Referanse - Hjemme

Hjemmegym med Technogym treningsutstyr i herskapelig villa i Asker

TekstHæge Fagerhus Asak

FotoQicraft - Technogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

En privatkunde som ønsker å være anonym, var på jakt etter kvalitetsutstyr da han skulle  innredet et hjemmegym i sin herskapelige villa i Asker. Valget falt på treningsutstyr fra Technogym.

Kunde ønsket et arealeffektivt treningsrom hjemme med både kondisjons- og styrkeapparater. Med barn, jobb og ulike aktiviteter i hverdagen ønsket kunde en løsning tilpasset han, og hans kones behov hjemme. Målet var å gjøre dørstokkmilen litt kortere. Han ville ha produkter med god kvalitet, mulighet for full opplæring og kort vei til hjelp, dersom det skulle oppstå spørsmål i etterkant.

Vår dedikerte hjemmegym konsulent innredet i samarbeid med kunde hjemmegymmet med optimale løsninger tilpasset deres behov.

Ønsker du å se på mulighetene for et hjemmegym? Ta kontakt for en uforpliktende prat, vi hjelper deg gjerne.

Både kondisjons- og styrkeapparater var viktig for kunde.

Tre raske spørsmål med eier:

Hvorfor ønsket dere treningsrom hjemme?

Vi ønsket oss et treningsrom for å lette på logistikken og gjøre treningshverdagen for oss voksne enklere. Med travle hverdager med jobb og kjøring til aktiviteter da vi har to aktive barn, så var dette noe vi tidlig fant ut at vi ønsket oss i huset.

 

Hvorfor valgte dere Qicraft og Technogym?

Gjennom bekjente visste vi at det var Technogym utstyr vi skulle velge for å få den kvaliteten og gode treningsopplevelsen vi var ute etter. Technogym har høy kvalitet på utstyret, samt ga oss god veiledning og anbefalinger for å få den pakken som passet oss, slik at vi kan gjøre den treningen vi liker hjemme.

 

Hvordan var deres opplevelse av å etablere et treningsrom hjemme?

For oss gikk dette smerte fritt. Vi visste ca hva vi ønsket oss. Og med anbefalinger og noen enkle tilpasninger for å optimalisere rommet fant vi raskt en løsning vi var fornøyd med. Levering og installasjon håndterte Qicraft smertefritt for oss.

 

Treningsutstyr installert hos kunde

Kunde hadde flere gode ønsker og vår home sales specialist utviklet 3D tegninger og ulike forslag for å få best mulig utnyttelse av plassen.

Størrelse: Rommet kunde hadde tilgjengelig for treningsutstyret var på ca 15 kvm.
Kondisjonsmaskiner: Kunde ønsket også kondisjonmaskiner og valgte både en tredemølle og ellipsemaskin. Begge kondisjonsapparatene har en UNITY skjerm som lar deg se filmer, høre på musikk eller sjekke sosiale medier under økten.
Styrketrening:
Kunde ønsket seg et Half Rack stativ, slik at han kunne trene flere ulike øvelser på et og samme apparat. Både knebøy, markløft, benkpress, skulderpress, pullups, samt basis øvelser med slynger og strikker er mulig å trene i Power Personal: som er Half racket som denne kunde fikk. POWER Personal er utviklet i samarbeid med den kjente designeren Antonio Citterio, og har den perfekte kombinasjon av stilrent design, nyskapende teknologi og knallhard kraft.

 

 

 

Power Personal Superior Half rack

 

 

 

Jog Forma Tredemølle

 

 

 

 

Synchro Excite Unity

 

 

 

 

Dumbell rack

 

 

 

Urethane Dumbells 4 – 26 kg

 

 

Ønsker du å se på muligheten for hjemmegym hos deg? Kontakt oss i dag, vi hjelper deg gjerne. Alle arealer, garasje, kjeller, gjesterom eller stud. Se mer inspirasjon og alt vårt utstyr for hjemmegym her:

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988