Nyheter

Tilby virtuelle treningstimer med MyWellness 5.0

FotoTechnogym

Kontakt oss

Ta treningssenteret til kunden, når kunden ikke kan komme til treningssenteret.

Tiltrekk nye kunder, tilby eksisterende kunder merverdi og øk felleskapsfølelsen på ditt treningssenter. Tilby digitale  treningsopplevelser ved å streame gruppetimer til kundens mobiltelefon.

MyWellness app 5.0 gjør det enkelt å tilby treningstimer Live og On-Demand til kundene dine. Med digital trening kan kundene dine trene med sin favorittinstruktør og andre gruppetreningsdeltakere på senteret uten å besøke treningssenteret fysisk.

Tilby digital trening, slik at du beholder kundelojaliteten i ferier og forhindrer medlemsfrafall i perioder med fysisk avstand til treningssenteret ditt.

Tilbudet av treningstjenester er ikke lenger avhengig av tid og sted.
Nå er MyWellness 5.0 her.

 

 

Virtuelle treningstimer på mobilen. Live eller akkurat når det passer kunden din.

 

Live gruppetrening

Engasjer kundene ved å tilby gruppetreningstimer i felleskap med deres favorittinstruktør i en Live sending. Kundene følger timen via MyWellness appen på sin telefon eller annen valgfri enhet.

Gjennom gruppetreningstimen vil deltakerne se instruktøren og motta instruksjoner på skjermen. Før og etter timen, så vil deltakerne kommunisere med hverandre og instruktøren på samme måte som i en fysisk gruppetime.

Gruppetreningsinstruktøren setter opp og sender via nettsiden til MyWellness Pro på sin egen enhet.

 

 

On-Demand gruppetrening

Gi kundene dine en variert og fleksibel treningsopplevelse. On-Demand gir kunden mulighet for å velge hvilke treningstimer de ønsker å gjennomføre.

Instruktøren kan enkelt spille inn timer og sette opp et videobibliotek med tilgjengelige On-Demand timer. Kunden søker i videobiblioteket, finner timen de ønsker å gjennomføre og spiller den av når de ønsker å gjennomføre dem.

 

 

Technogym Virtuelle timer

Treningssenteret kan supplementere egenproduserte On-Demand videoer med timer fra Technogym´s virtuelle bibliotek. Timene er laget av Technogym´s Master Trainers og andre partnere og er garantert inspirerende og av høy kvalitet. Du kan velge mellom ulike timer som yoga, pilates, danse timer, HIIT timer osv.

Technogyms virtuelle bibliotek inneholder over 100 ulike timer med engelskspråkelige trenere i verdensklasse.

 

Nye forretningsmuligheter med virtuelle treningstimer

MyWellness 5.0 gjør at treningssenteret kan engasjere og tiltrekke en bredere kundekrets enn tidligere. Nettopp fordi man gjør populære gruppetreningstimer tilgjengelige for kundene samme hvor i verden de befinner seg. MyWellness 5.0 gir også mulighet for coaching og personlige treningstjenester uten begrensninger gitt av tid og sted.

Relaterte produkter
MYWELLNESS CLOUD systemet

TechnogymMYWELLNESS CLOUD systemet

Les mer