Technogym formater for gruppetrening

Technogym formater for gruppetrening

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Format Sales Specialist

+ 47 419 34 040

Gruppetreningsformater som engasjerer og motiverer på et personlig plan

For å engasjere eksisterende medlemmer og tiltrekke nye til treningssenteret, må du vite hva slags treningsopplevelser medlemmene søker. Ønsker du å motivere dine medlemmer og få dem til å lengte etter neste treningsøkt?

Med de ulike formatene til Technogym kan du skreddersy treningsopplevelser som overgår dine medlemmers forventninger, og samtidig gjøre deg attraktiv for nye.

 

Se mer om våre ulike Technogym formater ved å klikke deg inn på de ulike under.

Hva er Technogym formater – gruppetreningsopplevelser

Technogym formater kombinerer treningsprodukter i verdensklasse med avansert digital teknologi. Formater er Technogyms begrep på forhåndsdesignede gruppetreningstimer. Ved bruk av treningsutstyr i kombinasjon med digital teknologi sørger formatene for at du kan tilby dine medlemmer unike treningsopplevelser som engasjerer og motiver på et personlig plan.  Formatene er lisensierte, og tilbyr nøkkelferdige treningsprogrammer som følger treningsutstyret.

Se mer om våre Technogym formater – gruppetreningsopplevelser, klikk deg inn på de ulike produktene under

Få mer et ut formatene dine, og frigjør dine instruktører for tid. Technogym har nylig lansert Format Experience – en plattform og et verktøy som gir deg ferdige gruppetimer. Nå trenger ikke lenger instruktørene bruke tid på å planlegge og bygge timer, Technogym gjør det for deg. Bruk de som de er, eller rediger de som du vil.

Se også vårt virtuelle showroom hvor du kan utforske alle formatene i en virtuell verden. 

Se mer om Technogym Format lisenser

Gå til
technogym-formater-for-gruppetrening-qicraft