SKILLROW™ – roklasser

SKILLROW™ – roklasser

Med SKILLROW ™ fra Technogym, er den eneste romaskinen lansert som gjør det mulig for brukeren å trene kondisjon og styrke på høyest mulig nivå. Takket være sitt sportsspesifikke design, innovativ digital teknologi og ytelsesorienterte treningsprogrammer.

OLYMPISK STANDARD
Som en offisiell sponsor og leverandør av treningsutstyr for seks olympiske leker, har Technogym etablert seg på topp eliten av atletisk treningsutstyr. SKILLROW er utviklet i tett samarbeid med de profesjonelle roerne Rossano Galtarossa (Olympisk Gull -00, Sølv -08 og Bronsje -04 og -92), Marcello Miani (Verdensmester -14 og -10) og Scott Durant (Olympisk gull – 16) for å sikre en kvalitet, følelse og funksjonalitet som er en verdensmester verdig.

 

CONNECTED

Romaskinen kan kobles til nettet via Wi-Fi, og takket være SKILLROW ™ appen kan brukeren nyte en mer motiverende og digital treningsopplevelse.

MULTIDRIVE TECHNOLOGY ™ og AQUAFEEL ™
Motstandsinnstillingene gir ekstra motstand, i tillegg til luftmotstanden. Denne innovative løsningen gjør at brukeren kan bytte fra kondisjonstrening til styrketrening gjennom en enkel håndbevegelse. Motstanden til SKILLROW ™ er designet for å etterligne den naturlige motstanden som roeren opplever på vannet – vi kaller det AQUAFEEL ™.

KLASSER OG KONKURRENSER
Med Technogyms UNITY ™ SELF SKILLROW ™ Professional App kan trenere sette opp konkurranser mellom roerne, holde oversikt over klasseopplæring og gi personlig og motiverende coaching.

SMIDIG OPPBEVARING

Ønsker du mer informasjon om SKILLROW? Klikk her for å lese mer.