Referanse - Treningssenter

Group Cycle – Mälarö Träningsverk

TekstRonny Pettersen

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Å tilby sine kunder en helt ny sykkelopplevelse

Hvordan kan du utnytte gruppetreningssalen bedre, og fylle den i flere timer? En utfordring som Mälarö Träningsverk har hatt er at sykkelsalen står tom hele dagen, utenom de oppsatte sykkeltimene morgen og kveld. Dette har de nå løst, ved å investere i den nyeste oppgraderingen av  Group Cycle fra Technogym. Den nye løsningen sørger for at de kan tilby sine medlemmer virtuelle sykkeltimer gjennom hele dagen, til og med utenom det oppsatte skjemaet.

 

Mälarö Träningsverk – et mekka for treningsentusiaster

Mälarö Träningsverk er et familieeid treningssenter i Jungfrusund Marina på Ekerö. Siden starten i 2003 har de satset på å være i front når det gjelder teknologi og treningsutstyr. Gjennom den seneste tiden har mer eller mindre hele maskinparken blitt oppgradert. I tillegg har de investert i lyd og lys som gir følelsen av å være på en heftig nattklubb i London. Målet er å gi sine medlemmer den best tenkelige treningsopplevelsen.

Akkurat som veldig mange andre treningssentre har Mälarö Träningsverk opplevd et krevende år, og sykkelsalen har stått tom i lange perioder på døgnet. Dette har de nå løst gjennom å investere i den nyeste oppgraderingen av Group Cycle fra Technogym. De tilbyr nå sine medlemmer virtuell sykkeltimer gjennom hele dagen, en treningstime veiledet av en virtuell instruktør.Michael Steenhouwer

“De virtuelle timene gir en utrolig fleksibilitet for våre kunder. Å kunne komme hit omtrent når som helst på døgnet og fremdeles få en heftig gruppetimeopplevelse i sykkelsalen er noe medlemmene verdsetter. I tillegg til at timene er ledet av internasjonale instruktører på toppnivå er et stort pluss.”

Michael Steenhouwer
DELEIER MALARÖ TRÄNINGSVERK
Les mer
Relaterte produkter
Group Cycle Connect

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Connect

Les mer

Group Cycle – både sykkel og format er oppdatert

Technogym har lyttet til markedet og har derfor utviklet en enda bedre versjon av Group Cycle. Kort sagt er den mer robust, mer stabil og innstillingene har blitt lettere å utføre. I tillegg er bremsen nå utviklet slik at det er mulig å sammenligne syklene med hverandre.

Med det nye gruppesykkelformatet får du også tilgang til endeløst med innhold. Både ferdige sykkeltimer og sykkelprofiler, men også opplærings-, og utviklingsmateriale. Lys og musikk. Du kan enkelt endre og redigere ferdige timer eller lage dine egen i systemet.  

Fantastisk mottakelse

Den nye generasjonen Group Cycle har mottatt fantastiske tilbakemeldinger fra kunder på Mälarö Träningsverk. Alt fra mekanikeren føles mer stabil og robust til den digitale opplevelsen er enda bedre og skarpere.

“De nye syklene kjennes mer stabile ut, innstillingene er enklere - og de føles behagelige å sykle på. ”

Medlem
MÄLARÖTRÄNINGSVERK

Digitaliseringen gir nye muligheter

At treningsbransjen har endret seg i løpet av 2020, kan nok alle skrive under på. Når det gjelder å gi medlemmene merverdi og skille seg fra konkurrentene, vil de digitale treningsmulighetene gi en mulighet til å tilby noe mer.  Dette fordi det snart vil være en selvfølge at du kan tilby et supplement til treningen på treningssenteret, men også når forventningene til treningsopplevelsen stadig øker. Ved å kunne tilby medlemmene dine trening, uansett hvor de er, skaper du et sterkere bånd mellom deg og dine medlemmer. Med digitalisering åpner det seg også nye muligheter når det gjelder prising av produktet ditt. Bør alle digitale treningsmuligheter være inkludert i alle medlemskap? Eller bør man skille medlemskapet og prise det etter hva som er inkludert? Mulighetene er mange.

Relaterte produkter
MyWellness støtter din sentervirksomhet

TechnogymMyWellness Pro - MyWellness støtter din sentervirksomhet

Les mer
Oppsummert er Technogyms nye Group Cycle-format den perfekte løsningen for å skape en engasjerende innendørs sykkelopplevelse. Du får tilgang til forskjellige timer og kan velge å målrette deg inn mot ivrige syklister som ønsker å fokusere på watt, hjertefrekvens og RPM. Men også de som bare vil ha en morsom og effektiv treningsøkt, med god musikk og energi.

Hvis du ikke trenger nye sykler, men bare vil ha formatet og de nye klassene, kan du velge å bare oppgradere kiosken og lisensen som tilhører Group Cycle.

Relaterte produkter
Group Cycle – innendørs sykkeltime – gruppetime

TechnogymGroup Exercise - Group Cycle – innendørs sykkeltime – gruppetime

Les mer