Gruppetimeformater som engasjerer på et personlig plan

For å engasjere eksisterende medlemmer og tiltrekke nye til treningssenteret, må du vite hva slags treningsopplevelser medlemmene søker. Ønsker du å motivere dine medlemmer og få dem til å lengte etter neste treningsøkt?

 

Med de ulike formatene til Technogym kan du skreddersy treningsopplevelser som overgår dine medlemmers forventninger, og samtidig gjøre deg attraktiv for nye.

Technogym format gruppetime
Technogym formater

Hva er Technogym formater

Formater er Technogyms begrep på forhåndsdesignede gruppetreningstimer. Ved bruk av treningsutstyr i kombinasjon med digital teknologi sørger formatene for at du kan tilby dine medlemmer unike treningsopplevelser som engasjerer og motiver på et personlig plan. 

 

Technogym formater kombinerer treningsprodukter i verdensklasse med avansert digital teknologi. Formatene er lisensierte, og tilbyr nøkkelferdige treningsprogrammer som følger treningsutstyret.

Se alle Technogym formater / gruppetimer

Technogym gir deg ferdige formater / gruppetimer, men du kan selvsagt også sette de sammen slik du selv ønsker.

Klikk deg inn på de ulike gruppetimeformatene under.

Biocircuit

Effektiv sirkeltrening

Skillrun

Bootcamp og løpetimer

SkillX

Skreddersydde bootcamp og HIIT gruppetimer

Group Cycle

Gruppetime sykkel

Få mer ut av dine instruktører

Technogym har nylig lansert Format Experience – en plattform og et verktøy som gir deg ferdigproduserte gruppetimer. Nå trenger ikke lenger instruktørene bruke tid på å planlegge og bygge timer, Technogym gjør det for deg. Bruk de som de er, eller rediger de som du vil. På denne måten får du mer ut formatene dine, og frigjør dine instruktører for tid. 

Technogym formater

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne

Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
technogym-formater-for-gruppetrening-qicraft