlig og innbydende treningsrom i stil med resten av kontorbygget.

Fra E6 rett ved Lørenskog ser du Karihaugveien 89 – et kontorlokale av de sjeldne.
K89 er et fullservice kontorbygg som legger til rette for at leietakerne skal ha effektive arbeidsdager. Exercise as a Service fra QiCraft gir et treningsrom som holder samme høye standard av service, og føyer seg inn blant en velutstyrt kantine, møterom med alle muligheter og hjelp til kontorutvikling.

Vi vil at bygget skal være attraktivt for våre leietakere, og oppfylle alle behov på ett og samme sted, sier Christoffer Oterholt som drifter K89.

 

Totalleverandør av ditt treningsrom

Det er en kostbar og krevende oppgave å vedlikeholde treningsutstyr.
Treningsrommet slik det så ut før bar preg av dårlig vedlikehold og derfor var Exercise as a Service et enkelt valg for Oterholt.

Det sikrer kvaliteten når Qicraft følger opp treningsrommet og tar ansvar for at utstyret er vedlikeholdt og oppdatert, forteller han.

Siden Qicraft har ansvaret for utstyret betyr det at treningsrommet vil forbli innbydende og funksjonelt for rommets brukere. Hos K89 har denne kvalitetssikringen vært essensiell for å holde samme nivå som resten av deres fasiliteter.

ORO Cristoffer Oterholt

“Det var enkelt å velge Exercise as a Service. Både på grunn av den gode hjelpen med designet og utviklingen av et optimalisert treningsrom, men mest av alt at Qicraft har ansvaret for vedlikeholdet og utskiftninger etter behov. Resultatet er et treningsrom som skiller oss ut fra andre kontorbygg, og en fasilitet til stor glede for alle som jobber i bygget.”

Christoffer Oterholt
Investment Manager
Les mer

 

Tilrettelegging for treningsrom

Det unike med K89 er den særs gode servicen. Resepsjonisten som møter deg idet du kommer inn kjenner hele bygget, og bemanner det de kaller servicesenteret. Fra dette hjertet av bygget får leietakere hjelpen de trenger til det praktiske på kontoret for å kunne fokusere på sine resultater.

På samme måte ønsket Oterholt fra OroEiendom en totalleverandør av treningsutstyr slik at han fortsatt kan fokusere på å tilrettelegge for sine leietakere. Rommet har god størrelse, men har noen søyler og er i en L-form.

3D- tegning for planlegging av treningsrom

Henrik Geelmyuden Magnus, Corporate sales specialist i Qicraft, har lang erfaring med design av treningsrom. Han hjalp OroEiendom med å finne ut hvordan plassen kunne utnyttes best mulig etterfulgt av en behovsavklaring rundt treningsutstyr.

For K89 var det blant annet viktig å få kondisjonsapparater fullspekket med teknologi og den brukervennlige skjermen som gir mulighet for underholdning, gruppetimer og enkel justering.

Geelmuyden Magnus designet deretter et treningsrom som kunne realiseres med enkle grep i eksisterende lokale. Ved hjelp av 3D- tegninger visualiserte han hvordan rommet kunne se ut og tegnet et rom hvor det var plass til kundens ønske for treningsutstyr. Dette har gitt et treningsrom med nytt, variert og allsidig utstyr som har blitt et populært tilskudd for de ansatte som har kontorplass i bygget.

Et treningsrom for de ansatte

Et funksjonelt og innbydende treningsrom blir stadig viktigere for leietakere når de velger et bygg til sine kontorer. Det har stor betydning for sykefravær og trivsel, og i tillegg kan felles trening påvirke det sosiale miljøet og lojaliteten til bygget og dermed arbeidsplassen.

Det er så fint med en eier som investerer i bygget, forteller en takknemlig bruker av treningsrommet.

Det har vært veldig etterlengtet å ha muligheten til å trene i forbindelse med jobb, og gjør at det er ekstra fint å jobbe i bygget.

Fasilitetene og hvilke verdier som blir verdsatt skiller kontorbygg fra hverandre, og for Oterholt er det viktig at K89 leverer et komplett tilbud.

Christoffer Oterholt, Investment manager i ORO sammen med Henrik Geelmuyden Magnus, Corporate specialist i Qicraft.

Hva er Exercise as a Service?

Exercise as a service er en totalkonsept hvor treningsløsninger for bedrift tilbys til en fast, lav månedspris.
Målet vårt er at du skal kunne tilby treningsrom i lokalene uten å måtte fokusere på annet enn din kjernevirksomhet. Du får design av treningsrom, selve treningsutstyret og service/vedlikehold uten tunge investeringer.
Technogym-utstyr er i verdensklasse på funksjonalitet, design, kvalitet og teknologi, og utstyret inviterer til bruk.
Jo mer utstyret blir brukt, desto viktigere er det at det til enhver tid er vedlikeholdt. Med Exercise as a Service så sørger Qicraft for jevnlig service og besøk etter behov, selv etter treningsrommet er designet og levert. Den månedlige kostnaden er forutsigbar og fast, og gjør det enkelt å opprettholde et innbydende treningsrom.
ORO Exercise as a service

“Vi ønsket å bruke Exercise as a Service fordi det sikrer kvalitet og frigjør tid så jeg kan følge opp andre saker. Målsettingen var å skape et treningsrom som gjør at brukerne i prinsippet ikke behøver å tegne medlemskap på et treningssenter. Det føler jeg vi klarte med god hjelp fra Qicraft.”

Christoffer Oterholt
Investment Manager

Qicraft har lang erfaring med å tilby trenings- og aktivitetsløsninger til bedrifter. Ønsker du å se på mulige aktivitetsløsninger for ditt kontorlokale?
Ta gjerne kontakt med oss ved å fylle inn skjema under.