Technogym interiør design

Technogym interiør design

Personal Line - Technogyms eksklusive high-end produkter for hjemmegym.

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Home Wellness-konseptet fra Technogym er designet for å bidra til din personlinge velvære og en sunnere livsstil.

Vår filosofi er å kombinere det beste designet, hengivenhet til detaljer og eleganse i hvert produkt. Vi ønsker å utfylle interørdesignet i hjemmet og skape rom som forbedrer din fysiske og mentale balanse.

Personal Line er våre mest eksklusive, high-end produkter. Produktene i er utviklet i samarbeid med den anerkjente arkitekten og designeren Antonio Citterio, som blant annet har jobbet med den kjente merkevaren Hermés og Vitra møbler.

Personal Line er den perfekte kombinasjonen av stilrent design, nyskapende teknologi og knallhard kraft som leverer eksepsjonelle treningsopplevelser, helt ulikt noe annet på markedet.

 

 

 

 

Technogym Cross Personal

Cross Personal fra Technogym – Elegant harmoni mellom design og kraft.

Bike Personal – Et kunstverk og det nyeste tilskuddet i Personal familien

Bike Personal, den ultimate trimsykkelen som kombinerer Technogym’s teknologi og innovasjon med Antonio Citterios ikoniske stil. Sykkelen kan skilte med elegante linjer og et luksuriøst og kompakt design. De eksklusive materialene som er valgt er mikropolert stål og aluminium, som er fremstilt på det høyeste håndtverksnivå.

Et av få treningsprodukter på markedet som kan sammenliknes med et kunstverk. Perfekt for alle boarealer og dedikerte velværeområder. 

Bike Personal Technogym

Bike Personal – lansert oktober 2019

Relaterte produkter
POWER Personal

TechnogymPersonal Line - POWER Personal

Les mer

Power Personal – alt du trenger for din fremtidige styrkeøkt

Power Personal er det råeste og mest elegante halfracket på markedet. Power Personal er styrkeenheten hvor du kan trene hele kroppen med basis styrkeøvelser, slynger og strikker. Utfør dine knebøy, markløft og benkpress med elegant presisjon i en konstruksjon i upåklagelig utførelse. Power Personal består av Bench Personal og Rack Personal. Hvor hver del utstråler et sofistikert design og materialer av ypperste klasse. I tillegg til sitt eksklusive design i singel- block aluminium er Power Personal utarbeidet med fokus på sikkerhet, ergonomi og brukervennlighet. En ergonomisk stang i forkrommet stål  lar deg utføre pullups med multigrep og Bench Personal kan justeres med kun en hånd.

Power Personal Half Rach technogym

Power Personal – En designperle, og en drøm for all styrketrening

Run Personal – Innovativ teknologi, og solid løpegløde

 

Relaterte produkter
RUN Personal

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer

RUN personal er en kraftig tredemølle med den  mest innovative teknologien på markedet. En egenutviklet 19 tommers full HD, berøringsskjerm gir deg utallige underholdningsmuligheter. Skjermen er i herdet glass, som gjør den svært solid og skaper en eksklusiv følelse til din trening. Den store løpsflaten, nødstopp-knappen og de enkle justeringer for hastighet og stigning gjør treningen behagelig og trygg.

Run Personal – Elegant og kraftfull tredemølle for enhver løpeentusiast.

Cross Personal – umiddelbart blikkfang i et hvert rom

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Iøyenfallende design, nyskapende teknologi, surroundlyd og alle underholdningsmuligheter du kan tenke deg. Cross Personal er en ellipsemaskin / crosstrainer som gir deg en flersensorisk treningsopplevelse hver eneste gang. Et unikt og eksklusivt design skiller denne ellipsemaskinen fra andre på markedet. Designet stikker seg ut og er et blikkfang både i en privat stue, et high-end treningsstudio eller et hotellgym.

Cross Personal Technogym

Cross Personal – Lekre speildetaljer skaper et luftigere rom. Kondisjonstreningen blir en fryd.

Recline Personal – et ekte ergonomisk mesterverk

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Ergonomisk, komfortabel, og med utmerket biomekanikk er Recline Personal et mesterverk som lar deg trene uten unødig belastning av rygg og ledd. Recline Personal er en tilbakelent trimsykkel som gir deg mulighet til å holde deg i form uansett forutsetning. Setet, displayet og pedalene er tre gode ergonomiske elementer. Den spesifikke plasseringen av UNITY skjermen er vitenskapelig og biomekanisk forsket på for å hjelpe deg å holde en riktig posisjon på rygg og nakke, og reduserer bevegelsen av hodet og øynene til et minimum. Setet på sykkelen er designet av det eksklusive designmerket Vitra og kan justeres og er justerbart på høyde.

Recline Personal – et ergonomisk mesterverk.

Kinesis Personal – førsteklasses design,  et multifunksjonelt treningsapparat

Relaterte produkter
KINESIS Personal

TechnogymKinesis - KINESIS Personal

Les mer

Kinesis Personal er det ultimate design møbelet for treningsrommet hjemme, på hotelgym eller i velværeavdelinger. Et multifunksjonelt treningsapparat som ikke bare har et førsteklasses design, men som også er utviklet med fokus på ergonomi og maksimal bevegelsesfrihet. Med ett enkelt trykk på touch-displayet kan du styre motstandsnivået på din trening, mellom 0-20, og du kan trene over 200 øvelser på ett og samme apparat.

Kinesis Personal Technogym
Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

 

 

 

 

Personal Line

CROSS Personal
RUN Personal
RECLINE Personal
technogym-interir-design-qicraft