Treningsutstyr til hjemmet - vi hjelper deg med ditt hjemmegym

Ønsker du deg hjemmegym? Vi finner det riktige treningsutstyret for deg.

Vår Senior hjemmegym konsulent hjelper deg gjerne med å innrede ditt treningsrom i hjemmet med treningsutstyr som hjelper deg å nå dine treningsmål.

Vi tilbyr

Uforpliktende konsultasjon

Vi tilbyr uforpliktende befaring eller konsultasjon. Vår konsulent hjelper deg med å finne løsninger som passer din bolig og dine behov.

35 års erfaring

Technogym har levert treningsutstyr til private og bedrifter i over 35 år. Technogym har flere samarbeid med internasjonale designere og topp atleter.

Eget showroom

Et hjemmegym er en stor investering, og vi gir deg mulighet til å prøve produktene våre før du kjøper. Vi har eget showroom sentralt i Oslo, og flere mulige visningssteder over hele landet.

Betalingsløsninger

Vi tilbyr kortbetaling og betalingsløsninger via Klarna.

Stor eller liten plass?

Vi har lang erfaring og ser muligheter der andre ser begrensninger. 
Få eksperthjelp til å tegne ditt drømmegym!

Hæge Fagerhus, din konsulent på design og innredning av treningsrom

Hæge er spesialist innen treningsløsninger for hjemmet og boligprosjekter. Hun hjelper deg med å lage et inspirerende, funksjonelt og lekkert treningsrom eller treningsområdet i ditt hjem, renoveringsprosjekt eller kommende boligprosjekt.

 

Hæge Fagerhus Asak har over 20 års erfaring innen treningsbransjen og har jobbet med Technogym sine treningsløsninger de siste ti årene. Hæge er lidenskapelig opptatt av faget, og å finne løsninger som motiverer til aktivitet.

 

Hos oss får du hjelp med hele prosessen, fra idé til ferdig treningsrom. Vi hjelper deg med befaring, visualisering, 3d tegninger, riktig utstyr for dine behov, installering, opplæring og vedlikehold.

Det eneste du trenger å tenke over er hvor mye plass du har til rådighet og hvilket budsjett du har.  Vi skreddersyr løsninger basert på dine behov.

hæge fagerhus qicraft technogym hjelper deg med ditt hjemmegym. trening hjemme

Hent inspirasjon fra noen av våre tidligere prosjekter

Vi har løsninger for alle hjem i alle størrelser.

Hvor stor plass har du?

Hjemmegym 10m2

10 KVM

Et kontor på 10 kvm gir mange muligheter til innredning med treningsutstyr. Liker du å løpe får tredemøllen MyRun fint plass på hjemmekontoret.

20 KVM

Mellomstore rom i hjemmet gir mye spillerom når det kommer til å innrede både med kondisjonsmaskiner og styrketreningsapparater.

40 KVM

Har du god plass i huset, enten om du har et dedikert rom med flott utsikt, plass i garasjen eller et kjellerrom har du uendelig med valgmuligheter til treningsutstyr.

Hva må du tenke på når du investerer i et hjemmegym

Plass: Hvor stor plass har du til et treningsrom i hjemmet? Har du er dedikert rom med plass til både kondisjons- og styrkeapparater.

Målsetning: Hvilke mål du har satt for treningen din er med å definerer hva slags utstyr du har behov for- Ønsker du å bli sterkere? Gå ned i vekt? Løpe raskere eller forbedre din generelle helse?


For hvem:
Hvem skal bruke treningsrommet og treningsutstyret? Er det kun deg eller er det flere familiemedlemmer?


Budsjett:
hvor mye ønsker du å investere i et treningsrom? Velger du kvalitetsprodukter vil treningsutstyret vare omtrent livet ut.

Hva er din hjemmegymstil?

Les våre beste tips for hvordan du innreder ditt hjemmegym

Technogym wellness

Treningsutstyr til trening hjemme

Technogym tilbyr alt av kvalitetsprodukter til trening hjemme. Vi har flere gode løsninger for deg som er glad i både styrke, kondisjon og bevegelighetstrening. Uansett

Les mer

Se våre referanseprosjekter

Våre kunder mener

TECHNOGYM INSPIRASJON TIL DITT DRØMMEGYM

Hvem er Technogym

Technogym, er markedets største og verdensledende innen design og produksjon av bærekraftig treningsutstyr  og tilhørende løsninger av høy kvalitet.

 

Technogym eier hele verdikjeden og står selv for forskning, utvikling, testing, og produksjon av sine produkter, fra Technogym Village, i Wellness Valley i Italia.

 

Mer enn 50 millioner mennesker trener med Technogym treningsutstyr hver dag, som du finner hos mer enn 180 millioner lokasjoner verden over.

Hvorfor velge Qicraft - Technogym som utstyrsleverandør

Interiørdesign

Vi tilbyr en omfattende interiørdesigntjeneste og hjelper deg gjerne med å skape ditt perfekte velværeområde. Befaring, 3d tegninger, veiledning, med mer.

Topp Kvalitet

Technogym er solide og bærekraftige produkter av høy kvalitet. Treningsapparatene er enkle i bruk og har lang levetid. Innovativ digital teknologi gir deg en unik treningsopplevelse.

Finansiering

Vi tilbyr kortbetaling og betalingsløsninger via Klarna

Valgt av de beste

Technogym samarbeider med noen av verdens fremste arkitekter og designere. Og er i tillegg stolt sponsor med av noen av verdens største atler, og valgt som offisiell partner til de åtte siste Olympiske Leker.

Smidig prosess

Vi leverer utstyret ditt på døren og våre montører installerer alt ferdig for deg. I tillegg tilbyr vi deg en egen PT-tjeneste som sikrer at du får mest mulig ut av dine nye treningsmaskiner.

Kundeservice

Enestående kundestøtte sikrer at utstyret ditt alltid er oppdatert med den nyeste teknologi. Få hjelp og veildening, opplæring eller vedlikehold og service på dine produkter.

treningsutstyr-til-hjemmet-technogym-vi-hjelper-deg-med-hjemmegym