Nyheter

Tilby digitale treningstjenester gjennom sommerferien

Kontakt oss
Sigve Christoffersen

Sigve Christoffersen

Sales Manager

+ 47 419 34 040

Denne sommeren er tiden inne for å tilby og selge digitale treningstjenester til dine kunder

Denne våren har treningsbransjen gjennomgått en digital utvikling.

Treningssentermedlemmer har omfavnet muligheten til live trening og PT- coaching via skjerm. Denne utviklingen kommer til å fortsette.

Kundene er vant til å ha tilgang til en rekke tjenester via sin smarttelefon. «Nå» er det rette tidspunktet for å investere i å gjøre dine treningstjenester digitalt tilgjengelige.

Vi nærmer oss sommerferien og du har mulighet til å forplikte kunder til et medlemskap gjennom sommeren ved å tilby treningstjenester via app. På den måten kan du motivere medlemmene til holde formen vedlike i ferien. Terskelen for å returnere til senteret er lavere, når man har vedlikeholdt formen gjennom sommeren.

 

Annie Fältman eier av 360 Träningscenter AB

“Mywellness och Stream har verkligen varit en livboj för oss under pandemin. Även om vi har haft våra klubbar öppna så har, av naturliga skäl, många av våra medlemmar valt att inte besöka oss. Vi har fått väldigt mycket bra feedback på våra on demand klasser! Det finns en obegränsad tillgång av träning på webben, men våra medlemmar uppskattar att få träna med ”sina” instruktörer. Mywellness och Stream har på många sätt hjälpt oss att hålla kontakten med våra medlemmar och på sätt även bidragit till en hög retention. Trots fysisk frånvaro. Grymt!”

Annie Fältman
Eier av 360 Träningscenter AB
Les mer

Slik tilbyr du trening og veiledningstjenester med MyWellness app

1. Variasjonsdag eller variert ukesprogram (WOD eller WOW)

Lag et dag eller ukesprogram, som kunden kan bruke til å variere treningen på senteret eller hjemme.

Dagens eller ukens økt vil dukke opp på forsiden til MyWellness appen, slik at kunden kan søke etter øktene de ønsker å gjennomføre. Du tilbyr både trening med utstyr på senteret og med egen kroppsvekt slik at kundene finner økter, som passer deres behov.

Du kan introdusere nye øvelser slik at kunden får variasjon og inspirasjon til å prøve noe nytt i treningsstudioet. Alle øvelser inkluderer videoer, slik at kunden ser hvordan de skal utføre øvelsene du setter opp.

Pro.mywellness er brukervennlig designet med din opplevelse i fokus. Det er enkelt for deg å opprette treningsprogrammer og gjøre de tilgjengelig for kunden i den perioden dere har avtalt. Hvis du ønsker, så kan du bruke ferdige øvelser som er satt opp av fra Technogyms Master Trainers.

Relaterte produkter
Mywellness App

TechnogymTechnogym Training Applications - Mywellness App

Les mer

2.  Personlig treningsprogram

Du har mulighet til å lage et personlig treningsprogram basert på kundens egne målsetninger og nivå. Treningsprogrammet kan inneholde øvelser med egen kroppsvekt i tillegg til øvelser med utstyr på senteret.

Siden alle øvelsene du setter opp har video, er det enkelt for kunden se hvordan de skal utføre øvelsen. Programmet inkluderer også repetisjonene, settene og vektene du har satt opp for kunden.

Et personlig treningsprogram kan inneholde flere ulike økter. For eks. en økt for vektnedgang som kan gjøres hjemme eller på hytta og en med vekter som utføres i studio.

Et personlig tilpasset treningsprogram er en verdifull tilleggstjeneste, som du har mulighet til å fakturere kunden for.

Relaterte produkter
Skreddersy treningsprogrammer

TechnogymMyWellness Pro - Skreddersy treningsprogrammer

Les mer

3. Digital veiledning

Personlig veiledning med tilhørende ernæringsprogram hjelper kunden å fokusere på målene sine gjennom ferien. I tillegg til treningsprogrammet, så kan du  følge opp kunden fra dag til dag. Du kan følge opp kundens utvikling av muskelstyrke, cardio og ernæring samt komme med andre anbefalinger.

Appen har en meldingstjeneste, som gjør at kunden kan ha direkte kontakt med personlig trener, mens de trener. Kommunikasjon bidrar til å vedlikeholde kunderelasjonen på tross av fysisk avstand.

Husk at prisen på digital veiledning bør samsvare med mengden av arbeid som legges inn i veiledningen.

Relaterte produkter
Mywellness® Cloud – PROFILE – kartlegg medlemmenes behov

TechnogymMywellness® Cloud – PROFILE – kartlegg medlemmenes behov

Les mer

Mywellness appen kan tilpasses treningsstudioets merkevare og er en mulighet til å øke salget.

Digitale tjenester trenger ikke – og burde ikke – være gratis!

  • Digital treningsveiledningen gir deg et bredere spekter av tjenester, som også øker bredden på kundemassen du kan tiltrekke deg.
  • Du kan koble en eksisterende webshop til senterets egen MyWellness app. Da blir også webshoppen din mer tilgjengelig for kundene dine.
  • Du kan også koble til dine egen Youtube- kanal eller en lukket Facebook gruppe i appen. På den måten kan treningssenteret tilby andre tjenester til kundene gjennom en plattform.

Kundecase: Ole. Fit´s Espoo –  MyWellness app hjelper deg å skille deg ut fra konkurrentene.

Ole.Fit Espoo bruker app til å tilby kundene mer enn vanlige treningstjenester. De ønsker at kunden skal følerat de får verdi for medlemskapet sitt, selv når de ikke har anledning til å trene på senteret. Gründeren bak, Jonas Pinomaa ønsker å tilby digitale løsninger, som motiverer kunden til å være aktiv.

Vår Wellness app er som en oppdatert produktkatalog hvor kundene alltid får nye ideer til hvordan de kan trene.

Joonas Pinomaa, Ole.Fit Espoo

«Vi skiller oss ut fra konkurrentene ved å tilby godt innhold via MyWellness. Vi sørger for å overraske kundene på en positiv måte. Vårt PT team sørger for at våre treningsprogram og virtuelle treningstimer skal motivere kunden til å bevege seg samme hvor de befinner seg.»

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss!