Referanse - Treningssenter

Opplevelsesbasert trening har gitt fulle timer og ekstra inntekter – Skillrow studio

FotoMari Hansen

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Sprek og Blid Straume våget å gutse da så en mulighet for økt inntjening på eksisterende medlemmer. De fikk testet ut flere av Technogyms formater på Connected Convention i 2018, og valgte å satse på opplevelsesbasert gruppetrening samme år.

Sprek og Blid Straume investerte i åtte Skillrow, romaskiner. Som alle ble satt opp i et gruppetreningsformat. Timene på romaskinen foregår i små grupper sammen med PT, og har eksplodert i popularitet siden oppstart. Så langt har de solgt over 100 klippekort på timen og 42 nye premiummedlemskap. Premium gir medlemmet automatisk tilgang på timen. En ekstrainntekt på toppen av vanlig medlemskap, uten at det går på bekostning av kapasiteten til senteret.

Skillrow class Sprek og blid

“Skillrow studio har vært en god investering. Vi er nødt til å følge utviklingen i markedet og tilby det beste treningsopplevelsene til våre kunder.”

Benedicte Bjelland
Daglig leder Sprek og Blid Straume

Endring i treningspreferansen til kunder

Sprek og Blid Straume er et døgnåpent treningssenter. Og er det største av de tre Sprek og Blid sentrene, Straume, Ågotnes og Skogsvåg, med 1200 medlemmer.
Sprek og Blid merket en endring i treningspreferansene hos sine kunder, allerede for noen år siden. For å imøtekomme kundenes ønsker den gang, og tilby opplevelsene de etterspurte, valgte de da å satse på Technogymformatet Group Cycle. En annerledes, engasjerende og motiverende spinningstime. Sykkelen måler watt, hjertefrekvens, tråkkfrekvens, avstand og kalorier gjennom hele treningsøkte. Og gir en sykkelopplevelse helt annerledes enn tradisjonelle spinningstimer.  Det at kunden kan se løypen, få loggført treningen sin og ikke minst se sin egen utvikling er svært motiverende for våre medlemmer. Vi merket egentlig en umiddelbar suksess etter å ha investert i Group Cycle den gang. Benedicte Bjelland – Daglig leder Sprek og Blid Straume.

Opplevelsesbasert trening blir det mer og mer av og det ser vi at våre kunder etterspør. Konseptet Premium gir våre kunder tilgang på vår kompetanse kombinert med moderne utstyr og teknologi som gir kundene den beste treningsopplevelsen.

Benedicte Bjelland, daglig leder Sprek og Blid Straume

Relaterte produkter
Group Cycle Connect

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Connect

Les mer

 

Trakk paralleller til suksessen med Group Cycle

Etter den store suksessen med Group Cycle, kunne Sprek og Blid helt klart trekke paralleller til Skillrow roklasser. De ønsket å utvide timeplanen med flere opplevelser til sine kunder. Her også kan deltakere se løypen på storskjerm, fått motiverende feedback underveis. Samtidig kan man kan ro sammen som et lag eller konkurrere med hverandre. Dette var også med å støtte opp under investeringen og satsningen, og gjorde beslutningen enkel. Vi ønsket å satse på flere gruppetimer som leverte unike opplevelser til kunde. Benedicte Bjelland – Daglig leder Sprek og Blid Straume.

Skillrow rosal Sprek og Blid Straume Technogym

Skillrow salen hos Sprek og Blid Straume. Luftig og lekker sal, med eget lys i taket for å sette stemningen under rotimene.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Investeringen

Sprek og Blid Straume investerte i åtte Skillrow, romaskiner fra Technogym. Og dedikerte et eget rom, med egen belysning og musikk til formatet. For å tjene inn igjen investeringen har de valgt å kun tilby timene til sine premiummedlemmer. Mot en ekstra månedlig sum får man tilgang på timene som blir utført med personlig trener. Ut over dette kan man også velge å kjøpe klippekort på enkelte gruppetimer som man ønsker å gå på. For å kickstarte det hele valgte de å gi alle eksisterende medlemmer tre gratis klipp på premiumtimene. I tillegg markedsførte de via senteret og i sosiale medier. Ved å tilby både premiummedlemskap og klippekort har senteret sikret at mange flere ønsker å teste og prøve ut de nye timene.

Vi jobbet godt med å få folk til å teste ut disse timene da de først ble lansert. Men når du først har vært med på en time så er du hekta. Det er tilbakemeldingen fra våre kunder. Vi opplever at produktet vårt er godt mottatt og er like populært i dag som for ett år siden. Benedicte Bjelland, Sprek og Blir Straume. 

Skillrow timene er svært populære, og hver time har vært full siden oppstart for nesten ett år siden.

Relaterte produkter
SKILLMILL

TechnogymSkill line - SKILLMILL

Les mer

Ulike timer for ulike deltakere

For å nå ut til en bred gruppe medlemmer, tilbyr Sprek og Blid to ulike varianter av Skillrow rotimer. Den ene timen er en 40 minutters intervalløkt, mens den andre er en time som kombinerer både styrke og kondisjon. Alt under timen foregår på romaskinen. Skillrow er den eneste, og første romaskinen på markedet som er utstyrt med et ekstra POWER valg. Funksjonen gir mulighet for en enda hardere og tøffere motstand, og gjør at brukeren kan trene både styrke og kondisjon under samme økt.  I tillegg til Skillrow rotimer tilbyr Sprek og Blid sine premiummedlemmer eksklusive løpetimer med PT på Skillmill. Hvor de varierer timene der noen er High Intensity og andre er mer styrkebaserte timer.

For fremtiden ønsker vi å kunne tilby mer opplevelsesbasert trening ved å utvide vårt tilbud og utfordre vårt eksisterende tilbud til å møte fremtidens gruppetrening.

Benedicte Bjelland – daglig leder Sprek og Blid Straume.