Referanse - Treningssenter

SKILLBIKE classes – øker i popularitet hos Malkars treningssenter

FotoNorberto Lacourt

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Malkars Treningssenter har ikke bare våget å investere for fullt i SKILLRUN-klasser, de har også laget sitt eget sykkelformat som de selv kaller «Bike Challenge».

Relaterte produkter
SKILLBIKE

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer

Umiddelbart da vi satte foten inn i Skillbike-rommet på Malkars Treningssenter i Kalmar, forstod vi at dette var en time som er forskjellig fra de vanlige sykkeltimene vi er vant til. Her er 20 høyteknologiske innendørssykler fra Technogym i et innbydende oppsett. Omgitt av svartmalte vegger opplyst med LED-belysning som både kan endre farge og nedtones til ønsket styrke. Foran i rommet er en stor skjerm som viser deltakernes wattverdier og en løypeprofil.

Trimsyklene SKILLBIKE fra Technogym står i sentrum, og åpner en helt ny verden av treningsmuligheter.

Trimsyklene SKILLBIKE fra Technogym står i sentrum, og åpner en helt ny verden av treningsmuligheter.

Ikke en vanlig spinningtime.

Foruten syklene, er det også noe annet som avviker helt fra tradisjonelle sykkelklasser. Treneren sitter ikke på en sykkel foran og peprer deltakerne på avstand, i stedet går han rundt i rommet og trener hver enkelt individuelt. Samtidig holder han oversikt over løypen som han selv har utarbeidet i formatets digitale applikasjon før timen. Som om ikke det var nok, har han også mikset musikken slik at den stemmer nøyaktig overens med de forskjellige intervallene som løypen består av.  Her er det tydelig at ytelse er viktig. Begrep som watt, kadens og ftp er noe alle deltakere må huske på. Hvis de ikke vet noe om disse begrepene når de går på første time, er det noe de raskt vil lære og forstå. Tanken er at hvert enkelt menneske skal utvikle seg basert på sin egen evne ledet av en ekte sykkelprofesjonell.

Skill Challenge-timene øker i popularitet. Deltakerne blir helt hektet og går flere ganger i uken. De forteller i tur og orden for familie og venner, som i sin tur også blir hektet. Så sett og vis har vi bygget et sterkt Skillbikemiljø.

Felix Loftenius, trener på Malkars