SkillX gruppetimer

Gi kroppen din påfyll av energi og slipp løs din indre atlet. Ved hjelp av treningsutstyret designet for atletisk prestasjon vil du garantert kjenne pulsen øke.

SKillX gir deg en gruppetime opplevelse ulikt noe annet du tidligere har testet.

Hva er SkillX

SkillX er et gruppetimeformat fra Technogym som lar deg kombinere styrketrening og kondisjonstrening i en og samme time. Avhengig av hvor mye plass og budsjett du har til rådighet, hjelper vi deg å sette sammen et gruppetimeformat som dine medlemmer vil elske.

 

 

Fire ulike gruppetimer

POWER

Kraftsentriske treningsøkter som fokuserer på ulike typer styrketrening. tung, eksplosiv, ballistisk og plyometrisk.

AGILITY

Bevegelsestrening som bruker koordinasjon og raske skifter mellom ulike posisjoner. Deltakere må tilpasse seg raskt og med repetisjoner vil man utvikle seg og ha maksimal effektivitet gjennom hele timen.

HASTIGHET

Hastighetsøkter som fokuserer på å forbedre akselerasjon, skritt, bevegelseshastighet og hastighetsutholdenhet ved bruk av målrettede øvelser og prestasjonsspesifikt treningsutstyr.

STAMINA

Gruppetime som fokuserer på å engasjerer flere muskelgrupper samtidig, enten i konstant tempo eller med intense intervaller. Denne timen presser deltakeren ut av komfortsonen og stimulerer til forbedring.

Treningsutstyr

Treningsutstyret og treningsmaskinene i Skill Line er designet for å trigge din fysiske kapasitet på alle måter. Ved å kombinere de ulike kondisjonsmaskinene i Skill serien med styrketreningsverktøy kan du levere de ultimate gruppetimene til dine medlemmer.

Skillmill

Tøy grensene for din maksimale hastighet. Skyv bene dine foran deg og opplev hvor fort de faktisk kan løpe. Test utholdenheten din på lang sikt og tren ulike smidighetsøvelser.  Tredemøllen hvor du selv er motoren.

Skillbike

Gjør deg klar for å forbedre din sykkelprestasjon. Markedets eneste treningssykkel med ekte girskiftesystem. Utviklet i samarbeid med profesjonelle atleter slik at du kan trene som proffene.

skillbike
skillrow gruppetime

Skillrow

Utfordre deg selv ved å både trene styrke og kondisjon på et og samme apparat. Skillrow er den første romaskinen med en engen POWER funksjon, som gir deg en tøff styrkeøkt.

Skilltolls

Et komplett sett med funksjonelt tilbehør. Skilltools er det perfekte treningsutstyret å kombinere med kondisjonsmaskinene i Skillserien å tilby dine medlemmer  elleville gruppetimer.

Skillup

Skillup™ er et ergometer designet for å trene hele overkroppen gjennom simulering av atletiske bevegelser fra langrenn. Skillup inkluderer innovativ teknologi for å skape ulik motstand som kombinerer kondisjon- og styrketrening. Dette skaper en omfattende, effektiv, og variert treningsform.

Erfaringer fra våre kunder

Hvordan fungerer det

Steg 1

Bygg din egen time

Instruktøren får fire nye økter hver eneste uke, som kan brukes som de er eller redigeres som du ønsker. Du kan også bygge dine egne timer

Steg 2

Enkelt å booke time

Medlemmet kan booke plass på timen direkte fra sin mobil. De kan også booke sin favoritt plass eller mølle. 

Steg 3

Smart innlogging

Når deltakerne kommer til timen, logger de seg enkelt inn via Teambeats i Unity Self kiosken.

Steg 4

Juster underveis

Videoguide av øvelsene sammen med tidtaker og puls vises på storskjerm under hele timen. Instruktøren kan fokusere på rette teknikk og veilede underveis.

Steg 5

Track din treningsøkt

Deltakere får umiddelbart opp sine resultater og kan følge sin progresjon i mywellness app. Instruktør har tilgang på samme data og kan hjelpe deltakerne til å pushe seg enda mer.

Teambeats

Uansett om du velger å kalle det en HIIT- Crossfit- eller Bootcamptime vil du ved hjelp av det pulsbaserte systemet TEAM BEATS alltid ha full kontroll.

Med Teambeats er det alltid:

 

– Enkelt å booke tid og plass på timen

– Enkelt å logge på timen ved ankomst

– Enkelt å vise øvelsene på storskjerm

– Enkelt å følge egen puls

– Enkelt å veilede medlemmene underveis i timen

Hva gjør det unikt

endeløs variasjon

Technogym slipper fire ulike programmer hver eneste uke, noe som sikrer at du kan tilby maksimalt med variasjon på dine gruppetimer for dine medlemmer.

målbare resultater

Pulsen måles under hele timen. Deltakeren kan følge sonen sin underveis i timen, og enkelt følge sin progresjon i ettertid via mywellness appen.

allsidig prestasjon

Hver gruppetime fokuserer på en spesiell ferdighet. Deltakerne kan derfor alltid utforske sitt atletiske potensiale i ulike ferdigheter.

høyteknologisk utstyr

Kjenn ekstra treningsglede ved å trene på markedets mest innovative og høyteknologiske treningsutstyr. Skapt for å gi de absolutt beste opplevelsene.

Se noen av våre referansekunder

Skillrow treningsstudio

Treningssentre i dag må i konkurrere om folks fritid, og må derfor ha spennende og gjerne vanedannende tilbud til sine medlemmer Hva bør du satse

LES MER »

Lag dine egene boutique og konsept gruppetimer

Ønsker du å sette sammen dine egne gruppetimer og konsepter? Et eget Skillbike studio? Eller et Skillrow studio? Alle produktene kan kombineres og brukes i mindre HIIT gruppetimer. 

 

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne

Sigve Christoffersen

FORMAT SALES SPECIALIST

Sigve har jobbet med salg og salgsledelse i treningsbransjen i over 10 år og har vært en del av Qicraft siden starten av 2017. Han er løsningsorientert, engasjert og strukturert i sitt arbeid. Sammen med salgsteamet og ledelsen finner Sigve gode totalløsninger som er tilpasset enhver kunde. Sigve er også sertifisert trener og instruktør innenfor ulike treningskonsepter.

sigve.christoffersen@qicraft.no

+ 47 419 34 040

Ronny Pettersen

senior account manager

Ronny har vært med helt fra starten av og har nå over 20 års erfaring fra bransjen og med Technogym treningsløsninger. De fleste vet hvem han er og det er ikke for ingen ting at han kjennetegnes som en «løsningsorientert gladgutt» Ronny vet å sette kundens behov i fokus og har vært med på å utarbeide totalløsninger for mange store treningssentre rundt i Norges land.

ronny.pettersen@qicraft.no

+47 918 83 276

STILL SPØRSMÅL.
VI SVARER.

Med Qicraft og Technogym som samarbeidspartner leverer vi unike sentre med det aller beste utstyret, beste utvalget og den største opplevelsen for sluttbrukeren. Vi er utrolig stolte av sluttproduktet som ble til gjennom et unikt samarbeid.

  • Tom Erik Oxholm
  • Eier Family Sports Club Akropolis Åssiden
technogym-skillx-gruppetime-skillrow-skillbike-skillmill-unike-konsepter