Samarbeidspartnere &
Sponsoravtaler

Technogym har gjennom flere tiår samarbeidet med noen av verdens beste idrettsutøvere og idrettslag. Flere av de største atletene i verden velger treningsutstyr fra Technogym på sin vei mot toppen. Technogym er stolt sponsor og samarbeidspartner med noen av de aller beste utøverne i flere av verdens største idretter.

 

Qicraft ønsker å bygge langvarige forhold til våre kunder og samarbeidspartnere. I tillegg til å levere treningsutstyr av høyeste kvalitet, har vi lang erfaring med å bygge nettverk, samt å organisere og gjennomføre event med og uten våre samarbeidspartnere.

Formel 1

Gjennom flere år har Technogym vært offisiell fitness-partner med Formel 1 lagene, Ferrari og McLaren. Utøverne har egne, fullt utstyrt treningssentre med Technogym treningsutstyr. For å være den beste Formel 1 sjåføren kreves høyeste grad av robusthet, stabilitet og styrke i underkroppen. 

Olympiske leker

Technogym har blitt valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til de siste åtte olympiske- og paralympiske leker. Fra Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008, London 2012, Rio 2016, Pyongyang 2018, til Tokyo 2020.

technogym olympiske leker

Fotball

Technogym samarbeider med noen av verdens mest prestisjefylte, nasjonale og internasjonale fotballklubber i verden. Fotballspillere på det italienske og brasilianske landslaget, Juventus, Inter, Milan med flere trener med Technogym treningsutstyr på sine treningssentre.

Tennis

En av verdens beste tennisspillere Rafael Nadal trener med Technogym treningsutstyr i sitt treningssenter Academy`s fitness centres i Manacor. Et langvarig samarbeidsforhold hvor Nadal alltid har tilgang på det nyeste og mest innovative treningsutstyret fra Technogym. Technogym har også vært sponsor ved flere store tennisturneringer, og i Norge trener vår stjernespiller Casper Ruud på sin Skillrun tredemølle.

technogym tennis
Technogym golf

Golf

Technogym har blitt valgt av PGA TOUR for å tilby treningsutstyr og tilhørende løsninger for elitegolfspillere. Vi er stolte av å spille en nøkkelrolle i å hjelpe disse ekstraordinære mesterne med å nå sine mål. Verdens mest prestisjefylte golfklubber er utstyrt med Technogym-utstyr, inkludert Marco Simone Golf, som arrangerer Ryder Cup 2023.

Sykkel

Technogym sin erfaring med sykkelverden startet med det historiske MG Technogym teamet tidlig 90-tallet. Og fortsetter den dag i dag hvor Technogym er offisiell leverandør til Jumbo Visma, som har valgt Technogym treningsutstyr og teknologi for å trene sitt team. Du finner også Technogym som sponsor av flere store sykkelritt opp gjennom tidene, som bla 34° Dolomites-Enel Marathon.

technogym collab
aktiv mot kreft

Aktiv mot kreft

Qicraft er og har siden 2012 år vært fadderbedrift og en støttespiller for Aktiv mot kreft. Aktiv mot kreft er en privat stiftelse som igjennom de siste fjorten årene har jobbet målrettet for å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandling. I Qicraft jobber vi for at flere mennesker skal være i aktivitet, og forbli fysisk aktive gjennom livet. Vi har samme visjon, og vi begge er sterke i vår tro på at trening er en av nøklene til et langt og sunt liv. Ved å bidra til å etablere «Pusterom» aktive treningsrom på sykehus, jobber vi sammen  for å fremme at trening er medisin.  

vre-samarbeidspartnere-technogym-qicraft