Innlegg

Stort hjemmegym, fullt innredet med alt du trenger av treningsutstyr

TekstMari Hansen

FotoHæge Fagerhus Asak

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Har du god plass i huset, gjerne i kjelleren, i garasjen eller i et av rommene oppover i etasjene har du mange muligheter når det kommer til valg av treningutstyr til ditt hjemmegym.

Kan du velge fra øverste hylle, anbefaler vi å investere i flere ulike kondisjonsenheter. Både for å få variasjon i egen trening, men også for å få mulighet til å trene flere sammen, både familemedlemmer og venner. Med en tredemølle, sykkel og romaskin er du fullt dekket opp på kondisjonsfronten, og har apparater som passer en hver smak og fysisk form. Det er også tre helt ulike kondisjonsapparater som gir deg stor fleksibilitet i utholdenhetstreningen.

 

My Run, vår bestselgende tredemølle til hjemmemarket, gir deg utfordrende og inspirerende ruter, enten du foretrekker å jogge, løpe intervaller eller langdistanse

 

 

 

Skill Bike, innendørssykkelen med ekte girskiftesystem, gjør at du kan variere tempo og belastning alt etter dagsform.

 

 

Skill Row

 

 

Skill Row er en romaskin som lar deg trene flere muskelgrupper på en og samme tid og lar deg jobbe med både kondisjon, styrke og utholdenhet.

 

 

En god blanding av kondisjons- og styrkeapparater

 

For fleksibilitet og styrke anbefaler vi Kinesis Personal. En ideell løsning som gir deg en unik, mangfoldig og personlig trening i førsteklasses design, Ved hjelp av tre ulike håndtak kan du utføre over 200 øvelser for alle deler av kroppen, uten å måtte gjøre noen justeringer.

 

 

 

Technogym Urethane er et fullt sett manualer som lar deg gjennomføre mange forskjellige øvelser. Oppbevar manualene i et manualstativ, så tar de heller ikke så stor plass.

 

 

 

Med en treningsmatte, en Wellness ball og en treningsbenk, er du godt på vei og har alle forutsetninger for å få en herlig fullkroppsøkt hjemme.

 

 

Invester i en bildevegg og veggspeil for et ekstra inspirerende treningsrom

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Ønsker du deg dette treningsrommet?

Ønsker du deg akkurat dette treningsrommet, eller ønsker du å se på løsninger som kan passe i ditt hjem? Vi kan tilby løsninger for alle størrelser og i alle prisklasser. Kontakt vår Home Sales Specialist i dag, Hæge Fagerhus,
telefon: + 47 990 07 988, 

Vi tilbyr finansieringsløsninger for privatpersoner. Se mer om våre finansieringslønsninger her. 

 

Relaterte produkter
KINESIS Personal

TechnogymKinesis - KINESIS Personal

Les mer