Artikkel

Velværesuiter for fullstendig privatliv

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Henrik Geelmuyden

Henrik Geelmuyden

Corporate Health Specialist

+47 977 61 820

Jobbreiser eller fritidsreiser – velværesuiter er løsningen for fullstendig privatliv, også på reise

Dersom en er vant til å trene i det daglige, eller driver med en idrett, er rådet å ikke stoppe opp med treningen på reise. Kroppen vår reagerer positivt på regelmessig trening, og kontinuiteten i treningen er viktig for å opprettholde både fysiske form, en god helse og muskulær styrke. For mange er det å opprettholde daglige vaner og rutiner på reise, ikke alltid like lett. Men det er heldigvis ikke umulig. Det handler ofte om personlig organisering og prioritering, men også om å ha passende treningsfasiliteter tilgjengelig.

La oss ikke glemme at det å starte dagen med en treningsøkt setter den riktige energien for resten av dagen. Mange foretrekker også å avslutte en lang dag med en treningsøkt for å fjerne spenning og stress. Etter en lang arbeidsdag, eller en fritidsreise med familien, kan det å koble ut med en treningsøkt være det beste for å holde både kropp og hodet i vater.

Standarden på treningsrommene på dagens hoteller er ofte i topp, moderne stand. Likevel er det flere som foretrekker å trene helt privat, uten forstyrrelser fra andre. I tillegg finnes det mange mindre hoteller hvor det ikke finnes dedikerte områder som kan brukes til treningssenter. Det å tilby egne velvære suiter på hotellet blir stadig mer etterspurt.  Å tilby en eksklusiv opplevelse for gjester er definitivt en måte å sikre økt lojalitet til hotellet, og vinne konkurransen om gjestene. Med dagens teknologi kan du også tilby en sømløs treningsopplevelse for dine gjester, hvor de enkelt kan logge seg inn på treningsutstyret, og fortsette der de slapp før ferien.

 

Mange ønsker seg en treningsøkt på reise, men vil gjerne utføre den i fred

Trening i velværesuiter

Når ønsket om privatliv dikterer reglene, er en velværesuite en ideell løsning å tilby gjestene. En velværesuite er et personlig format hvor du til og med, med kun ett Technogym-produkt, kan forvandle en suite, eller et romslig rom til et privat treningsrom. En velværesuite er vanligvis designet med produkter valgt ut ifra tilgjengelig plass, eller spesifikke behov. Her er noen eksempler på ulike løsninger for velværesuiter, som passer for både små og store rom og hoteller:

Technogym MyRun og Wellness Active Sitting Ball

Løperom for alle nivåer og preferanser

Dette er hotellrommet for de som elsker å løpe. Med tredemøllen MyRun fra Technogym, blir gjestene møtt av en komplett og unik løsning, i tillegg til en helt fantastisk innendørs løpsopplevelse. Den dedikerte appen, Live-plattformen lar deg lage treningsprogrammer skreddersydd til din fysiske form eller spesifikke mål. Appens funksjoner gjør løpingen mer effektiv og morsom.  Ved hjelp av Live-plattformen får gjestene tilgang på uendelig med løyper, profiler, rutiner og treningsprogram, i tillegg til live, og on-demand løpetimer, samt ubegrenset på underholdning. Ønsker man fokus på prestasjon vil MyRun gi feedback i sanntid på både puls, løpsteknikk, stegfrekvens med mer.

Relaterte produkter
Bli en bedre løper

TechnogymMyRun - Bli en bedre løper

Les mer

Technogyms MyRun er en elegant  tredemølle designet av løpere for løpere. På tross av den kraftige motoren er tredemøllen en av de mest stillegående på markedet, selv i den høyeste hastigheten på 20 km / t. Med dimensjoner på 176 cm (lengde) og 78,5 cm (bredde) er MyRun en av markedets mest kompakte tredemøller, med den største løpsflaten i sin klasse. Målene på møllen gjør også at den er svært plassanvendelig i de fleste miljøer.  De kompakte dimensjonene kompromitterer ikke løpeoverflaten og bevegelseskomforte, og ved flere anledninger har MyRun vunnet best i test. 

Technogym bike på hotellrommet

Sykkelrom for den entusiastiske syklisten eller mosjonisten

Dette rommet garanterer sykkelentusiaster en helt ny sykkelopplevelse. Technogym Bike er en profesjonell treningssykkel, tilnærmet lik en spinningssykkel for treningssentre. Men ved hjelp av en integrert 22″ HD-skjerm vil sykkelen og Live-plattformen som følger, motiverer deg til å prestere ditt aller beste. La gjestene glede seg over trening på sykkel live og on-demand med sine favoritttrenere og treningsøkter fra hele verden. En sykkeltur på en trimsykkel vil aldri bli det samme etter å ha testet en sykkeltur på denne.

For de enda mer eksklusive hotellsuitene kan både Bike Personal, og Recline Personal være et utmerket valg. Begge produktene inngår i produktserien Personal Line, designet av den anerkjente arkitekten, og designeren Antonio Citterio. Recline Personal passer ypperlig for de som er opptatt av komfort over sportslige prestasjoner. Og er det perfekte valget for en sykkeltur om morgningen mens man sjekker mail eller leser dagens avis. Begge to er selvsagt tilkoblet Live-plattformen slik at gjestene også her vil få tilgang på alt av virtuelle ruter og timer så vel som underholdning og sosiale medier.

 

recline personal

Recline Personal er både behagelig å se på og sykle på

Relaterte produkter
RECLINE Personal

TechnogymPersonal Line - RECLINE Personal

Les mer

Totalt styrketreningsrom

Treningsrommet som lar deg trene alle tenkelige styrkeøvelser. Med verktøy spesielt egnet for å tone og styrke elastisiteten og fleksibiliteten i kroppens muskulatur. Her er det et stort spekter av treningsutstyr å velge i mellom, og avhengig av plass tilgjengelig skreddersyr vi løsninger for et styrkerom i en velvære suite. 

Technogym app

Technogym Bench er like populær hjemme, som på hotell og på treningssenter

Technogym Bench har også visst seg å bli et populært minigym for ulike miljøer.  En komplett og funksjonell treningsstasjon, som også er mobil. Skjulte hjul gjør at denne også kan flyttes i mellom rom dersom ønskelig. Ved å koble seg opp på Technogym App vil brukeren få skreddersydde treningsprogram som kan utføres hvor som helst i verden. For mindre rom kan Wellness rack, treningsstrikker og treningsmatte være den optimale løsningen. Wellness Rack er et elegant og funksjonelt vektsett med attraktivt design, innovativt låsesystem og silikonbelagte plater for å unngå å skade gulvet i tilfelle et fall.

Wellness Rack fra Technogym for den totale styrkeopplevelsen

Løsninger for alle behov

Den grunnleggende regelen er at alt bør vurderes for å imøtekomme behovene og preferansene til dine gjester. Å forstå, ta i mot og møte over forventning er definitivt viktig for å tilby det ideelle oppholdet. Så hva kan vel være bedre enn å få de til å føle seg hjemme, med muligheten til å praktisere deres favoritt sportsaktiviteter? Den gode nyheten er at du kan lage og tilby alle slags løsninger som passer for dine gjesters behov. De mulige kombinasjonene er utallige og spenner seg fra individuelle produkter til tilbehør og multimedieløsninger. Velværesuiten representerer en av løsningene som best kombinerer både den tilgjengelige plassen og kundens ønske om privatliv. Vi har over presentert noen utvalgte løsninger, men kombinasjonene er uendelige. For eksempel har du flere styrkeentusiaster som gjester er Power Personal ideell. Mens golfentusiaster eller eldre gjester som ønsker å trene fleksibilitet foretrekker Kinesis Personal. Begge to, lekre, designprodukter med mulighet for stor treningsvariasjon.

KINESIS Personal

Kinesis Personal et utsøkt og populært valg. Et stilsikkert treningsapparat som lar deg utføre over 200 øvelser. Tilpasset alle aldre og nivåer.

Kinesis Personal i eksklusiv speilutførelse

Ut over treningsutstyr vil Technogyms økosystem MyWellness og Live-plattformen (et digitalt brukergrensesnitt) gi både deg og gjestene tilgang til personlig trener, rutiner, sessions, utendørsløyper, ferdigoppsatte programmer og forslag på øvelser, i tillegg til Live- og on-demand timer. Gjestene kan enkelt lagre, spore og følge sine prestasjoner og progresjon opp mot sin daglige trening. Produktene over er også spesialt anbefalt for mer beskjedne rom som ønsker å tilby førsteklasses service til de mest dynamiske og fysisk aktive klientene. Vi har også tidligere skrevet en artikkel om "Velvære a la carte" her. 

Technogym Power Personal Rack

Relaterte produkter
POWER Personal

TechnogymPersonal Line - POWER Personal

Les mer