Artikkel

Mälarö Träningsverk – Et topp moderne treningsgalleri

TekstMarita Tillerås

En boutique er ikke nok, dette er et helt kjøpesenter for treningsentusiaster.

Da familien Steenhouwer bestemte seg for å utvide og modernisere sitt eksisterende treningsstudio, gjorde de det med brask og bramm.

Kontakt oss
Salg

Ikke bare oppgraderte de så å si hele maskinparken, familien valgte også å installere lyd og lys i tråd med en nattklubb i sentrum av London, og dekorerte både resepsjonen, lobbyen og garderobene som et designhotell.

Alt for å skape en best mulig opplevelse for sine eksisterende og fremtidige medlemmer.

Mälarö Träningsverk (MTV) har flyttet bare 100 meter fra de gamle lokalene til helt nybygde lokaler skreddersydd etter eiernes ønsker. Mälarö Träningsverk 2.0 består av styrketreningssoner, treningspark, en hybridsone med boksesekker og Skillrun midt i treningsstudioet, yogastudio, sykkelstudio, gruppetreningsrom og behandlingsrom. «MTV 2.0» huser også en boks for funksjonell trening som drives både som en del av virksomheten og som et uavhengig treningsstudio i treningsstudioet.

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

Mälarö Training Center skal være som et kjøpesenter. Du skal kunne velge din butikk for dagen; styrketrening, yoga, HIIT, sykling eller annen gruppetrening. Etter treningen, bør du kunne henge i området med en energigivende smoothie.

Michael Steenhouwer, medeier.

En stor innsats midt i pandemien

«Det har vært tøft, veldig tøft å investere slik midt i den globale pandemien som pågår,» sier Birgitta Steenhouwer, som er både selskapets og familiens leder og også grunnleggeren av MTV.
Selvfølgelig er en investering som dette ikke noe du bare gjør, det krever nøye planlegging og måneders prosjektledelse før du til og med tar det første spadetaket. Når det er gjort, er det ingen vei tilbake.

Til tross for usikkerheten som hersker over hele verden og spesielt i denne typen virksomheter, kan Mälarö Träningsverk lene seg tilbake på en utrolig sterk medlemsbase som er ekstremt lojal. Et hyggelig samfunn som de har klart å bygge over mange år.

Digitalisert tidlig

Relaterte produkter
Virtuelle gruppetimer

TechnogymMyWellness Pro - Virtuelle gruppetimer

Les mer

Noe som har vært utrolig verdifullt er at de tidlig, allerede for mange år siden, valgte å digitalisere virksomheten. Mälarö Träningsverk var tidlig ute med å tilby digital trening hjemme via f.eks. Technogym Mywellness og virtuelle treningsøkter i treningsstudioene. Nå har de også valgt å utvide ved å kunne tilby treningsøkter og individuell trening både på on-demand og live.

Vårt digitale tilbud gir våre medlemmer og trenere ekstrem fleksibilitet. Medlemmer kan trene med oss ​​når og hvor de vil, og våre trenere kan trene kundene sine på avstand.

Michael Steenhouwer, medeier.

Relaterte produkter

Technogym

Les mer