Referanse - Hjemme

Lekkert og luksuriøst hjemmegym hos kvalitetsbevisst kunde

FotoTanya Wallin

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

I en herskapelig villa på Nesøya ønsket kunde seg et funksjonelt treningsrom, hvor treningsutstyret ville være en naturlig og integrert del av hjemmet. Det var viktig at treningsutstyret var holdbart, samtidig som det skal være lekkert å se på, og ha mange funksjonaliteter. 

Vår dedikerte homespecialist innredet i samarbeid med kunde hjemmegymmet med optimale løsninger tilpasset deres ønsker og behov.

Ønsker du å se på mulighetene for et hjemmegym? Ta kontakt for en uforpliktende prat, vi hjelper deg gjerne.

hjemmegym lekker villa

I Spaavdelingen har kunde den ikoniske treningsmaskinen UNICA, i tillegg til Leg Press, vekter og kettlebells

Et hjemmegym i tilknytning til spaavdelingen i huset

Kunden er opptatt av interiør og detaljer, og deres eksklusive og delikate smak er gjennomgående i hele huset. På sine mange reiser har de begge forelsket seg i Technogym treningsutstyr som ofte er å finne på noen av verdens beste hoteller.

Det var aldri noen tvil om hvilket treningsmerke de skulle investere i og som ville passe godt inn med resten av interiøret.

Konen i huset, Nicole, er en erfaren kickboxer som trener flere timer hver dag. Nå med småbarn i huset var det ekstra viktig for henne å ha tilgang på treningsutstyret i hjemmet slik at hun raskt og enkelt kan utføre sin daglige treningsøkt.

Relaterte produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Les mer

«Min absolutte favoritt er tredemøllen Excite Live Run. Jeg har tidligere testet denne på et hotell i Dubai. Jeg elsker den store løpeflaten, hvor raskt den kan gå, og så klart den store, integrerte skjermen.

Nå med Technogym appen kan jeg synke både mobilen og treningsklokken til tredemøllen. Jeg får lagret alle øktene mine automatisk og kan når som helst utføre favorittøkten både på min egen mølle, men også når vi er på reise. De dagene jeg bare ønsker en effektiv økt, uten å tenke over noe, bruker jeg en av de ferdige timene fra Technogym. Her er det en trener som guider der hele veien direkte fra møllen». – Nicole, privatkunde.

Tredemøllen Run Excite er flittig brukt til kondisjonstrening. Med Technogym LIVE får kunde lagret alle sine treningsdata på ett og samme sted, og har alltid tilgang på sine økter og treningsdata.

Treningsutstyr til hjemmebruk

I tillegg til å trene kondisjon på en mølle, hadde kunde flere favoritter som de ønsket å ha med. Leg Press og Shoulder Press var to selvfølgelige produkter. I tillegg ønsket de seg treningsutstyr som kunne trene flere deler av kroppen og gi en effektiv og intens økt.

Valget falt på den ikoniske UNICA og Kinesis Personal. Når du investerer i Kinesis Personal kan du velge å få med en personlig trener som kommer hjem til deg. Dette er for å gi deg den best tenkelige opplevelsen, og få hjelp til å finne ulike øvelser og treningsprogram basert på dine mål.

Kinesis personal

Kinesis Personal er et multifunksjonelt treningsapparat som lar deg trene hele kroppen med fokus på kjernemuskulatur i hver eneste øvelse. Kommer i ulike varianter.

I ettertid av installasjonen uttaler mannen i huset at han er positivt overrasket over hvor mye han faktisk trener med sin Kinesis Personal. Han uttaler at treningsmaskinen er et magisk verktøy, og at han kjører de hardeste og tøffeste øktene på denne. Han trodde at det var konen som ville bruke denne mest, men det er faktisk han.

“Super bra service og lynrask levering. De beste treningsproduktene på markedet.”

Huseier
Privatkunde