Innlegg

Tren mer regelmessig med et treningsrom hjemme. Vi gir deg tipsene til et hjemmegym

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoTechnogym

Kontakt oss

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Har du lyst til å trene mer regelmessig? Synes du det til tider er vanskelig å komme seg på trening? Er det vanskelig å vite hva du skal gjøre når du trener alene? Hvordan kan du få til gode og effektive treningsøkter hjemme? Hvor mye plass trenger jeg til et hjemmegym?

Dette er noen av spørsmålene vi stiller oss når hverdagen krever sitt med jobb, familie, og andre gjøremål som spiser av vår tid. Flere og flere velger å investere i et treningsrom hjemme, nettopp for å få tid til den viktige hverdagstreningen. Gode rutiner og kontinuitet er nøkkelen for å oppnå de gode treningsresultatene uansett hva ditt mål er. For å få hverdagen til å gå opp kan et hjemmegym være løsningen for deg. Du trenger hverken stor plass, et dedikert rom eller masse utstyr for å få dette til. Hva du liker å trene, og hva som er ditt mål med treningen er det som avgjør hva du trenger av utstyr.

Hvilken aktivitet foretrekker du? Smarte treningsmaskiner, for smartere trening

Relaterte produkter
Myrun tredemølle

TechnogymMyRun - MYRUN – tredemølle

Les mer

Enten du liker å løpe, sykle, eller ro. Eller om det er andre kondisjonsaktiviteter som er din favoritt, finnes det flere ulike kondisjonsapparater som ellipsemaskiner eller trappemaskiner, som kan være med å gi deg den motivasjonen du trenger for å trene hjemme.

Visste du at det i dag finnes tredemøller som hjelper deg med å designe ditt eget treningsprogram, både innhold og lengde og samtidig sikrer kvaliteten på økten?
I tillegg til å hjelpe deg med å sette opp treningsøkter, kan møllen synke med din kalender, slik at du sikrer at du alltid møter opp til din løpeavtale med møllen din. Den gir deg teknisk feedback på din løpestil, som er med å sikre effektiv løping, virke skadeforebyggende og gjør deg til en bedre løper, med bedre løpeteknikk enn da du startet.

Visste du at du kan få teknisk veiledning av din romaskin for å bli en bedre, sterkere, og smartere roer? Samtidig som du kan konkurrere mot mosjonister på alle nivå i hele verden hjemme fra din egen stue? Din treningssykkel hjemme kan gi deg mulighet til å sykle favorittrutene i inn- og utland hjemme i din egen stue, hele året. Samtidig kan treningsykkelen kontinuerlig fortelle deg hvor sterk og utholdende du er.

Relaterte produkter

TechnogymSkill line - SKILLROW romaskin

Les mer

Utfordringen med hjemmetrening er ofte å være sikker på at øktene blir både gode, og motiverende nok til at du har lyst til å fortsette treningen. Du ønsker å nå ditt mål og få den energien og det overskuddet i hverdagen som du trenger. Dagens treningsutstyr fra Technogym hjelper deg med akkurat dette.

Relaterte produkter

TechnogymSkill line - SKILLBIKE

Les mer

Liker du styrketrening med vekter, manualer, strikker, slynger eller annet småutstyr,finnes det mange gode løsninger. Løsninger som er både plassbesparende og praktiske med tanke på å trene hjemme på liten flate. Har du et par ledige kvadratmeter på et gjesterom, i stuen eller i gangen er det faktisk alt som skal til.

Løsninger som passer hjemme og på reise

Relaterte produkter

TechnogymWellness Rack – Hantelsett

Les mer

Du kan velge løsninger som også gir deg gode treningsmuligheter når du drar på ferie, på hytta eller på jobbreise. Wellness bagen, inneholder strikker som hjelper deg å få trent hele kroppen, og den kan festes på en dør.. Wellness Rack er et svært plassbesparende manualstativ, og du trenger kun en ledig hylle i stuen for å få plass til dette.

Å ta vare på helsen ønsker vi alle. Gode rutiner som sikrer at vi får utført den treningen vi ønsker sikrer oss nettopp dette. Å ha ditt eget hjemmegym er ikke så umulig som du kanskje tror. Trening gir deg energi og det overskuddet du trenger til familie, jobb og annen aktivitet. Ofte er man kanskje flere i familien som kan ha glede av treningsrommet. Det blir enklere å gjennomføre treningsøkter når barna sover, eller når samboer er bortreist.  Å trene sammen er en positiv og morsom hverdagsaktivitet som ikke alltid er like gjennomførbar. Med et hjemmegym kan nettopp dette bli din hverdag.

Relaterte produkter

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Planleggingsfasen

Før du går i gang med planleggingen av ditt eget hjemmegym er det viktig å tenke seg godt om i forhold til hva er det du egentlig liker å trene? Og hvilke øvelser er viktige for deg? Når du har funnet svaret på dette, så finnes det treningsutstyret du trenger.

Løsninger for alle størrelser

Vår Home Sales Specialist hjelper deg med alt fra idè, planlegging til endelig resultat. Du får 3D tegninger av rommet, hvor vi tilpasser utstyret  for akkurat deg. Klikk deg inn på eksemplene under for å se tre ulike forslag på tre ulike løsninger for treningsrom hjemme.

Vi tilbyr finansieringsløsninger for privat personer. Se mer om våre finansieringsløsninger her.

 

Hvorfor ikke sette tredemøllen i stuen? Våre tredemøller er eksklusive og stilrene i sitt design

Relaterte produkter

TechnogymPersonal Line - RUN Personal

Les mer

Hent inspirasjon fra vårt nettverk

Gjennom vårt store internasjonale nettverk av trenere og våre gode treningsambassadører kan du som en del av vårt nettverk få mange gode treningstips og inspirasjon til egen trening fra kvalifiserte trenere med lang erfaring.

Drømmen om hjemmegym med Pia Seeberg DEL 4

 

 

Relaterte produkter

TechnogymArtis - CLIMB – Trappemaskin

Les mer

Ønsker du deg ditt eget hjemmegym?

Kontakt oss gjerne med dine tanker og ønsker, så hjelper vi med å finne den løsningen som passer i ditt hjem.

Finansiering for privatpersoner

Kontakt oss

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988