Treningsløsninger for aktiv rehabilitering

ENKELT

LØNNSOMT

FORUTSIGBART

Vi er ved din side hele veien fra fra idé til ferdig klinikk.

Skap en bærekraftig klinikk med en medlemsbasert inntjeningsmodell.

Vi kaller det «fra pasient til medlem».

Med leasing er det enkelt å regne på hva som kreves, og du vet dine kostnader hver måned. Vi hjelper til med dtte.

Vi har løsninger for alle helseforetak.

Hvor stor plass har du?

50 KVM.

Har du liten plass, men ønsker et aktivt tilbud for opptrening? Vi har det komplette oppsettet for både kondisjon og styrketrening. Lokalet egner seg godt for PT og gruppetrening i tillegg til behandling.

150 KVM.

Mellomstore treningslokaler som har plass til en bredde av treningsutstyr, og kan romme både trening i behandling og betalende medlemmer.

Stor helseklinikk

300 KVM.

Stort treningsarealet som kan fremstå som et profesjonelt treningsrom med store muligheter for god, aktiv rehabilitering, gruppetimer/konspetsoner med mer.

biociricut

Smartklinikk Biocircuit

 Her kan du bygge en bærekraftig klinikk. Med et kvalitetssikret selvgående treningstilbud på små arealer. Har du plass til overs eller ønsker å differensiere deg er Biocircuit det rette for din klinikk.

Bildene over er ment som eksempler. Vi skreddersyr løsninger for alle størrelser og behov.

Fra pasient til medlem

Fremtidens medisin er aktivitet. Åtte av ti voksne er fysisk inaktive og oppfyller ikke helsemyndighetenes anbefaling om moderat aktivitet. 

Kostnadene ved inaktivitet er enorme og med en aldrende befolkning vil dette øke. Innen 2040 vil andelen eldre over 80 være dobbelt så stor som i 2018. Det går mot et historisk skifte av flere eldre enn yngre innen 2030.

 

Qicraft har utviklet konseptet «Fra Pasient Til Medlem». Konseptet innebærer at vi i Qicraft, med helsefaglig kompetanse i spissen, hjelper deg som fysikalsk institutt med å gi pasientene et fullverdig treningstilbud knyttet til lokalene og terapeutene de allerede kjenner. 

 

Konseptet gir instituttene en god økonomisk plattform og pasientene en mulighet til å trene i et trygt miljø med nærhet til faglig forsvarlig oppfølgning.

 

Biostrength REV

Biostrength REV er en produktserie laget for å ta testing, rehabilitering og styrketrening til det neste nivået. Apparatene er enkle å bruke, samler verdifulle data for optimal effekt, og avdekker eventuell ubalanse ved styrke- eller bevegelsesutslag. På Biostrength REV har du mulighet til å teste kraft, styrke, isometri og bevegelse. 

 

Se hva våre kunder sier om oss

Prosjekter og inspirasjon

Ved å tilby dine pasienter et fullverdig treningstilbud knyttet til lokalene og terapeutene de allerede kjenner, skaper du en enda mer bærekraftig klinikk. Pasientene og medlemmene føler seg ivaretatt og trygge når treningen er forutsigbar og tilrettelagt både for rehabilitering, så vel som videre trening etter behandling.

 

Under ser du eksempler på noen av våre tidligere prosjekter.

Møt din helsespesialist

Jeg hjelper deg å øke trivselen på arbeidsplassen.

Fredrik er utdannet Fysioterapeut og har selv erfaring fra å jobbe i klinikk. Han har vært i Qicraft siden 2016 og i helsebransjen siden 2010.  Fredrik har lang erfaring med å skreddersy treningsløsninger for små og store klinikker.

Fredrik Rustad

PHYSIOTHERAPIST/HEALTH SPECIALIST

«Jeg brenner for å skape gode og trygge treningsopplevelser. Det er svært givende å kunne bidra til å både bedre folkehelsen, men og å hjelpe klinikker med å drive virksomheten sin på en mest mulig økonomisk måte».

Se våre referanseprosjekter

Sunn og frisk aldringsprosess

Seniorboliger med fokus på helse I august 2019 åpnet Silver Life sin første bolig for eldre i Nacka – Graninge, i Sverige. Totalt er det

LES MER »

UNICARE – Helsefort

Qicraft Norge er valgt som leverandør til fremtidig innkjøp av treningsutstyr og tilhørende programvare, for alle Unicare sine avdelinger som tilbyr treningsfasiliteter. Første leveranse av

LES MER »

Gnist Trening og Helse

Gnist Trening og Helse AS har holdt til i Durudveien på Gjettum siden 1989. Siden etablering har de vært i stadig utvikling, både gjennom utvidelse

LES MER »

Fokus trening

Fokus Trening er et treningssenter i Rygge som tilbyr personlig trener, gruppetimer, testing og flotte lokaler med alt av utstyr. Som medlem kan du benytte

LES MER »

Treningsprodukter tilpasset helsesektor

Medisinsk sertifisert treningsutstyr

Selection MED fra Technogym er den ideelle løsningen for rehabilitering. Serien har verdens største variasjon av medisinsk sertifiserte styrkeapparater for rehabilitering og trening, med et fokus på trygge, enkle og tilpasningsdyktige løsninger.

excite 1000 med run tredemølle medisinsk bruk helse rehabilitering

Medisinsk sertifisert kondisjonsmaskiner

Tredemøllen Run 1000 MED og Bike MED muliggjør kardiovaskulær trening for ulike typer pasienter. De innebygde testprotokollene lar brukeren utføre standardiserte kardiovaskulære vurderingsprosedyrer med maksimal sikkerhet. Utstyret kan kobles til flere eksterne enheter som bla. EKG.

trening kabelmaskin helseforetak

Medisinsk sertifisert kabelmaskiner

Ercolina MED er en medisinsk sertifisert kabelmaskin som er utviklet med to ulike kabler, som begge er designet for å gi en minimumsbelastning på kun 600 gram.

med to individuelle kabler. Technogym har også flere kabelmaskiner som er optimale for bruk i helse- og rehabiliteringsklinikker.

Hvorfor velge Qicraft

Idé & Plan

Vi kan hjelpe deg å skape et fullverdig aktivt område egnet for rehabilitering og trening med den plassen du har.

Fra pasient til medlem

Vi hjelper deg å skape et skreddersydd treningskonsept for dine pasienter. Dette inkluderer bla. romplan, treningsutstyr, konsulenthjelp, finansiering og servicetjeneste.

Approved medical device, MD

Technogym har egne produktserier med medisinsk sertifisert treningsutstyr.

Exercise is medicine

Et globalt initiativ for å gjøre fysisk aktivitet til en viktigere del av sykdomsforebygging og behandling i internasjonalt helsevesen.

Topp Kvalitet

Technogym er solide produkter av høy kvalitet, som er enkle i bruk og har lang levetid. Innovativ digital teknologi gir brukeren en unik treningsopplevelse.

ISO - sertifisering

Vi er ISO-sertifisert. Å gi deg som kunde kvalitet og trygghet i kundereisen er svært viktig for oss.

Bærekraft

Technogym er bygget på respekt for mennesker, miljø og mangfold. Technogym produkter er utviklet med sunne, fornybare og trygge råvarer.

Livssyklus

Som en del av vårt bærekraftige helhetssyn tar vi vare på hele livssyklusen til dine produkter.

Hvem er Technogym

Technogym,  er verdensledende innen design og produksjon av bærekraftig treningsutstyr  og tilhørende løsninger av høy kvalitet.

 

Technogym eier hele verdikjeden og står selv for forskning, utvikling, testing, og produksjon av sine produkter, fra Technogym Village, i Wellness Valley i Italia.

 

Mer enn 50 millioner mennesker trener med Technogym treningsutstyr hver dag, som du finner hos mer enn 180 millioner lokasjoner verden over.

treningslsninger-for-aktiv-rehabilitering-helseforetak-technogym