Referanse - Treningssenter

Skillrow treningsstudio

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Ronny Pettersen

Ronny Pettersen

Senior Account Manager

+47 918 83 276

Treningssentre i dag må i konkurrere om folks fritid, og må derfor ha spennende og gjerne vanedannende tilbud til sine medlemmer

Hva bør du satse på for å tiltrekke deg nye medlemmer og fremdeles fremstå spennende for dine eksisterende? Fit Varkaus, er et treningssenter i Finland som har lykkes med et nytt gruppetreningsformat. De har klart å skape engasjement og en ny trend på timeplanen med sin nyeste satsning. De investert nylig i et Skillrow rostudio, hvor de kjører både guidede, og virtuelle rotimer.

Utenom de guidede timene, er roestudioet tilgjengelig for kundene hele døgnet. På denne måten kan kundene kan dra nytte av eksisterende øvelser og utfordringer i Skillrow appen. For å gjøre rostudioet attraktivt, har de også investert i god belysning, utforming og lyd. Gründer Katja Kaila ser på nyheten som noe som skal engasjere og motivere kundene, men og investeringen er også gjort med tanke å forbedre kundelojaliteten og tiltrekker seg  nye kunder.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Fit Varkaus har utviklet en rekke ulike timekonsepter. Her vil alle finne en favoritt. De ulike SKILLROW-klasser kjøres nesten hver dag, 7 timer i uken:

 

  • Warm Up – en grunnleggende / oppvarmmings rotime, som er ideell for oppvarming før styrketrening eller gruppetrening i andre timer.
  • Challenge – en svært utfordrende, rotime med fokus på fart og hastighet. Rotrening i ekte HIIT-stil. 
  • Hastighet – en intervalltime med  korte intervaller med høy intensitet.
  • Power med watt – fokus på å generere kraft og bruke føttene og magnetisk motstand effektivt som en ekstra utfordring.
  • Utholdenhet – en grunnleggende utholdenhetstime, passer også for nybegynnere.
  • Race – en guidet rokonkurranse hvor deltaker utfordrer seg selv og konkurrerer med seg selv og andre

    Når vi nå kan tilby våre kunder nye opplevelser, beholder de interessen og motivasjonen.  Vi er glade for å være de første til å bringe dette unike konseptet til Finland.

    Katja Kaila