Referanse - Helseforetak

Paradis Helse – vinner kunder i premiumsegment med fokus på kvalitet og design

TekstFredrik Rustad

FotoIda Skeie

Kontakt oss
Fredrik Rustad

Fredrik Rustad

Physiotherapist/Health Specialist

+47 952 16 464

Paradis Helse har funnet et marked for, og gjort en suksess av å tilby premiummedlemskap og klippekort. I et eksklusivt og innbydende lokale, har de fokus på en liten, men god medlemsbase som ønsker å prioritere god plass, design og kvalitet. I tillegg vinner de medlemmer på at de tilbyr alle helse- og velværetjenester under ett og samme tak.

Bibbi Duus paradis helse

“Vårt senter er nå 2 år, og det både ser og lukter nytt enda. Medlemmene våre legger merke til, og setter pris på kvaliteten som er gjennomgående i hele klinikken. Jeg er stolt når jeg viser frem treningslokalet til potensialt nye medlemmer. De fleste blir overrasket over den høye kvaliteten på treningsutstyret fra Technogym. ”

Bibbi Duus
Fysioterapeut og eier Paradis Helse

«Våre medlemmer setter pris på at det ikke oppleves trangt å trene hos oss. Vi tar maks ti personer på hver gruppetime og har et medlemstak på 250 medlemmer. Noe som også gjør at vi får tilbakemeldinger på at det alltid oppleves rent, og ryddig i våre lyse og behagelig lokaler, folk blir i godt humør og trives hos oss. I tillegg føler kundene seg trygge når de trener her, på grunn av all kompetansen vi besitter. Her er ikke veien lang for å få hjelp». Bibbi Duus – gründer, daglig leder og fysioterapeut Paradis Helse.

Paradis Helse technogym trening

Fotograf Ida Skeie.

Relaterte produkter
SKILLROW

TechnogymSkill line - SKILLROW

Les mer

Gründerdrømmen ble til et stilrent helse- og livsstilsenter i hjerte av Bergen, med fokus på design og velvære. I en alder, hvor mange fremdeles funderer over hva de skal gjøre resten av livet, fikk Bibbi Duus muligheten til å iverksette drømmen om egen klinikk. 23 år og nyutdannet som fysioterapeut, satset hun, høsten 2017, sammen med sin far, i eiendomsbransjen, og svigerinne og lege Ingrid Rokstad. 1 april 2019 stod det eksklusive helsehuset klart, og det er tydelig at ingenting er etterlatt til tilfeldighetene.

Ingrid Rokstad, lege. Bibbi Duus, gründer,  daglig leder og fysioterapeut. Fotograf Ida Skeie.

Som gründer, daglig leder og fysioterapeut har jeg mange ulike hatter/roller, og det er tidvis både slitsomt og krevende, men også svært spennende og lærerikt. –  Bibbi Duus.

Paradis Helse about Qicraft

“Vi bygget et splitter nytt lokale med ny helseklinikk og tilhørende treningssenter som ble til Paradis Helse - ditt senter for helse og livsstil. Valget om å bruke Qicraft som leverandør på treningsutstyret var relativ enkel. Dette på grunn av den gode kvaliteten og stilige design på apparatene fra Technogym. Vi hadde hørt mye godt om Qicraft/Technogym, og har ikke angret på valget!”

Bibbi Duus
Fysioterapeut og eier Paradis Helse

Stilig, elegant, estetisk og luksuriøst

Paradis Helse er et elegant og eksklusivt helse- og velværehus, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Alle sanser, kropp og sjel skal føle velbehag når du går inn dørene. Hele senteret er bygget med svært gode kvaliteter, og markedets beste treningsutstyr, her er det ikke spart på noe. Interiøret er nøye valg ut, duse, lyse og behagelige fargetoner går igjen på vegger og design uansett om du befinner deg i treningssonen eller i et behandlingsrom. I designprosessen samarbeidet Bibbi med Sol Design.  Sonja Solstrand (Sol Design) har fått Paradis Helse inn i den Norske Interiørarkitekters Landsforening sin årbok, Jubileumsårbok INTERIØR&MØBLER 2020. Hun søkte, og Paradis Helse ble valgt ut som et av prosjektene. Boken kommer ut til våren. – Bibbi Duus.

Dette merker også kundene våre. De ønsker også å holde senteret rent og ryddig. Vi opplever at våre medlemmer er svært fornøyde med lokalene og tilbudene, og at de anbefaler oss videre til familie, venner og naboer.

Bibbi Duus – gründer,  daglig leder og fysioterapeut Paradis Helse

Trening som medisin

Styrke- og kondisjonstrening er per i dag det som er bevist å gi flest helsegevinster med tanke på smertereduksjon, økt funksjon, forebygging og bedring av livsstilssykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdom. Aktivitet gir økt velvære, bedre søvn og ikke minst en sterkere kropp som tåler mer. Aktivitet som medisin er grunnsteinen i alt Paradis Helse gjør og tenker.

Relaterte produkter
SKILLMILL

TechnogymSkill line - SKILLMILL

Les mer
Paradis helse cable station fysio

Fotograf Ida Skeie.

Technogym og Paradis Helse

Det er klart når alt annet er top notch, og fokuset ligger på design og kvalitet, at treningsutstyret valgt, skulle utstråle det samme. Technogym er ledende leverandør av treningsutstyr til treningssentre, bedrift- helse, hotell og privatmarkedet over hele verden, og har innredet flere av verdens mest eksklusive og stilrene gym.

Treningsutstyret hos Paradis Helse er valgt med tanke på design og funksjonalitet. Og er ment å stimulere engasjement og treningsglede.

Fotograf Ida Skeie.

Du finner et eget 120 m2 stort areal som er forbeholdt trening med utstyr som manualer, kettlebells og et eget kondisjonsområde med apparater som tredemøller, ellipsemaskiner, sykler, romaskiner samt styrkeapparater for hele kroppen. Romaskinen Skillrow og den selvmotoriserende tredemøllen Skillmill har rukket å bli svært populære både blant fysioterapeutene, men også medlemmene. Produktene er utviklet i samarbeid med atleter, og fungerer utmerket i forbindelse med både hard fysisk trening, men også under rehabilitering og opptrening. I tillegg bruker de OMNIA en del i gruppetimer. OMNIA og gruppetimene rundt formatet har blitt godt tatt imot av medlemmene. Vi får tilbakemeldinger på at det er mange muligheter og motiverende med så store variasjonsmuligheter. – Bibbi Duus.

Relaterte produkter
OMNIA 8 – funksjonelt treningsbur – treningsrigg

TechnogymOMNIA 8 – funksjonelt treningsbur – treningsrigg

Les mer

Skiller seg ut fra konkurrentene i området

Paradis Helse er unik i form av at de er mindre enn de store treningssentrene.  Bibbi Duus uttaler at «Vi opplever at det er flere damer i 50 pluss-alderen som ikke trives med å trene på de store sentrene, og dermed kommer de til oss. Vi tilbyr personlig oppfølging, hyggelig personal som kjenner sine medlemmer, og trening i trygge og innbydende omgivelser. Vi har også det unike konseptet med tverrfagligheten».

Lokalene – smakfullt og innbydende

Lokalet til Paradis Helse er til sammen 500 kvm inkludert garderober, behandlingsrom, gruppesal og treningsrom.  Paradis Helse ønsker at medlemmene skal ha det behagelig, med god plass når de trener. Derfor har de et tak på antall medlemmer på 250 medlemmer. I tillegg til medlemmene har de tilknyttet en hel del kunder som har klippekort til gruppetimene, samt pasientene som går til behandling ved Paradis Helse (fysio, lege, ernæringsfysiolog, massør).

Vi ønsker at senteret skal være eksklusivt og behagelig å trene på, derfor velger vi å ha et tak på antall medlemmer, slik at de som er medlem alltid får en positiv og behagelig opplevelse hos oss.

Bibbi Duus – gründer,  daglig leder og fysioterapeut

Ettårsdagen til senteret er rett rundt hjørnet, og erfaring så langt sier

Veien blir til mens man går, og vi har etter hvert observert at treningsdelen går over all forventning, og vi ser at det er her flesteparten av kundemassen vår er nå. Derfor satser vi videre på et godt gruppetimetilbud og god tilgjengelighet på veiledning på vårt eksklusive treningsutstyr. Våre suksessfaktorer så langt har vært små forhold, med god plass. Eksklusivt senter med gode kvaliteter og apparater. Samt tverrfaglighet og kompetansen til de som jobber her gir trygghet ovenfor kundene. – Bibbi Duus.

Bibbi duus paradis helse – hvordan var det å jobbe med qicraft

“Det har vært svært hyggelig og enkelt å jobbe med Qicraft. Hurtig responstid. Lett å kommunisere med. Kjappe med å komme med ulike løsninger / tilbud / prisforslag. Enkelt å avtale service ved behov. Jeg kan for deg som vurderer Qicraft som leverandør på det sterkeste anbefale dem. Du kommer ikke til å angre. ”

Bibbi Duus
Fysioterapeut og eier Paradis Helse