Group Cycle - gruppetime sykkel

Oppdag en ny type gruppetimeopplevelse. En sykkeltime som kombinerer musikk, visuelle effekter og ytelsesdata for å skape interaktiv trening som inspirerer deg til å bevege deg.

Tre ulike sykkeltimer for ulike behov

Peak Class for prestasjonstrening

Tilpassede utfordringer og underholdning.

 

En sykkeltime med fokus treningsdata under hele timen som motiverer deg til å holde deg i treningssonen din.

 

Følg dine personlige data og følg samtidig med på resultatene til de andre deltakerne på timen.

 

Alle dataene er tydelig tilgjengelige på den lyse LCD-skjermen og på skjermen: RPM, watt, FTP%, intensitetsnivå, kalorier, kraft og hastighet. 

Group Cycle Technogym peak class

Free Beat - morsom og levende

 La rytmen til musikken lede deg når pedalene dine snurrer og de gode stemningene flyter. Hør det, se det, kjenn det.

 

Miljøet er fullstendig påvirket av syklistene; når intensiteten endres, gjør også hastigheten, bevegelsene og fargene til det visuelle på skjermen.

 

Brenn kalorier på en morsom, effektiv og lekende utfordrende måte. Timen for de som syntes at trening skal være gøy. 

Virtual - virtuell sykkeltur

En sykkelopplevelse uten tilsyn. Kjør spinningtimer gjennom hele dagen uten ekstra kostnader for instruktører-

 

Senteret velger og setter opp timer i Mywellness appen, og kunden velger og booker den tiden de ønsker å sykle.  

 

Alle timene er ledet av engasjerende og anerkjente Technogym trenere som sørger for en sykkeltime på neste nivå. Lyd, lys og selv instruktøren kommer til live via den store skjermen i sykkelsalen.

Erfaringer fra våre kunder

Hvordan fungerer det

Steg 1

Bygg din egen time

Technogym gjør det enkelt for instruktørene og gir deg ferdige sykkeltimer med tilhørende musikk. Bruk timene slik de er, eller skap dine egne i mywellness.

Steg 2

Enklere for trenere

Instruktøren finner enkelt igjen sin time på Mywellness kiosken. Du kan også velge din egen spilleliste via Bluetooth.

Steg 3

Effektiv treningsøkt

Medlemmet kan booke seg på sine favoritt virtuelle timer, eller booke seg på senterets egne timer direkte i appen. Velg også din favoritt sykkel

Steg 4

En time som passer deg

Underveis i timen er det enkelt for medlemmet å følge sine treningsdata på storskjermen. Alle innstillinger på sykkelen er intuitive og enkle å justere underveis. 

Steg 5

Track din treningsøkt

Deltakere får umiddelbart opp sine resultater og kan følge sin progresjon i mywellness app. Instruktør har tilgang på samme data og kan hjelpe deltakerne til å pushe seg enda mer.

Group Cycle

Group Cycle er en innendørssykkel som er designet etter de høyeste standarder for komfort, presisjon og tilkobling.

 

Group Cycle gir høy kraftnøyaktighet, on-the-fly justeringer, er svært motstandsdyktig mot  svette og visuelt har den, den ikoniske Technogym-stilen. Alt er pakket inn i et kompakt produkt som kommer i to ulike farger (Carbon Grey & Technogym Yellow) som gjør at den lett passer inn i ethvert miljø. Group Cycle er mye mer enn en «vanlig» spinning sykkel.

Hva gjør det unikt

innholdsrik variasjon

Treningen er alltid variert og morsom, takket være et stort innholdsbibliotek med ferdig produserte timer. Velg ulike timer avhengig av hva dine medlemmer motiveres av. Du kan også endre timene eller bygge dine egne.

Premium opplevelse

Lyd, lys og musikk forandrer seg igjennom timen etter prestasjon og innsats til deltakerne. I Peak timen er det fokus på prestasjonsdata på storskjermen, mens i Free Beat er det mindre fokus på prestasjon.

virtual class

Ikke la sykkelsalen stå tom hele dagen. Med Virtual class kan du sette opp sykkeltimer kontinuerlig gjennom hele dagen uten instruktør tilstedte. Technogym sine profesjonell instruktører gir dine medlemmer en opplevelse de gjerne vil ha mer av.

fantastisk sykkeltur

Group Cycle er en komfortabel og profesjonell treningssykkel som er behagelig å sykle lange økter på. Alle innstillinger er intuitive og enkle å endre selv underveis i økten.

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne

Sigve Christoffersen

FORMAT SALES SPECIALIST

Sigve har jobbet med salg og salgsledelse i seks år, og har vært i Qicraft siden starten av 2017. Han er løsningsorientert, engasjert og strukturert i sitt arbeid, og sammen med salgsteamet og ledelsen finner Sigve gode løsninger som er tilpasset enhver kunde. Sigve er også sertifisert innenfor ulike treningskonsepter, og er aktiv på fritiden.

sigve.christoffersen@qicraft.no

+ 47 419 34 040

Ronny Pettersen

senior account manager

Ronny har vært med helt fra starten av og har nå over 20 års erfaring fra bransjen og med Technogym treningsløsninger. De fleste vet hvem han er og det er ikke for ingen ting at han kjennetegnes som en «løsningsorientert gladgutt» Ronny vet å sette kundens behov i fokus og har vært med på å utarbeide totalløsninger for mange store treningssentre rundt i Norges land.

ronny.pettersen@qicraft.no

+47 918 83 276

STILL SPØRSMÅL.
VI SVARER.

Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
group-cycle-gruppetime-innendrssykkel-spinning-technogym-format-qicraft