Referanseprosjekter - Hotell

Grand Hotel Oslo

FotoAnne Kristiansen

Kontakt oss
Tony Nervander

Tony Nervander

Corporate Health Specialist

+47 902 18 841

Grand Hotel Oslo er et ikonisk og elegant hotell, som siden 1874 har vært vertskap for internasjonale gjester, celebriteter og Nobelprisvinnere. Grand Hotel Oslo er fylt med både kontraster og muligheter. Grand Hotel Oslo har 274 rom, inkludert 54 moderne suiter. Opplev spennende restauranter, lobbybar, et avslappende spa, en økt i treningsrommet eller nyt forfriskelser i takterassebaren.

Grand hotell Oslo

Grand Hotell, en perle midt i Oslo sentrum

 

 

Elegant, gjennomført og ærbødig er stilen på Grand Hotell i Oslo

Grand Hotel Oslo er et historisk landemerke, midt i hjerte av Norges hovedstad.

Grand Hotel har sitt treningsrom i 7 etg. på hotellet. Rommet er dekket av nesten bare vinduer, som gir masse lys og en flott utsikt over hele Oslo.

Romslig treningsrom med 110 m2, som gir mulighet til både en benkpress- og knebøystativ

Treningsrommet er 110 kvm. som gir mulighet for et fullservicetilbud til gjestene.

Relaterte produkter

Technogym

Les mer

Hotellet har valgt serier som Element+ og Pure Strength  som styrkeapparater, og innenfor kondisjon har de valgt serien Excite, fra Technogym. Treningsrommet har også såpass god og åpen løsning at de har valgt å sette inn en Cable Station 5, som er et multiapparat.

Kondisjon for alle preferanser. Både tredemøller og Ellipsemaskin finner du på Grand Hotell.

I våre prosjekter, arbeider vi med et team av arkitekter, entreprenører, HR-avdeling og hotellets prosjektgruppe. Når vi utformer treningsfasiliteter for hoteller gjør vi det alltid så plasseffektivt som mulig, med nyskapende og smarte plasseringer av treningsutstyr.

Vi tilbyr komplette konsepter for å kunne designe både små og store treningsstudio og treningsområder for hoteller. Gjennom vårt tegneprogram gir vi deg en rask oversikt over hvor mye utstyr du kan passe på ditt planlagte treningsområde. Vi kan også bistå med ekspertise om valg av gulv, tilpasning av lokaler og finansiering.