Artikkel

Technogym bringer Wellness konseptet inn i hjemmet

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Velvære og en sunn livsstil er utvilsomt en av de dominerende trendene for øyeblikket på mange områder. Når bevissthet og oppmerksomhet rundt helse øker, øker også etterspørselen etter treningsprodukter for hjemmet. Velvære er i ferd med å bli en global prioritering, mange studier viser at mellom år 2017 og 2024 vil veksten i hjemmetreningssektoren overstige 5%. (Global Market Insights, 2017).

 

Technogym er kjent over hele verden som “The Wellness Company”
Selskapet som har forvandlet den hedonistiske tilnærmingen til fitness til et bredere velværebegrep. En ekte livsstil for regelmessig trening, et balansert kosthold og en positiv mental tilnærming. Mens fitness kun fokuserer på treningsøkter, er velvære en mer helhetlig opplevelse, som inkluderer trening, men også design, atmosfære og tilkobling.

Cross personal
Relaterte produkter
CROSS Personal

TechnogymPersonal Line - CROSS Personal

Les mer

Technogym, med over 30 års erfaring innen velværeløsninger, tilbyr innovative, designprodukter og tilbehør som representerer viktige elementer i oppholdsrom dedikert til trening. Hvor produktene er med å forbedre både fysisk og mental velvære. Over årene, har Technogym formet og skapt et behov for hjemmetreningsprodukter som skiller seg ut, og smelter inn i med møblementet i hjemmet.

Velvære og design – komfortabel i ditt eget hjem

Innovativt, Italiensk design, avansert teknologi, unik kvalitet og brukervennlighet har gjort produktene til Technogym, anerkjent og verdsatt i noen av de mest eksklusive, private hjem i verden. Og førstevalget til noen av de beste idrettsutøverne og treningsfasilitetene i hele verden. Fra samarbeidet med den anerkjente arkitekten Antonio Citterio, til fysiske flaggskipbutikker i verdens shoppinghovedsteder som Milano, New York og London, til deltakelsen i Salone del Mobile og samarbeidet med Carine Roitfeld i design av 2018 Fashion Fashion Book-kalenderen, er Technogym sitt nærvær en selvfølgelighet i eksklusive designmiljøer.

Technogym

I et hvert hjem kan Technogym tilby unike løsninger tilpasset det tilgjengelige areal, møbleringsstil og behovet til en hver bruker

  • For de som ønsker å skape et miljø dedikert til treningsstudioet hjemme, tilbyr Technogym de profesjonelle linjene ARTIS og SKILL som representerer referansepunktet for trening i de beste sportssentrene i verden.
  • For de som ønsker å skape et elegant velværeområde integrert i boligområdet til huset, er det Personal Line, samlingen av designikoner fra Technogym, designet for å perfekt integreres med alle typer møbler.
  • For mindre arealer er MYRUN, den smarte tredemøllen, den ideelle løsningen.
Technogym myrun

Personal Line – design og innovasjon i ditt hjem

Når det kommer til stil og design, er Personal Line Technogyms ikoniske samling av produkter. En produktserie som kombinerer avansert og profesjonell treningsteknologi, med innovative digitale løsninger med et elegant, moderne design.

 

Personal Line inkluderer en komplett serie med kondisjonsprodukter, tredemølle, sykkel og ellipsemaskin, Kinesis, et multifunskjonelt styrketreningsapparat, som lar deg trene styrke, balanse og fleksibilitet samtidig og Power Personal, det idellet Squat-racket for å trene styrke.

Produktene i Personal Line er også koblet til Technogym's MyWellness Cloud.  Ved å koble til UNITY - multimedia-berøringsskjermgrensesnittet som finnes på alle Technogym kondisjonsprodukter - kan brukerne få tilgang til en personlig opplevelse med sine egne treningsprogrammer, data- og underholdningsalternativer og favorittapper som Netflix, Youtube og TV-kanaler. Plattformen er åpen, slik at brukere kan integrere treningsdata fra bærbare enheter eller treningsapper som Apple Watch, Runkeeper, Strava og mange flere.


Technogym's Wellness-design tilbyr også tilpassede interiørdesigntjenester og treningsprogrammer. Vår Home Sales Specialist har lang erfaring i å finne tilpassede løsninger for ulike kunder og hjem. 


Relaterte produkter
KINESIS Personal

TechnogymKinesis - KINESIS Personal

Les mer