Artikkel

Nyhet – Technogym app – maksimale resultater på minimal tid

TekstMari Hansen

FotoTechnogym

Kontakt oss
Hæge Fagerhus Asak

Hæge Fagerhus Asak

Home Sales Specialist/Master Trainer

+47 990 07 988

Personlig trening med on-demand videoer fra topptrenere. Skreddersydde treningsprogram for å trene hjemme, på treningssenteret, på jobben, på reise eller utendørs. 

Vil du gå ned i vekt? Forbedre din sportsprestasjon innen en spesifikk gren? Ta bedre vare på helsen din? Eller bare holde deg i form? Uansett hva målet ditt er, har det aldri vært enklere og raskere enn nå målet enn nå. Technogym app gir deg et bredt utvalg av on-demand video treningsøkter og en personlig, skreddersydd treningsplan for nettopp deg og dine behov. Treningsplanen tilpasser seg din progresjon og fremgang underveis. Hver dag tilbyr appen deg tilpasset trening, hvor den kombinerer vitenskapelig forskning og kunstig intelligens med engasjerende og motiverende videoinnhold. Få tilgang til personlige trening, tjenester og resultater når og hvor som helst. Din unike Technogym-id gjør det svært enkelt å koble deg på uansett hvor i verden du befinner deg.

tECHNOGYM APP

I tillegg gir Technogym app deg et bredt utvalg av trenings-, sport- og livsstilsprogrammer, utviklet av et team av trenere og idrettsutøvere som har spesialisert seg i forskjellige fagområder. Dersom du har Technogym treningsutstyr tilgjengelig, hjemme eller på treningssenteret, vil Technogym app veilede deg i hvordan du bruker, og får mest utbytte av utstyret.

Technogym app – et bredt utvalg av videoinnhold on-demand

Ved å svare på spørsmål fra Technogym Coach, Technogyms digitale trener, basert på kunstig intelligens, vil du bli veiledet trinn for trinn, og få skreddersydde treningsøkter. Treningsøktene er kalt Precision Programs, og er basert på, og tilpasset til dine mål, din progresjon, tiden du har til rådighet og tilgjengelig treningsutstyr. Du velger selv om du ønsker treningsøkter med eller uten treningsutstyr.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Technogym (@technogym)

Hver dag lager Technogym-appen en treningsøkt baser på dine mål, og kombinerer forskjellige komponenter av oppvarming, kardio, styrke og restitusjon. Hver del av treningen ledes av en trener som viser deg øvelsene samtidig som du får tips og motivasjon underveis i økten.

Som et alternativ til ditt daglige Precision-program, kan du også velge treningstimer og økter fra det enorme on-demand biblioteket med dedikerte treningsprogrammer innen sport, fitness eller helse og livsstil.  Det er enkelt å finne treningen som passer deg best. Og du velger mellom flere ulike rutiner, økter og signaturprogrammer. Eksempelvis finner du egne programmer for å prestere innen idretter som tennis, golf og løping, eller du kan velge HIIT, styrketrening, stretching, boksing, yoga og mer, med eller uten utstyr. Technogym app blir konstant oppdatert med nye økter og øvelser.

 

Signaturprogrammer

Signaturprogrammene i Technogym app er et resultat av over 30 års erfaring som den foretrukne merkevare og samarbeidspartner inne OL og verdenskjente atleter og idretter. Programmene er utviklet for å hjelpe deg å trene som en profesjonell utøver innen sykkel, løping, tennis og golf. Technogym Routines og Technogym Sessions kan velges basert på ønsket sport og ferdighetsnivå, fra nybegynner til avansert. Og du kan velge tilgjengelig treningsutstyr eller kroppsvekt. Oversikt over dine treningsøkter og treningsdata direkte i appen, er nøkkelen for å oppnå din målsetning og de beste resultatene. Technogym app sporer kontinuerlig dine bevegelser gjennom Movergy Index, som måler din livsstilsaktivitet og motiverer deg til å trene mer og mer. På dine hviledager kan du kose deg nyheter og tips innen helse, trening, ernæring og livsstil, utviklet av eksperter innen hvert fagfelt. Innholdet i appen oppdateres kontinuerlig og tilpasser seg sesong og dine preferanser.

technogym app sport

Technogym Talent Trainers

Et team på over 30 erfarne trenere vil lede deg igjennom dine treningsøkter og gi deg tips og motivasjon for å maksimere resultatene. Technogym Talent Trainers er et team av profesjonelle og atletisk trenere, som er spesialisert i ulike fagområder innen fitness, sport og helse, håndplukket av Technogym for å levere deg de beste treningsøktene og opplevelsene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Technogym (@technogym)

Avhengig av hvilket program du velger, vil du bli trent av den treneren som passer dine preferanser best. Signaturprogrammene er utviklet av treningscoacher til profesjonelle idrettsutøvere og fokuserer på sportsprestasjoner, mens de personlige Precision programmene er ledet av noen av de mest motiverende og engasjerende trenerne i bransjen, som India Bailey, Deena Pierce, Stephanie Nieman, Tom McClelland og Harry Sellers for å nevne noen. De dekker alle områder, alt fra sykling, løping, HIIT, intervalltrening, styrketrening, med treningsutstyr og uten. 

Hvordan trene med Technogym app

  • Last ned Technogym app fra App Store eller Google Play Butikk
  • Tren med Technogym App og få fri (kostnadsfritt) tilgang til Signaturprogrammene og Technogym Routines, i dag i en kort introduksjonsperiode vil også Technogym Sessions guidet av en trener være kostnadsfritt.
  • Etter den første måneden, vil du betale  €8.99 per måneder eller  €89.99 per år for tilgang på Technogym Sessions.
  • Technogym app er tilgjengelig i United Kingdom, Italy, Germany, France, Spain, Benelux, Portugal, Denmark, Sweden, Finland, Norway, Ireland, Switzerland, United Arab Emirates, Israel, South Africa, Australia, and New Zealand.