Referanse - Treningssenter

Skillrun løpetimer en stor suksess på Malkars treningssenter

FotoNorberto Lacourt

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Det hele startet i 2017 da Malkars Treningssenter i Kalmar, Sverige, bestemte seg for å investere i et helt nytt format og investerte i 16 Skillrun, høyteknologiske tredemøller fra Technogym.

I dag er suksessen et faktum, og takket være den store etterspørselen har de kunnet utvide fra å tilby 14 klasser per uke til 23. Samtidig har dette betydd at de har utvidet maskinparken til hele 20 Skillrun. Formatet heter Skillrun Classes og Malkars har valgt sin egen emballasje med navnet «Run Challenge».

Malkars training

Run Challenge tilbys i tre ulike nivåer - nybegynner, medium og avansert.
Etterhvert som man har blitt kjent med de ulike målgruppene som tiltrekkes av gruppetrening på tredemøller, har "Walk Challenge" også sett dagens lys. Her har terskelen blitt senket betraktelig, noe som bidrar til at flere og flere oppdager fordelene med det Skillrun har å tilby, og er en god fysisk og mental forberedelse for neste trinn.

“Det er klart at triatlonarven i Kalmar bidrar til at denne typen format blir populær, men det er ikke nok. Vi har fokusert veldig mye på sammensetningen av produktet, personalopplæring, markedsføring og den samlede opplevelsen vi ønsker å formidle ”

Janne Strindhag - treningskoordinator ved Malkars Training Center
malkars trening
Relaterte produkter

Technogym

Les mer
Felix Loftenius, hovedtrener for formatet, sier at det er takket være kombinasjonen av tredemøllens fantastiske egenskaper og tilhørende digitale systemer som har sørget for at de har klart å skape et så vellykket produkt.


“Vi er unike når det gjelder å tilby denne treningsopplevelsen.
Takket være at jeg kan programmere kursprofilen på forhånd ved f.eks. å bestemme stigningen i de forskjellige intervallene og Skillruns responsive grunnlag, gjør at opplevelsen blir autentisk. Samtidig beholder deltakerne kontrollen over frekvensen på individnivå.
Jeg bruker også mye tid på musikken til de forskjellige klassene, noe som gir en ekstra dimensjon og det lille ekstra for å tilby en best mulig treningsopplevelse ”- Felix Loftenius, instruktør på Malkars.