Innlegg

Premium hjemmegym for den stilsikre og kvalitetsbevisste forbruker

TekstMari Hansen

FotoHæge Fagerhus Asak

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

For deg som er opptatt av stil, interiør og ønsker at treningsutstyret skal harmonere med resten av hjemmet har Technogym en egen serie styrke- og kondisjonsapparater, kalt Personal Line.

Personal Line er kraftfulle og elegante produkter, designet av den anerkjente, Italienske designeren Antonio Citterio, som bla. har jobbet med den luksuriøse merkevaren Hermes. Drømmer du om et hjemmegym og har godt med plass? Ønsker du  samtidig at treningsrommet skal være en naturlig og integrert del av huset? Vi har  laget et forslag med våre mest eksklusive produkter som kan passe i rom på 20 kvadratmeter.

Personal Line, vår mest eksklusive produktlinje.

Personal Line – high end treningsutstyr – perfekt i en lyst og luftig rom med store vindusflater.

Personal Line utstråler eksklusivitet og design. Er du opptatt av interiør og de små detaljer, er dette treningsutstyret for deg. Dette er ikke treningsutstyr som du gjemmer bort i en mørk kjeller. Den nye trenden i hjemmegym-markedet er å løfte treningsrommet opp i etasjene. Hvor det gjerne plasseres  i et rom hvor det kommer naturlig lys fra store vindusflater.

 

Med tredemøllen Run Personal får du alt du kan ønske deg av en mølle. Både når det gjelder design, kvalitet og motorkraft. Møllen har den mest innovative teknologien, og har utallige underholdningsmuligheter.

 

 

 

Ellipsemaskinen Cross Personalgir deg uendelige muligheter når det kommer til kondisjonstrening. Den store berøringsskjermen, gir deg i tillegg til underholdning, målbasert trening, avanserte treningsprogrammer, simulerte ruter og mulighet for å konkurrere mot venner og andre.

 

 

Power Personal, et multifunksjonelt half rack, sørger for at styrkeøvelser som knebøy, utfall, benkpress og skulderpress og pullups, blir en lek. Pakken inneholder vektstang, vektskiver, samt en justerbar benk, som er perfekt for benkpress eller brystpressøvelser. Både stangen og vektskivene kan oppbevares på racket og sparer deg for unødvendig rot.

Tegning i 3D av hjemmegym på 20m2. Innredet med vår mest eksklusive linje Person Line.

Relaterte produkter
POWER Personal

TechnogymPersonal Line - POWER Personal

Les mer
Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Ønsker du deg dette treningsrommet hjemme?

Ønsker du deg akkurat dette treningsrommet, eller ønsker du å se på løsninger som kan passe i ditt hjem? Vi kan tilby løsninger for alle størrelser og i alle prisklasser. Kontakt vår Home Sales Specialist i dag, Hæge Fagerhus,
telefon: + 47 990 07 988,

Vi tilbyr finansieringsløsninger for privatpersoner. Se mer om våre finansieringslønsninger her. 

Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

PDF katalog Personal Line