SKILLROW – roklasser

SKILLROW – roklasser

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Format Sales Specialist

+ 47 419 34 040

Med SKILLROW  fra Technogym kan du tilby heftige gruppetimer som treffer et bredt spekter av kunder.

Hopp opp i båten og ro mot mål i en altoppslukende setting. Så snart du kommer i gang er hvert drag viktig. Med Skillrow formatet vil du straks bli begeistret av det store mulighetsrommet og fleksibiliteten disse gruppetimene gir deg. Timene på romaskinen foregår i små grupper sammen med PT. Her får også deltakere se løypen på storskjerm under timen, og får motiverende feedback underveis. Man kan sette opp timene til å trene individuelt, som et lag eller konkurrere mot hverandre.
I tillegg er det en super måte å få trent kondisjon også fordi som ikke kan eller ønsker å løpe eller sykle, og passer derfor også ypperlig for de med f.eks. dårlige knær.


OLYMPISK STANDARD
Som en offisiell sponsor og leverandør av treningsutstyr for seks olympiske leker, har Technogym etablert seg på topp eliten av atletisk treningsutstyr. SKILLROW romaskin er utviklet i tett samarbeid med de profesjonelle roere for å sikre en kvalitet, følelse og funksjonalitet som er en verdensmester verdiger. Den eneste romaskinen på markedet som lar deg trene både kondisjon og styrke. (Rossano Galtarossa (Olympisk Gull -00.), Marcello Miani (Verdensmester -14 og -10.) og Scott Durant (Olympisk gull – 16).

CONNECTED OPPLEVELSE

Romaskinen kan kobles til nettet via Wi-Fi, og takket være SKILLROW ™ appen kan brukeren nyte en mer motiverende og digital treningsopplevelse.

MULTIDRIVE TECHNOLOGY  og AQUAFEEL 
Motstandsinnstillingene gir ekstra motstand, i tillegg til luftmotstanden. Denne innovative løsningen gjør at brukeren kan bytte fra kondisjonstrening til styrketrening gjennom en enkel håndbevegelse. Motstanden til SKILLROW ™ er designet for å etterligne den naturlige motstanden som roeren opplever på vannet – vi kaller det AQUAFEEL ™.

KLASSER OG KONKURRENSER
Med Technogyms UNITY  SELF SKILLROW  Professional App kan trenere sette opp konkurranser mellom roerne, holde oversikt over klasseopplæring og gi personlig og motiverende coaching. Se mer om digitale løsninger. 

SMIDIG OPPBEVARING

Ønsker du mer informasjon om SKILLROW? Klikk her for å lese mer. 

skillrow-roklasser-qicraft