Referanse - Hjemme

Paradis Helse – eksklusivt showroom for Personal Line i Norge

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoStine Østby

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

November 2019 inngikk Qicraft og Paradis Helse et samarbeid, hvor Qicraft får stille ut Technogyms mest eksklusive high-end treningslinje, Personal Line i Paradis Helse sine lokaler i Bergen.  Personal Line er innovative designprodukter utviklet for hjemmemarkedet. Personal Line kjennetegnes av stilrent design, nyskapende teknologi og knallhard kraft. Produktene er utviklet i samarbeid med den kjente arkitekten og designeren Antonio Citterio som blant annet har jobbet med den kjente merkevaren Hermés.

Økende interesse i privatmarkedet

Relaterte produkter
POWER Personal

TechnogymPersonal Line - POWER Personal

Les mer

Vi ser en stadig økende interesse for våre produkter også i hjemmemarkedet. Folk er interessert i å investere i kvalitetsprodukter som motiverer og driver de til en mer aktiv hverdag. Vi har nå endelig et showroom for våre kunder og potensielle partnere i Bergen. I Paradis Helse sine flotte lokaler har vi utstilt noen av våre mest populære enheter. Her kan du komme innom å se et stort utvalg av Technogymprodukter. Trenger du hjelp, anbefalinger, veiledning eller forslag til løsning i form av tegning og plassering så ta kontakt. Jeg bistår gjerne med å realisere ditt prosjekt. – Hæge Fagerhus Asak – Home Sales Specialist

Lokalene og Paradis Helse

Paradis Helse  er et stilrent og gjennomført helse- og velværesenter i hjertet av Bergen. Senteret åpnet dørene 1. april 2019 og satser som et tverrfaglig helsesenter. Her får du hjelp av fysioterapeut, ernæringsfysiolog, personlig trener, yogaterapeut, massør og lege. I tillegg har de topp moderne treningslokaler hvor de tilbyr egentrening, gruppetrening og trening med PT. Paradis Helse satser i premiumsegmentet og har satt et tak på antall medlemmer på 250 personer, slik at det til en hver tid skal oppleves luftig og ryddig å trene her. Treningsutstyret valg er topp moderne med digitale løsninger fra Technogym.

Lokalene hos Paradis Helse har en innredning som er funksjonell og elegant, hvor ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. Noe som også samsvarer med det visuelle uttrykket til Personal Line.

Bike Personal

Bike Personal er en kompakt, men kraftfull trimsykkel. Perfekt når du ikke ønsker et produkt som opptar for mye plass i hjemmet. Integrert HD-skjerm gir deg all underholdning, feedback og treningsmotivasjon du måtte ønske. Fotograf Stine Østby.

Relaterte produkter
Bike Personal

TechnogymPersonal Line - Bike Personal

Les mer

Drømmen om et hjemmegym 

Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer

Kanskje drømmer du om en lekker treningssykkel, tredemølle eller squat-rack hjemme i huset? Og ønsker produkter som smelter inn med resten av interiøret? Nå kan du finne inspirasjon og hente ideer til ditt drømmegym hjemme ved å teste og prøve de eksklusive produktene hos Paradis Helse.

Her finner du Run Personal, Bike Personal og Power Personal, samt diverse småutstyr som Kettlebell og manualer. Personalet hos Paradis Helse har fagkunnskapen og kan hjelpe deg med å velge de rette produktene. Det er også mulighet for å booke et møte med vår Home Sales Specialist som hjelper deg med hele prosessen fra idè til ferdig installert hjemmegym